Αυτή η νύχτα μένει (31/5): «Κάποιος από τους δύο θα πεθάνει» - Πέφτουν πιστολιές μέσα στο Όνειρο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (31/5): «Κάποιος από τους δύο θα πεθάνει» - Πέφτουν πιστολιές μέσα στο Όνειρο

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε την Τετάρτη 31/5 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'', καθώς το κοινό θα παρακολουθήσει ένα ανεπανάληπτο ξεκαθάρισμα, που θα συμβεί στο Όνειρο (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (31/5) εξελίξεις στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Επεισόδιο 85

Ο Χρήστος, κόντρα στην θέληση της Βρεττώς, θα υποστηρίξει την απόφαση της Μαρίνας να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Στέλιος πιέζεται ασφυκτικά να δώσει λύση στην υπόθεση της αποθήκης όμως ο Αλέξανδρος προσπαθεί να τον μεταπείσει. Όλοι αγνοούν την πραγματική ταυτότητα του αστυνομικού από την Αθήνα, με τον κρυμμένο Άλκη να μη παραιτείται από τις αποφάσεις του. Η ετοιμασία της Μυρτώς για την έξοδο της από το ψυχιατρείο είναι γεγονός αλλά η χαρά των ανθρώπων του «Ονείρου» μένει μισή καθώς η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Τότε η Βρεττώ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Πέμπτη 1/6

Επεισόδιο 86

Ενώ σχεδόν όλοι προσδοκούν την ηρεμία που θα φέρει η παράδοση της Μαρίνας στην αστυνομία, η νυχτερινή εξαφάνιση της προκαλεί νέα αναστάτωση. Η αστραπιαία απόφαση του Άλκη να εμφανισθεί στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει δημιουργεί νέα δεδομένα και επιτείνει την αγωνία του Αλέξανδρου. Η Εύη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τίποτα δε μπορεί να την παρηγορήσει. Η πολυπόθητη για τη Μυρτώ ημέρα φθάνει αλλά οι πικρές μνήμες παραμένουν εκεί που τις άφησε.

Η Βρεττώ φροντίζει να καλύψει την νέα εξαφάνιση της Μαρίνας. Και ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθεί να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο Στρατή, μια λεπτομέρεια του παρελθόντος αμφισβητεί όλα τα ως τότε δεδομένα ανοίγοντας νέα κεφάλαιο σχετικά με