Κόκκινο Ποτάμι (20/5): Θρήνος! Πεθαίνει το παιδί της και φεύγει τρέχοντας σε κατάσταση πανικού...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κόκκινο Ποτάμι (20/5): Θρήνος! Πεθαίνει το παιδί της και φεύγει τρέχοντας σε κατάσταση πανικού...

Άλλο ένα Σάββατο σήμερα 20/5 και αυτό σημαίνει πως το βράδυ έρχεται νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι, και δεν θα θέλετε να το χάσετε (δείτε εδώ την απόφαση του καναλιού για το μέλλον της σειράς)! Συντονιστείτε στις 22:00 το βράδυ.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (20/5) στο Κόκκινο Ποτάμι

Στη Σμύρνη η διάθεση της Χασμίκ να το σκάσει και πάλι και να γυρίσει στο χωριό και την οικογένεια του Ισμαήλ, όσο πάει και μεγαλώνει. Η συμπεριφορά των αρχών και ιδιαίτερα του Γκίκα, σχετικά με τον φόνο του Φώτη, φέρνει τους πάντες και περισσότερο την Ανθή, στα όριά τους. Στην Αθήνα ο Βενιζέλος μαζί με τον Ζαχάρωφ προσπαθούν να αποτρέψουν τις εκλογές, ενώ μαθαίνει για τον θάνατο του βασιλιά Αλέξανδρου. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης επισκέπτεται τον Γαλάνη και η Ιφιγένεια θεωρεί πως πρέπει να γνωστοποιήσει στη Ρωξάνη τον θάνατο του παιδιού της. Η συνάντηση την καταρρακώνει και φεύγει τρέχοντας. Εκεί τη βρίσκει ο Δημοσθένης και οι δυο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Οι Τσέτες πιάνουν τη Χασμίκ

Η Ανθή ζητάει δικαίωση και δεν θα ησυχάσει αν δεν την πάρει. Ετσι, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, ξεκινάει για τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκει τον Σίμο και τον σκοτώνει. Στο μεταξύ οι Τσέτες πιάνουν τη Χασμίκ και την πηγαίνουν στον λήσταρχο Ετέμ για να την πουλήσει. Ο Ισμαήλ, που είναι σε αποστολή εκεί, κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τη σώσει. Εντωμεταξύ, η Ιφιγένεια και ο Δημοσθένης φτάνουν στη Σμύρνη.