Αυτή η νύχτα μένει (5/6): Απελπίζεται και δίνει τέλος στη ζωή της μπροστά στην Εύη - Η σοκαριστική σκηνή πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (5/6): Απελπίζεται και δίνει τέλος στη ζωή της μπροστά στην Εύη - Η σοκαριστική σκηνή πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 5/6 στο κανάλι του ALPHA παίζει η σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" και το νέο επεισόδιο θα είναι ένα από τα πιο "δυνατά". Μία από τις πρωταγωνίστριες κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην απόγνωσή της (δείτε εδώ τι θα συμβεί αύριο)!

Όλα όσα θα δούμε απόψε (5/6) στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

Επεισόδιο 88

Το δημοσίευμα του Σταματιάδη στην εφημερίδα του έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον Χρήστο, για τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έκανε τέτοιες παρανομίες καθώς όλοι τον είχαν σε υπόληψη και έντιμο πολιτικό. «Καταστρέφομαι, αυτό ήταν μάνα, τελείωσα», λέει στη Βρεττώ και εκείνη του απαντάει: «Οπως έστρωσες να κοιμηθείς! Κοίτα να βρεις τρόπο να ξεμπλέξεις, αλλιώς τα μαζεύεις και φεύγεις από εδώ». Η κλήση του Χρήστου από τον εισαγγελέα τον κολλάει για τα καλά στον τοίχο και ο κόσμος αντιδρά στον πρώην δήμαρχος βάζοντάς τον σε κίνδυνο καθώς του πετάνε πέτρες. Ο Στέλιος καταλαβαίνει πως έφτασε και η δική του σειρά.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργης βρίσκει στον δρόμο μια πεταμένη εφημερίδα με τον αδελφό του και τα σκάνδαλά του στο εξώφυλλο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του: «Δεν μπορεί! Δεν γίνεται αυτό», μονολογεί και τρέχει στο σπίτι του αδελφού του. Εκεί βρίσκει τη Βρεττώ: «Τι είναι αυτά που γράφουν, ρε μάνα, για τον Χρήστο; Είναι αλήθεια;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Απ’ ό,τι φαίνεται ναι! Τώρα τον φώναξε και ο εισαγγελέας να καταθέσει». Ο Γιώργης εξοργίζεται μαζί της: «Τα ήξερες, έτσι; Ο Χρήστος ήταν ο Θεός, ο ένας και μοναδικός, ο αγαπημένος σου, αλλά τελικά ήταν βουτηγμένος στα σκατά κι εσύ τον υποστήριζες από πάνω! Εμένα πότε μου στάθηκες; Πότε πήρες το μέρος μου; Πότε έκανες κάτι για εμένα; Ολο ο Χρήστος και ο Χρήστος και να τα αποτελέσματα τώρα. Ντρέπομαι, ειλικρινά ντρέπομαι για εσάς», της φωνάζει και την αφήνει σε απόγνωση. Μέσα στην απογοήτευσή της αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας καθώς πιστεύει πως απέτυχε ως μάνα! Ομως, η ξαφνική εμφάνιση της Εύης την αποτρέπει από τα χειρότερα.

Η τελευταία πληροφορία του Χρήστου οδηγεί τον Αλκη, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με όρους, να συνεχίζει το διπρόσωπο παιχνίδι του, ενώ η Εύη βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία: «Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά, δεν μπορεί! Τι κακό είναι αυτό που μας έχει βρει; Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση, δεν ξέρω τι να κάνω πια και κανείς δεν μου λέει το παραμικρό», μονολογεί. Στο μεταξύ, ο Στρατής προσπαθεί να πείσει τη Ζέτα πως μπορούν να κοιτάξουν πια το μέλλον: «Ο,τι κι αν συμβεί, εμείς θα πορευτούμε μαζί, δεν έχει αλλάξει τίποτα για εμένα, συνεχίζω να θέλω να είμαι μόνο μαζί σου», ισχυρίζεται, παρόλο που το μυαλό του εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο στον Χρήστο. Στη συνέχεια, η Βρεττώ πάει να βρει τον Στρατή και του ανοίγει την καρδιά της. «Ο Γιώργης μου πάντα ήταν δυνατός και ανεξάρτητος, δεν τον φοβήθηκα ποτέ μου, παρόλο που φαινόταν ότι τον μάλωνα περισσότερο. Ομως ο Χρήστος φαινόταν δυνατός, αλλά ποτέ δεν ήταν! Δεν περιμένω να με καταλάβεις, είσαι θυμωμένος, όμως είμαι μάνα και όφειλα να προστατεύσω τα παιδιά και τα εγγόνια μου», απολογείται.