Γη της Ελιάς (9/6): Αναζωπυρώθηκε η φλόγα του έρωτα του Στάθη & της Αρετής; Βγαίνει στο χωριό και διατυμπανίζει τα ευχάριστα

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (9/6): Αναζωπυρώθηκε η φλόγα του έρωτα του Στάθη & της Αρετής; Βγαίνει στο χωριό και διατυμπανίζει τα ευχάριστα

Νέο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής 9/6 και σε αυτό θα δούμε τον Στάθη σε κατάσταση σοκ, χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως τα βρήκε ξανά με την Αρετή, η οποία αποκαλύπτει σε όλους στο χωριό τι συνέβη, παραλείποντας τις... λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμπά τρέξε, το παιδί μου» - Στο νοσοκομείο το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Τι θα δούμε απόψε (9/6) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 191

Η Αρετή διατυμπανίζει την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους: «Αποκλείεται να έχει συμβεί το παραμικρό. Κάτι άλλο συμβαίνει και θα το ανακαλύψω», μονολογεί. Στο μεταξύ ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς τού στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούριο φίλο, τον Παρασκευά.

Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία: «Τώρα για να βοηθήσει στο γραφείο ήρθε ή έχεις άλλους σκοπούς, Ισίδωρε;», τον ρωτάει, καθώς θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Την ίδια ώρα ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει από την αρχή σοβαρότητα. Τόσο η Αννα όμως, όσο και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν πως θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του. Τέλος, ο Κουράκος αποφασίζει να ασχοληθεί ζεστά με την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και αρχίζει να βλέπει τα παλιά βίντεο από την αρχή μήπως κα βρει κάποιο στοιχείο το οποίο του είχε ξεφύγει.

Αποκάλυψη! Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα

Ο Ορέστης, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε, ήρθε για να μείνει στη «Γη της ελιάς». Η πρώτη σκέψη και θέληση ήταν να πάει για λίγες μέρες ώστε να εκπληρώσει αυτό που ήθελε. Να ευχαριστήσει και να τιμήσει αυτόν που του έδωσε πίσω τη ζωή. Ο έρωτας όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μείνει σ’ αυτή τη... γη!

Από την Μαρία Μεταξητινού για το περιοδικό Tv24

Ηδη εδώ και καιρό βλέπουμε ότι ο Ορέστης είναι προσεκτικός σε όλα. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και προσέχει πολύ την υγεία του. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, όπως καθόλου τυχαία δεν είναι ακόμα δύο δεδομένα. Η πρώτη του επίσκεψη στον τάφο του Κίμωνα και η περίεργη συμπάθεια που έχει στο πρόσωπό του η μάνα του Κίμωνα, η Ασπασία. Και μέσα σε όλα αυτά, η καρδιά της Δήμητρας αρχίζει να χτυπάει γι’ αυτόν. Εξάλλου, όταν η Δήμητρα ήταν με τον Κίμωνα, της είχε πει: «Οι καρδιές μας θα χτυπάνε πάντα μαζί».

Τα ίδια όμως συναισθήματα βλέπουμε ότι έχει και ο Ορέστης για τη Δήμητρα, που όσο ο καιρός περνάει γίνονται ακόμα πιο δυνατά. Μια περίεργη έλξη που νιώθουν και οι δύο, που δεν θα αργήσει να γίνει έρωτας και βαθιά αγάπη.

Όσο μάλιστα φτάνουμε προς το τέλος, ο τηλεθεατής θα καταλάβει καλύτερα τον ρόλο του Ορέστη, ότι δηλαδή είναι αυτός στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του Κίμωνα.

Διαβάστε επίσης: Γη της Ελιάς: Την πατάει με το αυτοκίνητο και την σκοτώνει - Ο Στάθης δολοφόνος!

Έτσι, σύντομα θα δούμε τη Δήμητρα να συναντιέται όλο και πιο συχνά μαζί του. Συγκεκριμένα, βγαίνουν για φαγητό και εκεί γνωρίζονται καλύτερα, ενώ κανονίζουν την επόμενη συνάντησή τους: «Λοιπόν, θα πάμε αύριο βόλτα με το φουσκωτό; Ευκαιρία να σου δείξω ορισμένα πράγματα, μιας και σε ενδιαφέρει να το οδηγήσεις», της προτείνει και η Δήμητρα δέχεται. Έτσι ο Ορέστης και η Δήμητρα βγαίνουν βόλτα με το φουσκωτό και για πρώτη φορά έρχονται πιο κοντά ερωτικά, καθώς ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί. Λίγο αργότερα η Δήμητρα το σκέφτεται έντονα και μετανιώνει για το φιλί με τον Ορέστη και μάλιστα ζητάει χρόνο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση. Θέλω λίγο χρόνο για να μπορέσω να βεβαιωθώ ότι μπορώ να προχωρήσω μαζί σου», του λέει και εκείνος το δέχεται: «Φυσικά, όπως θέλεις. Θα περιμένω όσο χρειαστεί», ισχυρίζεται.

Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη! Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα - «Οι καρδιές μας θα χτυπάνε μαζί»

Λίγες μέρες αργότερα η Δήμητρα συναντά τυχαία τον Ορέστη στον δρόμο και η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη. Την ίδια ώρα όμως η Ασπασία καλεί τον Ορέστη σπίτι της για να φάνε μαζί και να μιλήσουν. Η κουβέντα μαζί του τη γαληνεύει και αισθάνεται μια περίεργη οικειότητα, αλλά και εκείνος της δείχνει αγάπη και σεβασμό. Στο μεταξύ η Δήμητρα εκμυστηρεύεται στην Αλκμήνη ότι ο Ορέστης τη φίλησε: «Δεν ξέρω, έχω ενοχές, γιατί νιώθω ότι προδίδω τον Κίμωνα», της ομολογεί. Αυτή η αίσθηση που έχει η Δήμητρα και μαζί η αναστάτωση που αισθάνεται από τα συναισθήματα που έχει αναπτύξει για τον Ορέστη, την οδηγούν στον σπίτι του Κίμωνα, όπου εξομολογείται στην Ασπασία όσα έχουν συμβεί με εκείνη και τον Ορέστη.

Το κουβάρι της ταυτότητας του Ορέστη αρχίζει να ξετυλίγεται, όμως δεν θα αποκαλυφθεί σε κανέναν από τους ήρωες μέχρι το τέλος της σεζόν!