Έρωτας Φυγάς: Εκείνος παθαίνει καρδιακή προσβολή και εκείνη την πατάνε - Και οι δυο χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: Εκείνος παθαίνει καρδιακή προσβολή και εκείνη την πατάνε - Και οι δυο χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, η Μαργέτα αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Στέφανο την αλήθεια για την πατρότητα του Γιωργάκη και η εύθραυστη καρδιά του δεν αντέχει. Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης βρίσκεται κατηγορούμενος.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Δευτέρα 5/6 - Επεισόδιο 166

Ο Στέφανος είναι πολύ προβληματισμένος με τον Νικόλα και τις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες και ψάχνει τρόπο να τον απομακρύνει από τον Κοντογιάννη πριν να είναι αργά. Την ίδια ώρα η Ευγενία βρίσκει την Αλεξάνδρα στο σπίτι της με τον Μάρκο. «Τι θέλεις εσύ στο σπίτι μου; Λίγο έλειψα και βλέπω πως δεν χάσατε την ευκαιρία», αρχίζει να φωνάζει. Μάταια προσπαθούν να της εξηγήσουν πως ήρθε επειδή το μωρό έκλαιγε. «Να βοηθήσω ήθελα. Πίστεψέ με. Ο Μάρκος δεν ήξερε τι να κάνει με το μωρό που ήταν ανήσυχο», ισχυρίζεται η Αλεξάνδρα, αλλά δεν τη μεταπείθει. Η Ευγενία αποφασίζει να αναλάβει δράση, αλλά αυτή τη φορά θα αναζητήσει και σύμμαχο, τον Ιάσονα.

Δείτε επίσης το μεγάλο φινάλε - Τέλος με διπλή αυτοκτονία και φυλακή!

Τρίτη 6/6 - Επεισόδιο 167

Η Ευγενία επισκέπτεται τον Ιάσονα στην εταιρεία. «Ηρθα γιατί οι δυο μας έχουμε ένα κοινό συμφέρον. Κι εσύ θέλεις να κρατήσεις ενωμένη την οικογένειά σου κι εγώ. Γι’ αυτό καλό είναι να φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό», του λέει. Μετά από την επίσκεψη αυτή, η Αλεξάνδρα έχει βγει εκτός εαυτού. Παρακαλεί τη Νότα να συνετίσει την ανιψιά της πριν γίνει κανένα μεγάλο κακό. Η Ευγενία ανένδοτη, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια της. Η Νότα της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. «Ο Ιάσoνας έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να φτάσει στα άκρα, ακόμη και στο έγκλημα. Πώς μπορείς να συνασπιστείς με έναν τέτοιο άνθρωπο;», της τονίζει. Αυτό ταρακουνά την Ευγενία, η οποία αρχίζει να αλλάζει στάση απέναντι στον Μάρκο. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και ορθώνει ανάστημα απέναντι στον Ιάσoνα και τη Μαργέτα. Στο μεταξύ η Ελπίδα βρίσκει τον τρόπο να σαμποτάρει τον αρραβώνα του Μιχάλη και της Νάντιας και να τα καταστρέψει όλα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι εκλογές για την ανάδειξη της προέδρου του Συλλόγου Κυριών διεξάγονται και το αποτέλεσμα δυσαρεστεί τη Νότα, η οποία στρέφει τα βέλη της προς το πρόσωπο που της έβαλε τρικλοποδιά: Τη Μαργέτα.

Τετάρτη 7/6 - Επεισόδιο 168

Η Νότα αφήνει να εννοηθεί στη Μαργέτα ότι γνωρίζει για τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, που μπορεί οι δυο τους να έχουν και κάτι περισσότερο. Η Μαργέτα, φοβισμένη από τα υπονοούμενά της, υποθέτει ότι η αντίζηλός της γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του Γιωργάκη. Ετσι για να την προλάβει αποκαλύπτει στον Στέφανο την αλήθεια: «Πρέπει να σου πω κάτι που δεν το γνωρίζεις και θέλω να καταλάβεις και να αντιδράσεις με ψυχραιμία. Ο Γιωργάκης δεν είναι γιος του Ιάσονα. Είναι γιος του Μάρκου». Ο Στέφανος μένει εμβρόντητος, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Λόγω του σοκ, αφού φύγει η Μαργέτα, παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Η Νότα βρίσκεται εκεί την κατάλληλη στιγμή και τον σώζει. Αργότερα η Μαργέτα μεταφέρει στον Ιάσονα τους υπαινιγμούς της Νότας, αλλά εκείνος είναι βέβαιος πως δεν μιλούσε για το παιδί. Παράλληλα με αφορμή έναν τσακωμό της Ελπίδας με τον Μιχάλη, που της δηλώνει πως δεν θέλει εκείνη στη ζωή του αλλά τη Νάντια, η Ελπίδα τον εκδικείται. Χτυπάει μόνη της, και καταγγέλλει πως τη χτύπησε εκείνος. Ο Μιχάλης φυσικά το αρνείται, η Νάντια όμως δεν είναι σίγουρη γι’ αυτό.

Πέμπτη 8/6 - Επεισόδιο 169

Ο Στέφανος ξεπερνά τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ωστόσο ο Μάρκος μαθαίνει πως, λίγο πριν την καρδιακή προσβολή, μίλησε με τη Μαργέτα. «Τι του είπες και πήγες να τον στείλεις στο θάνατο; Λέγε», της φωνάζει. Εκείνη, για να στηρίξει μια ψεύτικη δικαιολογία, αποκαλύπτει μπροστά σε όλους την επίσκεψη της Ευγενίας στην εταιρεία κι οι πάντες σχολιάζουν πως η ψυχική της ισορροπία είναι κλονισμένη. Μέσα σε όλα, μέσω ενός τεχνάσματος, ο Μιχάλης αναγκάζει την Ελπίδα να αποσύρει την ψευδή κατηγορία και τα ξαναβρίσκει με τη Νάντια, ενώ ο Μάρκος χτυπάει κατά λάθος με το αμάξι την Αθηνά.

Παρασκευή 9/6 - Επεισόδιο 170

Ο Μάρκος, σοκαρισμένος ακόμα από το αναπάντεχο ατύχημα, δίνει αίμα για να σωθεί η Αθηνά. Εκείνη διαφεύγει τον κίνδυνο και η καρδιά της οικογένειας επιστρέφει στη θέση της. Η Μαργέτα βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Στέφανο στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Νότα και οι δύο αντίζηλες διασταυρώνουν τα ξίφη τους. «Τι άλλο θα κάνεις πια; Ηρθες για να τον αποτελειώσεις;», τη ρωτάει η Νότα. «Αν μια γυναίκα έχει δικαίωμα να είναι στο πλευρό του, αυτή είμαι εγώ», της απαντάει. «Μόνο που εγώ του έσωσα τη ζωή», της ανταπαντάει η Νότα, με τον Στέφανο να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.