Αυτή η νύχτα μένει (20/6): Ένα βήμα πριν φυλακιστεί η Ζέτα - Η αποκάλυψη της Νίτσας τη σώζει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (20/6): Ένα βήμα πριν φυλακιστεί η Ζέτα - Η αποκάλυψη της Νίτσας τη σώζει

Νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τρίτη 20/6 για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τη Ζέτα να απολογείται σχετικά με τη δολοφονία του Νώντα, που την έχει στοιχειώσει (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (20/6) εξελίξεις για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Επεισόδιo 96

Η αποκάλυψη της Βρεττώς φωτίζει στο Χρήστο το μονοπάτι που οδηγεί στο θάνατο. Ο Γιώργης σιωπηλός και ανεξιχνίαστος φαίνεται αποφασισμένος να πάρει στα χέρια του τις εξελίξεις αλλά το απρόσμενο νέο για το Χρήστο σταματά κάθε του κίνηση, και ενώ η Νίτσα, έχοντας ξεκλειδώσει την πόρτα που οδηγεί στο παρελθόν της, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Ο Αλέξανδρος και ο Ντίνος αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους, όμως αυτός που κερδίζει είναι ο φόβος.

Η Εύη αγωνίζεται να τραβήξει τον Άλκη μακριά από όσα απειλούν την επιβίωση του έρωτα τους. Απελπισμένος ο Στρατής αποδέχεται την οδύνη μίας μεγάλης απώλειας που ίσως τον λυτρώσει. Η Ζέτα βιάζεται να κάνει ένα καινούργιο βήμα, αγνοώντας ότι ο ορίζοντας για κείνην σκοτεινιάζει.

Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη σε συναυλία

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή και μία από τις πιο "δυνατές" στιγμές τους για την οποία μιλούν όλοι, είναι εκείνη όπου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε η καλή του και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, βάζοντας "φωτιά" στην πίστα (δείτε το εδώ).

Την Δευτέρα 19/6, λοιπόν, ο ηθοποιός βρέθηκε σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πέτρας με αφορμή τα τραγούδια που ακούστηκαν αυτή τη χρονιά στη σειρά που πρωταγωνιστεί "Αυτή η νύχτα μένει", και μιας που πρόκειται για μια βραδιά αφιερωμένη σε αυτού τους είδους τη μουσική, δεν θα μπορούσε να μη σηκωθεί να χορέψει.

Το YOUWEEKLY, μάλιστα, βρέθηκε εκεί και τον απόλαυσε σε αυτή του τη στιγμή, με τον κόσμο να τον χειροκροτά και να του σφυρίζει, αποθεώνοντάς τον, την ώρα που εκείνος έκανε τις εντυπωσιακές του φιγούρες.