Γη της Ελιάς (5/6): «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου, μου προκαλεί αηδία» - Δύσκολες ώρες για την Ιουλία! Βλέπει τον Στάθη να...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (5/6): «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου, μου προκαλεί αηδία» - Δύσκολες ώρες για την Ιουλία! Βλέπει τον Στάθη να...

Νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 5/6, και αυτό σημαίνει πως το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, θα προβληθεί νέο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά Γη της Ελιάς, που θα αφήσει άναυδους τους τηλεθεατές για μία ακόμη φορά (δείτε εδώ τις εξελίξεις ολόκληρης της εβδομάδας).

Όλα όσα θα δούμε απόψε (5/6) στην Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 187

Η Ιουλία είναι έξαλλη από το τετ-α-τετ του Στάθη με τη Δήμητρα και ξεσπά στον Μάνο: «Αυτός είναι ο Στάθης. Δεν πρόλαβε να φύγει από τη σχέση μας και πήγε αμέσως αλλού. Αυτή ήταν η αγάπη του, ντρέπομαι για ό,τι έχω κάνει γι’ αυτόν. Τον μισώ, Μάνο, δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου, μου προκαλεί αηδία», ισχυρίζεται, εκφράζοντας το μίσος της για τον πρώην σύντροφό της. Βέβαια ο Μάνος καταλαβαίνει ότι η θεία του τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Στάθη.

Ο Λυκούργος δεν αποτρέπει την Αθηνά από την υιοθεσία της μικρής Φιλιώς, αλλά της συστήνει: «Κοίτα, Αθηνά, αυτό είναι ένα λεπτό θέμα και δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Πρέπει να προχωρήσεις βήμα-βήμα, καθώς υπάρχουν δυσκολίες», της τονίζει. Την ίδια ώρα η Ασπασία επηρεασμένη από τα λόγια της Αρετής, ρωτάει τον Στάθη: «Ξάδελφε, πες μου την αλήθεια, σκέφτεσαι την επανασύνδεση με την Αρετή;» κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα: «Τι είναι αυτά που λες; Ούτε στην άλλη ζωή. Πώς σου ήρθε τώρα αυτό; Δεν είμαστε καλά», απορεί.

Στο μεταξύ, η Αρετή αμετανόητη, βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να χωρίσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Την ίδια ώρα μια ανάμνηση με τον Ανέστη προκαλεί στην Ευτυχία απρόσμενη αντίδραση, η οποία παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Στο μεταξύ η Αννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης ζηλεύει. Παράλληλα, η Αρετή έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Λυκούργο και, πάνω στο μένος της, του λέει μια κουβέντα: «Καλά, μη μιλάς κι εσύ που είσαι σώγαμπρος εδώ μέσα» και αυτό είναι κάτι που τον σημαδεύει και τον βάζει ξανά σε σκέψεις για να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Χάιδω.

Δείτε επίσης: Την πατάει με το αυτοκίνητο και την σκοτώνει - Ο Στάθης δολοφόνος!