Μαύρο Ρόδο (5/6): «Πρέπει να τα μαζέψεις και να φύγεις από εδώ μέσα, αρκετά ανέχτηκα» - Διώχνουν κακήν κακώς την εγκυμονούσα Ελισάβετ από το μοναστήρι

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (5/6): «Πρέπει να τα μαζέψεις και να φύγεις από εδώ μέσα, αρκετά ανέχτηκα» - Διώχνουν κακήν κακώς την εγκυμονούσα Ελισάβετ από το μοναστήρι

Το βράδυ της Δευτέρας 5/6 στο κανάλι του MEGA, έχει ολοκαίνουριο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά Μαύρο Ρόδο και θα είναι συγκλονιστικό (δείτε εδώ τις εξελίξεις ολόκληρης της εβδομάδας). Η Ελισάβετ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η εγκυμοσύνη της οδηγεί στον διωγμό της.

Τι θα δούμε απόψε (5/6) στο Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 118

Μετά από παρότρυνση του Πέτρου, ο Σταυρίνος πηγαίνει στην Πάτρα να ζητήσει τη βοήθεια του Παναγιώτη για να ανοίξουν το κινητό του Στεργιόπουλου. Την ίδια ώρα, η Kασσιανή εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Ελισάβετ βρίσκεται ακόμα στο μοναστήρι και της λέει ότι πρέπει να φύγει αμέσως: «Δεν σηκώνει άλλα σκάνδαλα το μοναστήρι μας, θα πρέπει να τα μαζέψεις και να φύγεις από εδώ μέσα. Αρκετά ανέχτηκα πράγματα και καταστάσεις, καιρός να μπει ένα τέλος σε όλα», την προειδοποιεί. Μετά την κρίση που έπαθε και το μεγάλο επεισόδιο που έκανε ο Γεράσιμος στην ταβέρνα, όλοι προσπαθούν να τον πείσουν να τον δει ένας γιατρός. Εκείνος αρνείται πεισματικά και εξακολουθεί να μιλάει μόνο για την Ελισάβετ.

Στον δρόμο πετυχαίνει την Πολυξένη και πάνω στην ταραχή του θα της πει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος: «Θα τη χάσω για πάντα με το μωρό που περιμένει». Εκείνη με τη σειρά της τηλεφωνεί στον Καστρινό: «Ετοιμάσου να γίνεις παππούς! Η Ελισάβετ είναι έγκυος από τον Πέτρο», του λέει. Η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο: «Να φύγεις από εδώ μέσα, κορίτσι μου, έξω σε περιμένει η ζωή. Το να γίνεις μάνα είναι μια εξέλιξη που δεν σου επιτρέπει να μείνεις άλλο εδώ! Σκέψου αυτά που σου λέω και πάρε τη σωστή απόφαση για εσένα και για το παιδί που περιμένεις», της επισημαίνει, αλλά εκείνη αρνείται και βάζει τον πατέρα της να της ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια: «Σε παρακαλώ μην πεις τίποτα στον Πέτρο για την εγκυμοσύνη μου».

Εκείνος δεν έχει παρά να δεχτεί: «Εντάξει, εντάξει Αννούλα μου! Δεν θα πω, αλλά να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να το μάθει, δεν γίνεται να το κρατήσεις για πάντα κρυφό». Στην Πάτρα, ο Βίκος απαιτεί από τη Θάλεια να τον κρατάει ενήμερο για το σχέδιο που ετοιμάζει ο Καστρινός εναντίον του.

Δείτε επίσης: «Έχασα το μωρό», λέει η Ελισάβετ - Αργοπεθαίνει από τη στεναχώρια ο Πέτρος