Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Μάνος και Μαρίνα

Το όνομα που θα του δώσουν

Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Μάνος και Μαρίνα

Με τον θάνατο της Μυρτάλης η Μαρίνα έχει πάθει ισχυρό σοκ και όλοι προσπαθούν να τη συνεφέρουν λέγοντάς της ότι πρέπει να σκεφτεί το μωρό που θα φέρει στον κόσμο και όλο αυτό δεν της κάνει καλό. Η κοπέλα συνεχίζει να βασανίζεται, όμως η χαρά την περιμένει. Το μωρό της είναι καλά και μάλιστα είναι αγόρι! Το περιοδικό TiviSirial έχει όλο το αποκλειστικές ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς, Γη της Ελιάς!

Η Μαρίνα, κάτω από το βάρος της θλίψης και για να της φύγει το μεγάλο βάρος που έχει στην καρδιά της, εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν τής Μυρτάλης με τον Αλέξη και της δίνει να καταλάβει πως, εν μέρει, και η ίδια ενίσχυσε, άθελά της, την τρέλα του. Στο μεταξύ ο Μάνος, που θέλει να είναι σίγουρος μετά από όσα πέρασε, της λέει ότι πρέπει να πάνε στον γυναικολόγο για να δουν πώς πάει η εγκυμοσύνη της.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Μαρίνα συμφωνεί και πηγαίνουν μαζί στον γιατρό για τις απαιτούμενες εξετάσεις. Εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, τον Χάρη (Αντρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα), που όπως θα δούμε στη συνέχεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους... Οι εξετάσεις γίνονται και ο Μάνος λέει στον γιατρό: «Λοιπόν γιατρέ, θα μας πείτε το φύλο το μωρού;» και ο γιατρός του ανακοινώνει:

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Η κηδεία της Μυρτάλης πριν προβληθεί στην τηλεόραση - Το σπαρακτικό «συγγνώμη» της Μαργαρίτας πάνω από τον τάφο της

«Φυσικά, τώρα μπορώ να σας το πω με σιγουριά, είναι αγόρι», τους λέει και οι δυο τους είναι τρισευτυχισμένοι. Λίγο αργότερα ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στο σπίτι με ένα τεράστιο χαμόγελο: «Λοιπόν, τι έγινε; Όλα καλά; Σας βλέπω χαρούμενους», τους ρωτάει. Ο Μάνος αγκαλιάζει τη Μαρίνα και λέει στον Ισίδωρο: «Πώς να μην είμαστε χαρούμενοι, ρε πατέρα; Το μωρό μας είναι μια χαρά και όχι μόνο. Είναι και αγόρι και θα του δώσουμε το όνομά σου. Ισίδωρος Βρεττάκος, ο νεότερος!», του ανακοινώνουν και ο Ισίδωρος δακρύζει από τη συγκίνηση: «Είναι το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ», τους λέει.

Την ίδια στιγμή η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο Χάρης είχε παράλληλο δεσμό με την ξαδέλφη της Ρένας, τη Στέλλα, τη γυναίκα που επρόκειτο να παντρευτεί ο Μάνος, τη νεκρή κόρη της Χάιδως...

Γη της ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα!

Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Μάνος και Μαρίνα

Ο Στάθης κάνει το λάθος και κάνει ένα κομπλιμέντο στην Αρετή, η οποία χτυπιέται από τη χαρά της, καθώς πιστεύει ότι άρχισαν να πιάνουν τα μάγια της Χρυσούλας και ο Στάθης θα γυρίσει κοντά της. Στο μεταξύ ο Στάθης πηγαίνει στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων για μια δουλειά και εκεί πέφτει πάνω στην Ιουλία. Η τυχαία αυτή συνάντησή τους δεν πηγαίνει καθόλου καλά και δεν αργούν να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσά τους, τόσο πολύ μάλιστα που ο Μάνος που τους παρακολουθεί μένει άναυδος. Λίγο αργότερα ο Στάθης, προκειμένου να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Αρετή, συνεχίζει να της κάνει κομπλιμέντα, αλλά εκείνη επίσης συνεχίζει να τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες. Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέπει τον Στάθη και τη Δήμητρα σε ένα παρεξηγήσιμο τετ-α-τετ και γίνεται έξαλλη!