Παγιδευμένοι (29/5): «Ήσουν δεύτερος πατέρας μου» - Η σοκαριστική σκηνή με την Άννα να χάνει τον εαυτό της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (29/5): «Ήσουν δεύτερος πατέρας μου» - Η σοκαριστική σκηνή με την Άννα να χάνει τον εαυτό της

Οι εξελίξεις για τους Παγιδευμένους τη Δευτέρα 29/5 θα είναι καταιγιστικές, αφού η Άννα και ο Δημήτρης δεν προλαβαίνουν τα γεγονότα, που σκάνε δίπλα τους σαν βόμβες (δείτε εδώ, πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (29/5) εξελίξεις για τους Παγιδευμένους

Επεισόδιο 63

Η Άννα, νιώθοντας προδομένη απ' όλους, καλεί την αστυνομία. Ο Σπύρος και ο Θοδωρής συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην ασφάλεια. Ο Αλέκος παρακολουθεί τις εξελίξεις ικανοποιημένος και επιβραβεύει τον Μίλτο για τη βοήθειά του... Ο Δημήτρης και η Άννα βρίσκονται μέσα σε έναν κυκλώνα γεγονότων και συναισθημάτων, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να βγει αλώβητος... Και ξαφνικά μία υπόθεση δολοφονίας, ένα χρόνο πριν, έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Πώς εμπλέκονται η Άννα και ο Δημήτρης σε αυτή την υπόθεση;

Ο Δρακάτος αναθέτει στην Αγγελική και στον Δημήτρη να συνεργαστούν για την υπόθεση δολοφονίας του δικαστή Γεωργίου, προσπαθώντας να απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση δολοφονίας του Κοσμά. Ο Θοδωρής προανακρίνεται. Τι θα αποκαλύψει;

Χώρισε μετά από 20 χρόνια και είναι ξανά ερωτευμένος ηθοποιός της σειράς

Είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, γνωστότερος από τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη (ως πρωταγωνιστής του Στέλλα Κοιμήσου).

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή στα 25 του χρόνια, το 1996. Έπειτα ακολούθησαν συμμετοχές του κυρίως το θέατρο και αργότερα, από το 2010 και στον κινηματογράφο. Έκανε το ντεμπούτο του με την ταινία Μαχαιροβγάλτης και έπειτα ακολούθησαν «Οι αισθηματίες» και »Το μικρό ψάρι» το 2014. Το 2020 συμμετείχε στην ταινία Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, ενώ το 2021, στην ταινία «Πρόστιμο», στης οποίας, η ερμηνεία, του χάρισε το βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, αλλά και στην ταινία «Ράφτης».

Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε το 2014 στην οικογενειακή σειρά «Το σόι σου» συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο ενώ τη σεζόν 2021-2022 πρωταγωνιστεί (στο ρόλο του Σάκη) στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα». Σήμερα τον απολαμβάνουμε στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι στο ρόλο του Αλέξη Χατζή, ενός κακού δικηγόρου και πατέρα του δολοφόνου, Άγγελου. Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο Στάθη Σταμουλακάτο που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, μαζί με την Βασιλική Διαλυνά είναι το νέο αγαπημένο ζευγάρι της πόλης.

Πρωταγωνιστής της σειράς Παγιδευμένοι χώρισε μετά από 20 χρόνια και είναι ξανά ερωτευμένος: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Σύμφωνα, δε, με το ίδιο δημοσίευμα, ο ηθοποιός βρίσκεται σε διάσταση πλέον με την σύζυγό του με την οποία ήταν παντρεμένος για 20 ολόκληρα χρόνια (δείτε εδώ τι δήλωνε ένα χρόνο πριν για εκείνη), ενώ αντιστοίχως και η Βασιλική Διαλυνά χώρισε πριν από λίγο καιρό με γνωστό δημοσιογράφο μεγάλης πολιτικής εφημερίδας.

παγιδευμένοι αντ1 νέος έρωτας

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της παράστασης «Κωλόκαιρος» όπου αυτός υποδύεται τον Σοφοκλή, έναν άντρα που γυρίζει στην Ελευσίνα ύστερα από πέντε χρόνια για την κηδεία της μητέρας του και επισκέπτεται το μπουζουξίδικο Διυλιστήριο. Όταν τον βλέπει η τραγουδίστρια σύζυγός του, Μαρία (την οποία υποδύεται η Βασιλική Διαλυνά) τον ξεμπροστιάζει γιατί εξαφανίστηκε από όλους και όλα ξαφνικά για μια νύχτα και την άφησε διαλυμένη.