Ανδρέας Γεωργίου: «Στα επόμενα επεισόδια θα σκοτώσει...» - Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος στην Γη της Ελιάς

Θα σπαράξουν καρδιές με αυτή τη σκηνή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: «Στα επόμενα επεισόδια θα σκοτώσει...» - Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος στην Γη της Ελιάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, βρέθηκε ως καλεσμένος την Πέμπτη 20/4 το απόγευμα στο πλατό της "Ελένης" και συζήτησε μαζί με την Ελένη Μενεγάκη για όσα θα συμβούν λίγο πριν το τέλος της σεζόν στο αγαπημένο σίριαλ που πολλές φορές έχει αφήσει τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού εξήγησε πως πολλές φορές έχει πάρει ιδέες από ψεύτικα spoiler για την συνέχεια του σεναρίου, αποκάλυψε αυτό που όλοι φοβόντουσαν και ταυτόχρονα περίμεναν να συμβεί. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το τέλος της Αφροδίτης Λιάντου, που υποδύεται την Μυρτάλη, η οποία θα βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του αγαπημένου της Αλέξη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη (δείτε εδώ την σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Η δυσάρεστη επιβεβαίωση του Ανδρέα Γεωργίου για τον θάνατο στη Γη της Ελιάς

«Επειδή γενικά γράφονται πολλά και καμιά φορά είναι spoiler και για εμάς και λέμε "αυτό πότε θα γίνει;". Ναι, έχουμε πάρει ιδέες από spoiler που δεν είχε καμία σχέση. Πολλές φορές, όμως, τα spoiler είναι ψεύτικα. Αλλά τώρα θα σου δώσω ένα αληθινό. Στα επόμενα επεισόδια ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη. Εκεί θα δούμε συγκλονιστικές σκηνές και συγκλονιστική ερμηνεία από τη κυρία Λυδία Κονιόρδου, γιατί θα είναι και αυτή που θα δώσει τον γιο της στην αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Το κέρατό μου μέσα!» - Νεκρός και ο Ορέστης;

Η ανατριχιαστική σκηνή με τον Αγγελόπουλο πάνω από τον τάφο του Κίμωνα

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 20/4 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς και εμείς έχουμε όλες τις εξελίξεις πριν αυτές προβληθούν στην τηλεόραση.

Επεισόδιο 153

Η Αρετή βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή και πλησιάζει τον Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία: «Άντε, περασμένα ξεχασμένα. Ο,τι είπαμε νερό κι αλάτι», ισχυρίζεται και ο Φίλιππος δεν ξέρει τι να πει: «Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν είπα τίποτα, εσύ με έλουζες από το πρωί μέχρι το βράδυ με κατάρες», της λέει.

Η Αρετή φυσικά δεν τα παρατάει με τίποτα και με δώρα και με ύφος μετανιωμένης προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο ότι θέλει να γυρίσει σελίδα. Παρ’ όλα αυτά, η Χάιδω και ο Στάθης είναι καχύποπτοι με αυτή τη συμπεριφορά και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να την πιστέψουν: «Να σου πω την αλήθεια, Βασιλικό μου, θέλω πολύ να την πιστέψω αλλά δυσκολεύομαι. Τώρα βέβαια της είχαμε φάει τ’ αυτιά όλοι και μπορεί να το σκέφτηκε αλλιώς», λέει στη νύφη της. Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Στο μεταξύ η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή: «Μπράβο, κορίτσι μου. Η ώρα η καλή», της εύχονται.

Διαβάστε επίσης: «Σου αφήνω ευχή και κατάρα να...» - Ο Λυκούργος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο! Η διαθήκη του

Η Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη, ενώ ο Δημοσθένης «στριμώχνει» την Εύα και της ζητάει πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη. Σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. «Είμαι σαν χαμένη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μαρίνα, δεν ήμουν εγώ και το ξέρεις. Είχες δίκιο που έλεγες ότι δεν με αναγνώριζες», παραδέχεται. Στη συνέχεια, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του.

Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία και ζητά εξηγήσεις: «Πού τον πούλησες τον ελαιώνα; Και γιατί δεν είπες τίποτα;», τον ρωτάει. Ο Ορέστης πηγαίνει στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον τάφο του Κίμωνα Καπερνάρου, ενώ η Χρυσούλα, που βλέπει έναν άγνωστο άντρα στον τάφο του Κίμωνα, τον ρωτάει ποιος είναι, εκείνος της λέει ένα ψέμα και φεύγει βιαστικός. Λίγο αργότερα η Χρυσούλα μιλά γι’ αυτό το περιστατικό στην Ασπασία. Στο μεταξύ, ο άντρας αυτός κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι. Αυτός που θα καταφέρει να μάθει πρώτος το όνομά του, φυσικά, είναι ο Πότης.

Διαβάστε επίσης: «Ναι θα αποκαλυφθεί και θα...» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έδωσε "γερό" spoil για την Γη της Ελιάς

Η ψυχολόγος αγανακτισμένη με την Αρετή, σταματάει τις συνεδρίες τους και βέβαια η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να τη βρίσει. Την ίδια ώρα ο Μάνος δίνει στον Ισίδωρο το προσκλητήριο της Ευτυχίας και του Κουράκου: «Πατέρα, δες εδώ. Ο Γιώργης παντρεύεται την Ευτυχία, την κοπέλα που δουλεύει σε μας», του λέει, ενώ παράλληλα η Ιουλία δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και λέει στον αδελφό της: «Ωραία, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον για το τι θα πει ο κόσμος. Από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορώ κι εγώ ελεύθερα με τον Στάθη και μάλιστα τον Ιούνιο θα παντρευτούμε κι εμείς, αλλά με πολιτικό γάμο αυτή τη φορά», τους ανακοινώνει και ο Ισίδωρος την κοιτάζει με στραβό μάτι.