Χαμός στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το βίντεο με την αποκάλυψη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμός στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισέβαλε πριν από λίγες ημέρες στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, προσθέτοντας άλλον ένα ρόλο στο βιογραφικό του και στην καριέρα του ως ηθοποιός, κάτι που ενθουσίασε τους θαυμαστές του, αλλά και τους τηλεθεατές, αφού ο χαρακτήρας που υποδύεται έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι σίγουρο ότι θα ανατρέψει την πλοκή.

Ο τηλεοπτικός Ορέστης, λοιπόν, βρίσκεται μπλεγμένος στις παρανομίες του Δημοσθένη, ο οποίος του στήνει μία παγίδα με στόχο να τον εξοντώσει και να τον βγάλει από την μέση σκοτώνοντάς τον. Έτσι, ο ίδιος θα βρεθεί σε αδιέξοδο και ο μόνος τρόπος για να βγει ζωντανός και να ξεφύγει από τους άντρες που τον κυνηγούν είναι να πηδώντας στην θάλασσα.

Διαβάστε επίσης: Γη της ελιάς: «Γιατρέ φοβάμαι για το μωρό μου!» - Κραυγή αγωνίας από την Μαρίνα! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Η επική σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Και αυτό ακριβώς θα κάνει. Είναι γνωστό πως ο Ντάνος λατρεύει την θάλασσα, επομένως δεν του ήταν δύσκολο να κάνει την σκηνή χωρίς κασκαντέρ και έτσι βούτηξε στα παγωμένα νερά από μεγάλο υψόμετρο, με τους συνεργάτες του να απαθανατίζουν την εντυπωσιακή σκηνή και τον ίδιο να την δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά.

Διαβάστε επίσης: Η Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Θρήνος & οργή στην κηδεία της Μυρτάλης! Ο τραγικός τρόπος που την δολοφονεί ο Αλέξης

Σκληρή σκηνή απόψε - Ο Αλέξης χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές την Μυρτάλη

Το σημερινό 5/5 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς είναι ανατρεπτικό. Ο Ορέστης καταγγέλλει την απόπειρα δολοφονίας του, η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη, ενώ η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της.

Επεισόδιο 165

Ο Ορέστης καταλαβαίνει αμέσως ότι έχει να κάνει με δολοφόνους, ενώ οι υποψίες του αρχίζουν να έχουν βάση. Έτσι επιστρέφει και πηγαίνει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε: «Πήγαν να με σκοτώσουν. Μου την είχαν στημένη και με παρακολουθούσαν, στήνοντάς μου παγίδα θανάτου», καταθέτει, χωρίς όμως να απαντήσει για τους λόγους που ενδεχομένως κάποιοι να τον θέλουν νεκρό.

Διαβάστε επίσης: Το τραγικό τέλος της σειράς - «Μάνα την σκότωσα!»

Ο Κουράκος τον ακούει με προσοχή, αλλά και έντονο προβληματισμός και δεσμεύεται να το ερευνήσει. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης, που έχει μάθει ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε, αρχίζει να φωνάζει: «Το κέρατό μου μέσα. Δεν μπορούσατε να τον ξεκάνετε, άχρηστοι;», ουρλιάζει και από την άλλη αρχίζει να καταριέται που η απόπειρα απέτυχε, ενώ συνεχίζει να προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη.

Παράλληλα, η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον δότη και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για το καλό που της έκανε και έσωσε τον πατέρα της… Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που έρχεται, ενώ η μικρή Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει.

Η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της κι εκείνος, για πρώτη φορά, σηκώνει χέρι πάνω της. Έτσι η κοπέλα τρομοκρατημένη, προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία. Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει, ενώ ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση και χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη...