Η Γη της Ελιάς (29/5): Σπαραγμός με τον αποχαιρετισμό του Στέφανου - «Καλό ταξίδι αγόρι μου!»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (29/5): Σπαραγμός με τον αποχαιρετισμό του Στέφανου - «Καλό ταξίδι αγόρι μου!»

Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 29/5 για τη σειρά του Mega, Γη της ελιάς οι εξελίξεις θα είναι για ακόμη μία φορά συνταρακτικές, με την Ιουλία να δέχεται τελεσίγραφο από το Λυκούργο (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Δείτε επίσης: Το μεγάλο φινάλε - Το τελευταίο επεισόδιο στις 6/7

Οι σημερινές (29/5) εξελίξεις για τη Γη της ελιάς

Επεισόδιο 182

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώσουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και σκοπεύουν να του δώσουν το όνομά του. Ο Γιώργης πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό τού Ορέστη, η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με τη Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος των Βρεττάκων κάνει σύσκεψη χωρίς την παρουσία της Μαργαρίτας η οποία λείπει στο Σούνιο, γεγονός που εξοργίζει την Ιουλία. Ο Λυκούργος, όμως, την απειλεί πως, αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα δηλώσει παραίτηση.

Αννα και Ειρήνη διεκδικούν τον ίδιο άντρα στην Γη της Ελιάς

Η Αννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης για άλλη μια φορά απογοητεύεται και ζηλεύει. Λίγο αργότερα ένας νέος άντρας, ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας), κάνει ραντεβού με τον Μάνο, οποίος τον προσλαμβάνει σαν επιστάτη για να ελαφρύνει λίγο τον Αποστόλη. Ο Μιλτιάδης προσλαμβάνεται και πιάνει δουλειά αμέσως στους ελαιώνες και μάλιστα από την αρχή δείχνει απίστευτη σοβαρότητα.
Οπως είναι φυσικό, η παρουσία του δεν περνάει απαρατήρητη καθώς είναι και πολύ όμορφος, με αποτέλεσμα τόσο η Αννα όσο και η Ειρήνη να εντυπωσιαστούν και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Η Βασιλική αποχαιρετά με δάκρυα τον Φίλιππο

Οι μέρες περνάνε και φτάνει η δύσκολη στιγμή όπου ο Φίλιππος πρέπει να φύγει για τον στρατό. Το κλίμα είναι βαρύ και ειδικά όταν η Βασιλική πρέπει να τον αποχαιρετήσει. Η κοπέλα κλαίει με λυγμούς αποχαιρετώντας τον άντρα της, που κι εκείνος λυγίζει καθώς για πρώτη φορά αποχωρίζονται. Οπως θα δούμε, λίγο αργότερα ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούριο φίλο, τον Παρασκευά.