Γη της ελιάς (15/5): «Προστατέψτε την με κάθε τρόπο» - Νέο φονικό από τον Αλέξη;

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της ελιάς (15/5): «Προστατέψτε την με κάθε τρόπο» - Νέο φονικό από τον Αλέξη;

Με νέο επεισόδιο επιστρέψει απόψε 15/5 το βράδυ η Γη της Ελιάς, όπου θα δούμε την Εύα να νιώθει αφόρητη πίεση από τα χρέη που συσσωρεύονται και είναι έτοιμη να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Δείτε επίσης: Χαμός στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι αποψινές 15/5 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

Επεισόδιο 173

Ολη αυτή η πίεση την φτάνει στο όριο του νευρικού κλονισμού και ο Χρήστος, για πρώτη φορά, δείχνει να κουράζεται με αυτή την κατάσταση: «Συγγνώμη Εύα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω», της λέει απογοητευμένος.

Τελικά η Ισμήνη ακούει τον πατέρα της και μιλάει στον Κωνσταντίνο για την επένδυση που έκανε και η αντίδρασή του δεν είναι τόσο θετική, ενώ η Αντωνία και η Αλκμήνη για μια ακόμα φορά καβγαδίζουν. Την ίδια στιγμή η Βασιλική εκνευρίζεται με τη στάση της μητέρα της: «Μπορείς σε παρακαλώ να μην κάνεις υποδείξεις σχετικά με την ανατροφή του μωρού;», της ζητάει πολύ απότομα.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Το τραγικό τέλος της σειράς!

Στο μεταξύ ο Πότης γνωρίζει την κοπέλα που θα υποδυθεί τη σύντροφό του και λίγο αργότερα τη συστήνει στην Αννα. Παράλληλα ο Αποστόλης έχει τάση λιποθυμίας και η Αφροδίτη, η νέα αγροτική γιατρός, σπεύδει στο ελαιοτριβείο για να τον βοηθήσει, προκαλώντας του παράλληλα το ενδιαφέρον. Από την άλλη η Εύα παίρνει τελικά την απόφαση να δεχτεί την πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι και να φύγει, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία κουβέντα πριν στον Χρήστο.

Τι θα δούμε αύριο 16/5;

Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, πηγαίνει στο σπίτι της Μαργαρίτας και της αποκαλύπτει: «Θέλω να ξέρετε ότι ο Αλέξης ζηλεύει πολύ που έχετε κοντά σας τη Θεοδώρα και θέλει να της κάνει κακό. Πρέπει να την προστατέψετε, δεν αστειεύεται», της τονίζει και η Μαργαρίτα τρελαίνεται. Στο μεταξύ όμως, ο Αλέξης βλέπει το αυτοκίνητο της Μυρτάλης παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της μάνας του και εξαγριώνεται γιατί ξέρει ότι η Μυρτάλη είναι εκεί για να τον... δώσει.

Την ίδια ώρα η Αννα, θέλοντας να γνωρίσει καλύτερα τη «Δανάη», τη «σύντροφο του Πότη», της κάνει μερικές ερωτήσεις. Ομως στην προσπάθειά της να απαντήσει, η κοπέλα κάνει απανωτές γκάφες, οδηγώντας την Αννα στο συμπέρασμα πως είναι χαζή: «Να σου πω. Δεν φαίνεται να της κόβει και πολύ, ε;», αναφέρει αργότερα στον Πότη. Η Εύα κανονίζει να φύγει από τη Μάνη και μάλιστα ετοιμάζει τις λεπτομέρειες της μετακόμισής της, αλλά αποφεύγει να το πει ακόμα στον Χρήστο. Λίγο αργότερα η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο, πέφτει πάνω στον Στάθη και την Εύα οι οποίοι συναντήθηκαν εκεί τυχαία, και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να τους βρίσει. Στο μεταξύ ο Μάνος κάνει μια τελευταία συζήτηση με τη Μυρτάλη και προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει, αλλά εκείνη δεν ακούει τίποτα.

Ο Κωνσταντίνος, απαγορεύει στην Ισμήνη να καλέσει για φαγητό τον Δημοσθένη και την Ασπασία: «Σε παρακαλώ, αγάπη μου, δεν τους θέλω αυτούς εδώ μέσα», της λέει, γεννώντας της απορία: «Δεν σε καταλαβαίνω. Εχει γίνει κάτι; Σε έχουν πειράξει οι άνθρωποι;», αναρωτιέται. Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Αθηνά: «Δεν πάει άλλο Αθηνά, φοβάμαι. Πήρα απόφαση να κάνω κάτι άμεσα. Θα ζητήσω εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρικό ίδρυμα», της λέει καταρρακωμένη.