Αυτή η νύχτα μένει (28/4): «Τον χάνουμε» - Δραματικές ώρες για το Στρατή μέσα στο νοσοκομείο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (28/4): «Τον χάνουμε» - Δραματικές ώρες για το Στρατή μέσα στο νοσοκομείο

Την Παρασκευή 28/4 η θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και πάνω από όλα για το Στρατή, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του (δείτε εδώ, πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (28/4) εξελίξεις για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να επισπεύσουν τον γάμο τους, ενώ ο Στρατής εξομολογείται στη Ζέτα τα πάντα για την ιστορία με τη Μαρίνα και τις συνέπειές της. Η Μυρτώ συγκινείται μεν από την πρόταση του Πόντικα, αλλά αρνείται να δεχτεί μια τέτοια θυσία από μέρους του: «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Είσαι τόσο καλός! Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο», του τονίζει και καταφεύγει σε μια λύση που φέρνει καινούρια τρικυμία. Μια νοσοκόμα που μαθαίνει τις της συμβαίνει, της προτείνει να ρίξει το παιδί: «Κορίτσι μου, υπάρχουν λύσεις αν δεν θέλεις αυτό το μωρό!

Διαβάστε επίσης: Η πιο φρικιαστική σκηνή πριν προβληθεί - Κόβει τις φλέβες της και περιμένει να πεθάνει...

Ξέρω έναν γιατρό που μπορεί να σε αναλάβει», της επισημαίνει και η Μυρτώ της ζητάει να τη βοηθήσει. Δεν θέλει να κρατήσει το μωρό που μεγαλώνει μέσα της καθώς θα της θυμίζει πάντα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Μίλτου.

Το twitter αποθέωσε την Τσιλιμπίου για τη σκηνή στο ψυχιατρείο

Το βράδυ της Πέμπτης 27/4 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τις εξελίξεις να είναι για μία ακόμη φορά καταιγιστικές και μάλιστα οι σκηνές, που προβλήθηκαν ''έκοψαν'' για πολλοστή φορά την ανάσα!

Εάν κρίνουμε από το twitter και τα σχόλια, στην κορυφή των καλύτερων ερμηνειών βρίσκεται η Μυρτώ με τους χρήστες να αποθεώνουν τη σκηνή, που γυρίστηκε με την ίδια στο ψυχιατρείο. Τόσο ο τρόπος, που έπαιξε η ίδια ήταν συγκλονιστικός, όσο και η περίθαλψη, που είδαμε να δέχεται από τον Πόντικα δημιούργησε πολλά σχόλια στην πλατφόρμα (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).