Σασμός: Αποκλειστικό! Η Βασιλική καταρρέει στα πόδια Μαθιού και Νικηφόρου λίγο πριν την δολοφονία

Ανησυχία για την υγεία της

Σασμός: Αποκλειστικό! Η Βασιλική καταρρέει στα πόδια Μαθιού και Νικηφόρου λίγο πριν την δολοφονία

Στον Σασμό, η Βασιλική δεν θα καταφέρει να κρατήσει μακριά της για πολύ τον Μαθιό. Μην αντέχοντας την κατακραυγή του χωριού που ήδη μιλά για τη σχέση τους αλλά και τα λόγια του γιου της που δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο κρατά τον άντρα της σε απόσταση, ο μεγάλος γιος της «καπετάνισσας» θα επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους. Ομως η σχέση του με τη γυναίκα του δεν θα καλυτερεύσει. Αντιθέτως, οι τριγμοί, οι εντάσεις και τα νεύρα θα είναι καθημερινότητα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η Βασιλική θα δυσκολευτεί πολύ να πέσει ξανά στο ίδιο κρεβάτι με τον δολοφόνο του άντρα της, ενώ όταν θα λείπει ο γιος της, το ζευγάρι δεν θα ανταλλάσσει ούτε τις τυπικές κουβέντες. «Μίλα μου Βασιλική, δεν αντέχω να είμαι στο περιθώριο της ζωής σου. Κάθε μέρα με σκοτώνεις και πιο πολύ», θα της λέει συνέχεια αλλά εκείνη δεν θα μπορεί να τον δει ξανά ερωτικά. «Δεν είσαι τίποτα παραπάνω από έναν δολοφόνο. Στα χέρια σου έχεις ακόμα το αίμα του άντρα μου από εκείνη τη μέρα που τον πυροβόλησες ανελέητα πάνω στο βουνό, και μου ζητάς τώρα να είμαστε όπως πριν; Δεν θέλω καν να με αγγίζεις», θα του πει χωρίς να ξέρει ότι τη στιχομυθία τους ακούει ο Νικηφόρος από το διπλανό δωμάτιο, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Δείτε στο σημερινό 7/6 επεισόδιο: «Πρέπει να μάθεις την αλήθεια» - Η συγκλονιστική σκηνή με τον παπά Μιχάλη και την Βασιλική

Με ήρεμες κινήσεις φεύγει από σπίτι, όπως μπήκε, γιατί θέλει χρόνο να σκεφτεί. Τα συναισθήματα τον πνίγουν, το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι του και φέρεται σπασμωδικά για μια ακόμη φορά. Παίρνει στα χέρια του ένα όπλο και επιστρέφει στο σπίτι για να αναμετρηθεί με τον άντρα της μητέρας του.

Ανάμεσα στους άνδρες της ζωής της η Βασιλική στον Σασμό

Σασμός Βασιλική

«Δολοφόνε του πατέρα μου, θα σε σκοτώσω», του λέει και ο Μαθιός έχοντας χάσει πλέον τις αντιστάσεις του, δεν κουνιέται από τη θέση του. Μόνο δέχεται τις κατηγορίες του Νικηφόρου, του παιδιού που έχει αγαπήσει σαν δικό του. Το όπλο του τελευταίου είναι κολλημένο στον κρόταφο του άντρα, ενώ δεν σταματά να τον κατηγορεί για το κακό που έκανε στην οικογένειά τους. «Διέλυσες το σπίτι μας. Εχασα τον πατέρα μου, τον άνθρωπο που με δημιούργησε και αυτό γιατί; Για να τα φτιάξει η μάνα μου ξανά μαζί σου; Πόσο ξεφτίλας είσαι;», θα του πει και η Βασιλική που θα φτάσει εκείνη τη στιγμή στο σπίτι από τη δουλειά, θα προσπαθήσει να τους χωρίσει.

Δείτε επίσης: Ανατροπή! Μαθιός και Βασιλική κάνουν έρωτα - «Θα σε αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος από τον ουρανό»

«Νικηφόρε, ηρέμησε και κατέβασε το όπλο τώρα. Ισως τα πράγματα να μην είναι όπως τα έχεις εσύ στο μυαλό σου», θα τονίσει στον γιο της αλλά εκείνος δεν θα κατεβάσει το χέρι του από το κεφάλι του Μαθιού. «Ασε με, μάνα. Το είχα πει ότι θα πληρώσει ο δολοφόνος του πατέρα μου. Αυτή είναι η στιγμή λοιπόν», της απαντά και εκείνη βλέποντας πως η προσοχή του Νικηφόρου είναι στραμμένη στο όπλο, του λέει: «Κατέβασε το όπλο τώρα. Είναι ο πατέρας σου!». Νικηφόρος και Μαθιός κλονίζονται. Εκείνη λιποθυμάει και οι δύο άνδρες της ζωής της πέφτουν πάνω της και προσπαθούν να την κάνουν να συνέλθει. Λίγες ημέρες αργότερα όμως... θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.