Ποιος Παπαδόπουλος (24/4): Δυσάρεστες επισκέψεις στην βίλα - Στη φόρα η αλήθεια για τον τσακωμό του Φώτη με την Γιώτα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ποιος Παπαδόπουλος (24/4): Δυσάρεστες επισκέψεις στην βίλα - Στη φόρα η αλήθεια για τον τσακωμό του Φώτη με την Γιώτα

Λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν οι Παγιδευμένοι στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις), θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς "Ποιος Παπαδόπουλος", όπου θα γίνει μεγάλος χαμός, καθώς στην βίλα του πλουσιοπάροχου ζευγαριού οι επισκέψεις που θα δεχθούν κάνουν την καρδούλα τους να "τρέμει".

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1 "Ποιος Παπαδόπουλος;"

Επεισόδιο 46

Οι Παπαδόπουλοι φιλοξενούν στην βίλα τον φίλο του Γιάννη τον Φώτη και η Μελίνα τρελαμένη από το άγχος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει το γεγονός ότι αυτός την γνωρίζει από παλιά. Ο Αρίστος από την άλλη νομίζει ότι υπάρχει κάτι εpωτικό ανάμεσα στην γυναίκα του και τον φιλοξενούμενο και ψάχνει τρόπο να τους ξεσκεπάσει…

Ενώ ο Γιάννης και ο Φώτης αποφασίζουν να μάθουν γκολφ σκάβοντας τρύπες στον κήπο, η Περιστέρα ανακαλύπτει ότι ο λόγος που ο Φώτης τσακώθηκε με την γυναίκα του την Γιώτα είναι… ένα σπασμένο βάζο. Έτσι η Μελίνα, που θέλει πάση θυσία να τον κάνει να ξεκουμπιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από την βίλα πριν του ξεφύγει τίποτα και «καρφωθούν», για να του τα ξαναβρεί με την γυναίκα του επιστρατεύει μέχρι και την αρχαία ιαπωνική τέχνη του Κιντσούγκι!

Τα μόνα που θα χρειαστούν οι Παπαδόπουλοι γι’αυτό είναι η τέχνη της Μελίνας στην επιδιόρθωση των κεραμικών, ένα ασύρματο ακουστικό και… τα σκουπίδια της Γιώτας, τα οποία αναλαμβάνουν να κλέψουν ο Γιάννης με τον Αρίστο.

Η νέα αλλαγή που τόλμησε η πρωταγωνίστρια, Μαριάννα Τουμασάτου, στα μαλλιά της

Η Μαριάννα Τουμασάτου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κάνει αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της, μιας και τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τη γνωρίσαμε με πιο σκούρες αποχρώσεις, αλλά και πιο μακριά κουρέματα.

Το ξανθό είναι φαίνεται αυτό, που την εκφράζει τελευταία και έτσι το κοινό της, την απολαμβάνει σε όλες τις παραστάσεις αλλά και τα σίριαλ, που τη βλέπουμε να συμμετάσχει με πολύ μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με την κόρης της).

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι, πως η Τουμασάτου είναι αρκετά τολμηρή μιας και επισκέφτηκε ξανά το κομμωτήριο και μάλιστα μέσα από το instagram μας έδειξε το νέο της κούρεμα, που είναι ομολογουμένως πιο κοντό από τις άλλες φορές, ενώ παράλληλα είδαμε και το λαμπερό ξανθό της χρώμα, που ανανέωσε!