Παράδεισος των Κυριών: «Μη το κάνεις κορίτσι μου, είναι έγκυος» - Τον πνίγει με τη ζώνη και παραδίνεται

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (12/6 - 16/6) της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: «Μη το κάνεις κορίτσι μου, είναι έγκυος» - Τον πνίγει με τη ζώνη και παραδίνεται

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ δυναμικά για τον Παράδεισο των Κυριών στο κανάλι του ALPHA και θα καταλήξει να αφήσει άφωνο το κοινό την Παρασκευή 16/6, καθώς ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται με πολλές αποκαλύψεις, δολοφονίες, γάμους και ανατροπές. Στα τελευταία επεισόδια, η Μιράντα χάνει το παιδί και πληροφορείται ότι ο πατέρας της δολοφόνησε τον Χρηστίδη και μπήκε φυλακή, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι η Μιράντα είναι η βιολογική της μητέρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (12/6 - 16/6) της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 12/6 Επεισόδιο 156

Ενας άνθρωπος από το παρελθόν της Μιράντας έρχεται στον «Παράδεισο» και φέρνει στην επιφάνεια ένα μυστικό θαμμένο για χρόνια. Πρόκειται για την αδελφή της τη Γιούλα, η οποία έρχεται για τον γάμο της Μιράντας και της αποκαλύπτει ότι και αυτή είχε κακοποιηθεί από τον Χρηστίδη όταν ήταν μικρή. Στο μεταξύ, η Μιράντα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της, καθώς έχει έντονους πόνους. Ο Ντίνος ανησυχεί πολύ και την πιέζει να πάνε στον γιατρό, αλλά η Μιράντα δεν τον ακούει: «Ο γιατρός μού είχε πει ότι είναι φυσιολογικό. Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε», τον καθησυχάζει.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια περιμένει το πολυπόθητο χαρτί της αποφυλάκισης, ενώ ο Θανάσης συνεχίζει να την απειλεί μέσω του Δούβλη. Την ίδια ώρα η Ολγα λέει ένα ψέμα στον Αποστόλη: «Με τον Σωτήρη δεν βλεπόμαστε πλέον. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας. Ο,τι υπήρχε έχει τελειώσει εδώ και καιρό», ισχυρίζεται, διότι πιστεύει πως αυτό θα τη βοηθήσει να πάρει πίσω την περιουσία της. Λίγο αργότερα ο Πάρης συναντάει τυχαία την Αμαλία στον «Παράδεισο» και βλέποντάς την άσχημα ψυχολογικά την αγκαλιάζει. Ομως τους βλέπει η Γεωργία και πληγώνεται πολύ, καθώς πιστεύει ότι ο Πάρης δεν θα την ξεπεράσει ποτέ. Την ίδια στιγμή ο Αγης αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Χριστόφορο για τον Πάρη: «Πρέπει να σου πω κάτι για την Αμαλία. Είπαμε τέρμα τα ψέματα πια. Ξέρεις γιατί η Αμαλία δεν ήθελε με τίποτα να παντρευτεί τον Πάρη και μετά συμφώνησε; Γιατί τον σιχαινόταν και τον σιχαίνεται ακόμα. Πατέρα, την είχε βιάσει, εκείνη την ημέρα στα γενέθλιά της», του αποκαλύπτει και ο Χριστόφορος καταρρέει. Υπό κατάρρευση είναι όμως και η Αμαλία, μόλις μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μιράντας.

Τρίτη 13/6 Επεισόδιο 157

Μετά το ξέσπασμα ζήλιας που έκανε στον Πάρη για την Αμαλία, η Γεωργία του εξομολογείται τους πραγματικούς της προβληματισμούς και του κάνει μια πρόταση: «Θέλεις να δοκιμάσουμε να μείνουμε μαζί για να δούμε τα πραγματικά μας αισθήματα;», του προτείνει και ο Πάρης μπαίνει σε σκέψεις… Την ίδια στιγμή ο Δονάτος, ο πατέρας της Μιράντας, παίρνει τον νόμο στα χέρια του και αποφασίζει να ξεπλύνει την ντροπή του. Πηγαίνει στη φυλακή και ζητάει να δει για λίγο τον Χρηστίδη. Ο Σωτήρης τον αφήνει και ο Δονάτος δολοφονεί τον βιαστή της κόρης του. Τον πνίγει με τη ζώνη του και παραδίνεται. Τα κακά μαντάτα δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά του Σωτήρη, ο οποίος καταρρακώνεται, γιατί έχει μεγάλο μερίδιο γι’ αυτό που συνέβη: «Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να του επιτρέψω να τον δει και να τους αφήσω μάλιστα και μόνους», λέει. Από την άλλη, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Αποστόλη καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποφυλακιστεί και μάλιστα φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Στο μεταξύ η περιέργεια οδηγεί την Πιπίτσα στο να κρυφακούσει μια κουβέντα ανάμεσα στην Κούλα και στον Στέφανο που θα την ταράξει, καθώς ο Στέφανος λέει στην Κούλα ότι προτιμάει τα αγόρια.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος: Σε σχέση με ηθοποιό της σειράς Παράδεισος των κυριών - Τα "καυτά" φιλιά και οι αγκαλιές

Τετάρτη 14/6 Επεισόδιο 158

Η Μιράντα μαθαίνει το νέο για τον πατέρα τους και τον Χρηστίδη και διαλύεται, ενώ λίγο αργότερα χάνει το παιδί και ζητά να μη γίνει ο γάμος: «Νομίζω ότι πρέπει να αναβάλλουμε τον γάμο», υποστηρίζει, αλλά όλοι πέφτουν πάνω της: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Ο γάμος μας θα γίνει κανονικά. Μιράντα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν σε παντρεύομαι επειδή έμεινες έγκυος. Αν θυμάσαι, η πρόταση να παντρευτούμε έγινε πολύ πιο πριν», της θυμίζει ο Ντίνος και η Μιράντα συμφωνεί να παντρευτύν… Την ίδια στιγμή η

Βικτώρια, μετά από πολύ καιρό στη φυλακή, δέχεται επίσκεψη από τον Χριστόφορο που θα τη γεμίσει ελπίδα… Ομως λίγο αργότερα ο Δούβλης θα της μεταφέρει ένα πολύ δυσάρεστο νέο: «Δυστυχώς, θα παραμείνεις στη φυλακή, καθώς ο Χρηστίδης πριν πεθάνει είχε δώσει κατάθεση στον Γιαμαλή που σε καίει», της λέει. Η Ολγα είναι έτοιμη να πάει να περάσει μια ολόκληρη μέρα με τον Σωτήρη, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Χριστόφορο, που θέλει να μάθει για τη γυναίκα του: «Ολγα, με την Αντιγόνη ήσασταν φίλες. Πες μου, είχε μάθει για μένα και τη Βικτώρια;», τη ρωτάει και τα λόγια της Ολγας τον καταρρακώνουν: «Ναι, Χριστόφορε. Η Αντιγόνη τα ήξερε όλα, σας είχε δει και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να την έσπρωξε να κάνει κακό στον εαυτό της». Ο Πάρης, αποφασισμένος να μη χάσει τη Γεωργία, της κάνει πρόταση να αρραβωνιαστούν: «Γεωργία, θέλω να έρθεις να μείνεις εδώ μαζί μου. Φυσικά, όχι έτσι. Να αρραβωνιαστούμε πρώτα», της λέει κι εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά να συγκατοικήσουν.

Η Αμαλία σε δίλημμα αν θα μιλήσει στη Μιράντα

Η Αμαλία δέχεται ένα ακόμα χτύπημα, καθώς ο Χριστόφορος δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει να υποφέρει από αγωνία και αποφασίζει να της πει την αλήθεια: «Αμαλία μου, δεν είναι δίκαιο να ζεις στο σκοτάδι. Ξέρω ποια είναι η βιολογική σου μητέρα. Ελπίζω να αντέχεις ν’ ακούσεις το όνομά της. Είναι η Μιράντα», της ομολογεί και η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της: «Αδύνατον! Ολο αυτόν τον καιρό που ήμουν μαζί της στον “Παράδεισο”, το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν να βρει την κόρη της. Μου λέτε ψέματα, δεν μπορεί», φωνάζει η κοπέλα. Μετά το μεγάλο σοκ, η Αμαλία έχει μόνο ένα μέλημα, να πάει να μιλήσει στη Μιράντα, αλλά όλοι την αποτρέπουν: «Μην το κάνεις, κορίτσι μου. Σκέψου τι κακό θα κάνεις. Η Μιράντα είναι έγκυος, μπορεί να πάθει κάτι. Είναι όμως και κάτι άλλο. Ετοιμάζεται να παντρευτεί, πώς θα νιώσει όταν καταλάβει ότι είχατε τον ίδιο άντρα;», της επισημαίνει η Ματούλα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τη μεταπείσει… Η Αμαλία δεν μπορεί να αντέξει να κουβαλάει ένα τέτοιο βάρος μόνη της και ο μόνος που την παροτρύνει είναι ο Αγης: «Μην ακούς κανέναν, να πας τώρα και να της μιλήσεις. Φτάνουν πια τα μυστικά. Κοίτα πού μας έχουν φέρει», της υπενθυμίζει…

Πέμπτη 15/6 Επεισόδιο 159

Ο Αποστόλης έχει αποφυλακιστεί και αναγκάζει την Ολγα να κάνει κάτι που δεν θέλει, καθώς της ζητάει να τον δεχτεί πίσω στο σπίτι: «Ο,τι έγινε-έγινε!Σε παρακαλώ, θέλω να ξαναγίνουμε κανονική οικογένεια. Να τα ξεχάσουμε όλα, να σου δώσω πίσω ό,τι σου ανήκει», ισχυρίζεται στην Ολγα, η οποία δεν έχει άλλη επιλογή. Ωστόσο, τόσο ο Πάρης όσο και η Γεωργία δυσανασχετούν που ο Αποστόλης γύρισε, φοβούμενοι ότι θα τους χαλάσει την ηρεμία. Μάλιστα η Ολγα ενημερώνει τον Σωτήρη: «Μόνο για λίγο. Μέχρι να καταφέρω να πάρω πίσω την περιουσία μου και μετά θα πάρω διαζύγιο», τον καθησυχάζει, αλλά κι αυτός έχει τις αντιρρήσεις του: «Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Θα μπορούσαμε να το πετύχουμε με τον νόμο. Εχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου», της απαντάει. Την ίδια στιγμή ο Μεμάς βρίσκει μια δουλειά: «Μάνα, βρήκα μια καλή δουλειά με καλά λεφτά. Εδώ βλέπεις δεν έχει μέλλον. Θα φύγω να πάω στη Γερμανία, ένας φίλος μου τα έχει κανονίσει όλα», της ανακοινώνει, αλλά η Σύρμω είναι κάθετη: «Δεν έχεις να πας πουθενά. Εδώ θα μείνεις να δουλέψεις όπως όλοι μας. Σου το απαγορεύω», του λέει. Στο μεταξύ ο Μάρκος εκφράζει τις αμφιβολίες του για τον αρραβώνα της Γεωργίας με τον Πάρη: «Δεν ξέρω αν κάνεις το σωστό, Γεωργία. Φοβάμαι μήπως το μετανιώσεις», της τονίζει, ενώ η Πιπίτσα χάνει τον αρχικό ενθουσιασμό της όταν μαθαίνει ότι έχει χάσει όλη του την περιουσία: «Και να πεις ότι θα είχες και μια άνετη ζωή να πω εντάξει, αλλά αυτός είναι πιο φτωχός κι από εμάς», της λέει. Παράλληλα, η Μιράντα και ο Ντίνος παίρνουν μια σημαντική απόφαση, να κάνουν τον γάμο τους, ενώ η Αμαλία παλεύει μέσα της να βρει ποιο είναι το σωστό, να πει στη Μιράντα την αλήθεια ή να σωπάσει για πάντα.

Παρασκευή 16/6 Επεισόδιο 160

Η Αμαλία συναντάει τη Μιράντα έτοιμη να της πει την αλήθεια πριν τον γάμο, αλλά τελικά δεν καταφέρνει να βρει το θάρρος και να της πει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Ντίνου, η Ειρήνη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον άντρα της τον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί και έτσι αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη. Μετά από αυτό οι σχέσεις τους γίνονται δύσκολες καθώς ο Γιάννης προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση με όχι και πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Πάρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί την επιστροφή του πατέρα του στο σπίτι του και μάλιστα με τη συγκατάθεση της Ολγας: «Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό; Καλά δεν είχαμε ησυχάσει;», της παραπονείται… Την ίδια ώρα η Πιπίτσα διαλυμένη με όλα όσα έχουν συμβεί, παραιτείται από όλους και απ’ όλα και ανακοινώνει στον Μάρκο: «Τέλος, μέχρι εδώ ήταν. Απέτυχα σε όλα. Και σαν μάνα και σαν σύζυγος. Μετά τον γάμο του Παπακώστα με τη Μιράντα θα σας αδειάσω τη γωνιά. Θα φύγω από το σπίτι και θα πάω να μείνω στη μάνα μου στα Καμίνια. Μπορείς να κάνεις εκείνη τη ρημάδα την αίτηση διαζυγίου», του λέει. Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας έφτασε, όλοι καταφτάνουν χαρούμενοι να γιορτάσουν μαζί τους… Ο γάμος γίνεται κανονικά και συνεχίζουν όλοι στο γλέντι, όμως ένα απρόσμενο συμβάν πρόκειται να καταστρέψει τη χαρά τους.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο τελευταίο επεισόδιο του Παράδεισου των κυριών - Γίνεται στάχτη και μπούρμπερη το μαγαζί