Παγιδευμένοι (23/5): «Σε έφερα εδώ που σκότωσε τον πατέρα σου...» - Στη φόρα η αλήθεια για τον δολοφόνο του Κοσμά! Η Άννα σπαράζει μπροστά στον μεγαλύτερο εχθρό της

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (23/5): «Σε έφερα εδώ που σκότωσε τον πατέρα σου...» - Στη φόρα η αλήθεια για τον δολοφόνο του Κοσμά! Η Άννα σπαράζει μπροστά στον μεγαλύτερο εχθρό της

Χαμός θα γίνει στο αποψινό (23/5) επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, καθώς έφτασε η στιγμή που η Άννα θα μάθει για τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα της και μάλιστα από τον μεγαλύτερο εχθρό της, ο οποίος θα την δει να καταρρέει.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (23/5) στους Παγιδευμένους

Επεισόδιο 62

Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος, αποφασίζει να της μιλήσει. Πάει να τη βρει στο καινούριο τους σπίτι, έτοιμος να της πει όλη την αλήθεια. Εκείνη είναι τόσο χαρούμενη κι εκείνος διστάζει, δεν ξέρει πώς θα τα καταφέρει. Του έχει ετοιμάσει δείπνο έκπληξη, τον φιλάει, τον κρατάει στην αγκαλιά της κι εκείνος δακρύζει.

Διαβάστε επίσης: Ανείπωτος θρήνος για τον πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων, Κίμωνα Κουρή - Πέθανε ο πατέρας του

Ο Ανδρέας, ο Σταύρος, ο Σπύρος και ο Γεράσιμος φτάνουν στο λιμάνι που είναι κρυμμένος ο Θοδωρής. Ομως, εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Θοδωρής έχει εξαφανιστεί. Τις κινήσεις τού Γεράσιμου είχε παρακολουθήσει ο άνθρωπος του Αλέκου και είχε δει σε ποιο κοντέινερ ήταν κρυμμένος ο εγγονός του. Οταν μπαίνουν μέσα να ερευνήσουν βλέπουν αίματα, οπότε αντιλαμβάνονται ότι είχε προηγηθεί πάλη. Ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη για να του πει ότι υπάρχει σκηνή εγκλήματος στο λιμάνι για να μην «καρφωθούν» στην Αννα. Σπεύδει να πάει να τους βρει. Ψάχνουν να βρουν πού μπορεί να είναι ο Θοδωρής και τον ανακαλύπτουν.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Αννα αφού πρώτα βρει τον αδελφό του και τον οδηγήσει στην αστυνομία. Ομως δεν προλαβαίνει. Ο Αλέκος έχει αποφασίσει να οδηγήσει την Αννα στην αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Αυτή είναι μια εκδίκηση που θα την πάρει αργά και βασανιστικά. «Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο αληθινός δολοφόνος του πατέρας σου; Γιατί δεν ρωτάς τον άντρα σου;», της λέει βρισκόμενος μέσα στο αυτοκίνητό του. «Τι θέλεις από εμένα;». Της κάνει χώρο να μπει στο αμάξι. Εκείνη το κάνει. Την πάει σε ένα μέρος που δεν γνωρίζει. «Τι είναι εδώ;», τον ρωτάει. «Αυτό είναι το μέρος που θα μάθεις την αλήθεια. Σου το είπα. Σε αυτή τη ζωή μόνο εγώ είμαι φίλος σου. Ολοι σου έκρυψαν την πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης: «Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια» - Το τραγικό τέλος της σειράς!

Η Αννα βγαίνει από το αμάξι. Ο Αλέκος την ακολουθεί. «Ξέρεις ποιος σκότωσε τον πατέρα σου; Ο Θοδωρής». «Οχι», λέει εκείνη. «Ναι. Ξέρεις ποιος τον κάλυψε για τον φόνο εδώ και τόσους μήνες; Ο Σπύρος», εξακολουθεί εκείνος. «Είναι αδύνατον», ξαναλέει η Αννα. Ομως ο Αλέκος δεν σταματάει. «Ποιοι ήξεραν την αλήθεια; Ολοι. Ποιοι την έκρυψαν από εσένα; Ολοι. Και ο Δημήτρης. Προσπάθησε να στείλει τον αδελφό του μακριά. Αλλά εγώ είμαι ο μόνος φίλος σου. Κοίτα, σε έφερα εδώ που σκότωσε τον πατέρα σου… Ελα. Ο δολοφόνος είναι εδώ και κάνε ό,τι θέλεις». Η Αννα μπαίνει στο κτίριο και βλέπει τον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα να προσπαθούν να λύσουν τον Θοδωρή.