Μαύρο Ρόδο (28/5): Η Ελισάβετ λιποθυμάει! Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο Ρόδο (28/5): Η Ελισάβετ λιποθυμάει! Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε 28/5 το βράδυ το Μαύρο Ρόδο και οι εξελίξεις αναμένονται άκρως καταιγιστικές καθώς η Αλεξία είναι πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσει τον Βίκο, αλλά εκείνος που βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, για να θολώσει τα νερά τής δίνει τον φάκελο του Φραντζή.

Οι αποψινές 28/5 εξελίξεις του Μαύρου Ρόδου

Επεισόδιο 113

Εκείνη όμως, έχοντας πληροφορηθεί τον θάνατό του Φραντζή από τον Παναγιώτη, παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη απέναντί του. Ο Γιώργος με την Ολγα προσπαθούν να κρατήσουν τον Σταυρίνο στο σκοτάδι για τους όρους της συνεργασίας με τα εστιατόρια. Στο μεταξύ, η Θάλεια επισκέπτεται τον Λουκά στη φυλακή, αλλά εκείνος της μιλάει απότομα καθώς θεωρεί πως εκείνη ήταν που τον «έδωσε»: «Αυτό ήταν το σχέδιό σου; Να μου το παίξεις ερωτευμένη και να με “δώσεις” στους μπάτσους;», την κατηγορεί, αλλά η Θάλεια το αρνείται σθεναρά: «Δεν είπα τίποτα σε κανέναν! Δεν ξέρω πώς το έμαθαν ή ποιος το είπε, αλλά εγώ δεν είπα κουβέντα! Ξεχνάς μάλλον πως μαζί καλύψαμε το έγκλημα, λες να έβαζα τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου μόνη μου;».

Την ίδια ώρα, ο Θέμης ψάχνει διακαώς τρόπους να σώσει τον ανιψιό του και η Ντέπυ Ζαμάνου που το μαθαίνει του ζητάει αντάλλαγμα για να βοηθήσει τον Λουκά. Η Τασούλα πετάει με την πρόταση γάμου που της έκανε ο Σταυρίνος και δείχνει σε όλους το μονόπετρο που της έδωσε, παρόλο που παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του. Ο Γιώργος την πλησιάζει και τη συμβουλεύει για να κρατήσει κοντά της τον Σταυρίνο... να μείνει έγκυος!

Δείτε επίσης: Το φινάλε της σεζόν - Ένας γάμος, μια γέννα κι ένας εγκλεισμός σε ψυχιατρείο

Τι θα δούμε αύριο;

Ο Πέτρος βλέπει τον Βίκο μαζί με την Αλεξία και γίνεται έξαλλος με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να μιλήσει στον πατέρα τους, τη στιγμή που ο Καστρινός ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA του Βίκου και της Φιλαρέτης.

Στο μοναστήρι, οι τάσεις λιποθυμίας της Ελισάβετ επανέρχονται. «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είμαι έτσι! Τι μπορεί να μου συμβαίνει;», αναρωτιέται. Και μπορεί τα αποτελέσματα των εξετάσεών της να είναι καλά, αλλά της λείπει η μία που δηλώνει πως είναι έγκυος. Η κοπέλα παθαίνει τεράστιο σοκ όταν το μαθαίνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος μαθαίνει από την Ευτυχία για την εγκυμοσύνη της και εξοργίζεται. Δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο:

«Δεν πρόκειται να αφήσω την Ελισάβετ να μπλέξει ξανά μ’ αυτόν τον αλήτη! Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον κρατήσω μακριά της», ισχυρίζεται και φεύγει. Η Ελισάβετ, σε απόγνωση, επισκέπτεται τον γιατρό προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Η Αλεξία φαίνεται πως έχει στριμώξει για τα καλά τον Βίκο, που τελευταία στιγμή καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια σε σχέση με την εξαφάνιση της Κύρας.