Μαίρη Μαίρη Μαίρη (26/5): Η μητέρα της έρχεται κοντά με την ερωμένη του πατέρα της - Σοκ στη σειρά του MEGA

Τι θα δούμε απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (26/5): Η μητέρα της έρχεται κοντά με την ερωμένη του πατέρα της - Σοκ στη σειρά του MEGA

Αμέσως μετά τη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις), στο κανάλι του MEGA παίζει η κωμική σειρά "Μαίρη Μαίρη Μαίρη", το βράδυ της Παρασκευής 26/5 και φυσικά θα είναι ξεκαρδιστικό, γι' αυτό και δεν πρέπει να το χάσετε!

Όλα όσα θα δούμε απόψε (26/5) στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 37

Μαίρη (Νίκη Λάμη): δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η μητέρα της έχει αλλάξει τόσο πολύ και έχει γίνει τόσο ευγενική και γλυκιά μαζί της. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): μαθαίνει ότι η μητέρα της έχει πλευρίσει την νεαρή ερωμένη του μπαμπά της. Σίγουρα η Ζορζέτα έχει κάτι πολύ παράξενο στο μυαλό της. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): προσπαθεί να δημιουργήσει αμφιβολίες στον γιο της για την κοπέλα του αλλά και για όλο το γυναικείο φύλλο. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να διαβάλει και το αντρικό φύλλο στην κόρη της. Η Μαίρη είναι καλή σύζυγος, μητέρα και... ερωμένη. Η Μαίρη είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά... μάλαμα. Η Μαίρη είναι ωραία και το παίζει μοιραία.

Ασύλληπτο περιστατικό με την πρωταγωνίστρια Κατερίνα Ζαρίφη

Το πρωί της Τρίτης (25/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκα οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη στην ραδιοφωνική εκπομπή Pride 98,6. Η παραγωγός και ηθοποιός μίλησε για τους σωματόοτυπους και τα στερεότυπα που υπάρχουν σχετικά με τα παραπανήσια κιλά.

Μετά, λοιπόν, από την προβολή του αποσπάσματος, οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τους, από την πρωινή εκπομπή του Star αναφέρηκε και οι ίδιοι στα όσα είπε και συμφώνησαν απόλυτα.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχει ακουστεί ξανά: Είναι ένα χρόνο μαζί και... - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη

«Όταν μου λένε χάσει κιλά για την υγεία σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματος μου; Έχεις δει τις δικές σου και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από μένα επειδή είσαι πιο αδύνατος; Συμφωνώ όταν η παχυσαρκία είναι άρρωστη και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κινηθεί. Εγώ έχω χάσει κάποια κιλά, το οποίο έγινε τυχαία. Δεν τα έχασα ούτε για γκόμενο, ούτε για τη δουλειά, ούτε για τίποτα.

Είχαμε τα media τα οποία ποινικοποιούσαν το γούστο. Έλεγαν έλα τώρα δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή. Απαγορεύεται», τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη.