Παγιδευμένοι (5/6): «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μαζί» - Ο Δημήτρης "γονατίζει" μπροστά στην Άννα

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (5/6): «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μαζί» - Ο Δημήτρης

Την Δευτέρα 5/6 στο κανάλι του ΑΝΤ1 έρχεται ολοκαίνουριο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς "Παγιδευμένοι" και παρά τον πόνο της Άννας, ο Δημήτρης προσπαθεί να της σταθεί, ακόμα κι αν ξέρει ότι οι οικογένειές τους δεν θα μπορέσουν να ενωθούν ποτέ, όπως ονειρεύονταν και σχεδίαζαν (δείτε εδώ τις εξελίξεις του επόμενου επεισοδίου).

Οι αποψινές (5/6) εξελίξεις των Παγιδευμένων

Επεισόδιο 65

Ο Δημήτρης επιλέγει να σταθεί δίπλα στην Αννα. Η ένταση μεταξύ τους, όμως, δεν μπορεί να περάσει τόσο εύκολα. «Δεν μπορώ να σου εξηγήσω την απογοήτευση και τον πόνο που νιώθω. Νιώθω προδομένος, γεμάτος ντροπή. Θα κρατήσω την υπόσχεσή μου. Δεν θα μας εγκαταλείψω. Δεν θα αφήσω να χαθούμε εξαιτίας των οικογενειών μας», της υπόσχεται.

Στο μεταξύ ο Μάρκος, με εντολή του Αλέκου, κρύβει τον Ακη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και του δίνει ψεύτικη ταυτότητα, ενώ ο Θοδωρής θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη στη φυλακή, τον Αλέκο. «Σε διάλεξαν να είσαι το θύμα της οικογένειας. Από τη μια ο αδελφός σου και από την άλλη εσύ. Τι κρίμα. Πολύ σκληρό κι άδικο ενώ ήσουν σε αυτοάμυνα», του λέει. Ο νεαρός τον ρωτάει πώς το ξέρει αυτό και ο δικηγόρος του απαντάει: «Ξέρω τα πάντα. Μην το ξεχνάς. Είσαι με μεγάλο μπελά. Ας πούμε γι’ αυτό. Η Αννα θα κάνει τα πάντα για να λάβεις τη χειρότερη τιμωρία και το ξέρεις καλά. Σου προτείνω να γίνω δικηγόρος σου και να σε βγάλω από εδώ». Ο Θοδωρής του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί κι αυτός φεύγει.

Ο Νίκος αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια της Λίνας. Η Χρύσα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι ο Νίκος προσέλαβε για δικηγόρο τον Χατζή και ζητά τη βοήθεια της Αννας. Στο μεταξύ ο Ανδρέας με τον Σταύρο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπήρχε και τρίτο άτομο στο σκηνικό του φόνου του Κοσμά και αναρωτιούνται αν αυτός μπορεί να είναι και ο δολοφόνος. Κι ενώ ο Δημήτρης και η Αγγελική προσπαθούν να βρουν τον ένοχο για τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου, γίνονται άλλοι δύο φόνοι.

Ταυτόχρονα μια κοπέλα, η Μυρτώ, επισκέπτεται την Αννα στο γραφείο της που έχει να κάνει με την παλαιότερη υπόθεση του Θάνου Σταθάκη.

Ο Δημήτρης αρνείται να μάθει οτιδήποτε για την υπόθεση του Θοδωρή, καθώς προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στην Αννα.

Δείτε επίσης: Πρωταγωνιστής της σειράς Παγιδευμένοι χώρισε μετά από 20 χρόνια και είναι ξανά ερωτευμένος: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz