Αυτή η νύχτα μένει (22/6): «Γιατί είμαι τέτοιο κάθαρμα;» - Η συνάντηση Νίτσα και Γιώργη μετά την απιστία της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (22/6): «Γιατί είμαι τέτοιο κάθαρμα;» - Η συνάντηση Νίτσα και Γιώργη μετά την απιστία της

Στο σημερινό 22/6 επεισόδιο της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, μετά την αναπάντεχη σύγκρουση της Βρεττώς με τον Στρατή, η τελευταία καταλαβαίνει ότι τα περιθώριά της στενεύουν και αναγκάζεται να ανοίξει το στόμα της.

Οι σημερινές 22/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 98

Ο Ρευματάς ανοίγεται όλο και περισσότερο στην έκπληκτη Νίκη, ενώ ο Χρήστος μανιασμένος στην προσπάθειά του να καταδιώξει τη Ζέτα, παραφέρεται ακόμα μια φορά, για να βρεθεί τελικά μπροστά σε μια ερώτηση που θα του κοστίσει. Η Βάσω εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Στρατή προσπαθώντας να τον κάνει να καταλάβει πού οδηγεί τα πράγματα: «Βάζεις σε κίνδυνο τη Ζέτα και όλο τον κόσμο που σε αγαπάει και σε στηρίζει! Πότε επιτέλους θα σταματήσεις να καταστρέφεις όσους είναι δίπλα σου; Τη Ζέτα τη χάνεις, αν θέλεις να την κρατήσεις στη ζωή σου και αν την αγαπάς, κοίτα να την κερδίσεις ξανά», του επισημαίνει, την ώρα που η Ζέτα αρχίζει να αναζητά άλλους δρόμους μακριά από την αγάπη της.

Η Βρεττώ βλέποντας τον Χρήστο να ξεφεύγει πάλι, αποφασίζει να του πει τα πάντα: «Εχεις τρελαθεί εντελώς; Αυτή τη Ζέτα γιατί την έμπλεξες; Για να εκδικηθείς τον Στρατή; Πόσο πια θα βασανίζεται η ζωή σου για τη Μαρίνα;», τον ρωτάει και εκείνος ισχυρίζεται: «Είμαι σίγουρος πως αυτοί οι δύο την εξαφάνισαν και δεν θα τους αφήσω έτσι». Τότε εκείνη κάνει του αποκαλύπτει: «Ετσι νομίζεις! Εγώ εξαφάνισα τη Μαρίνα! Καλά άκουσες, τη σκότωσα και την έθαψα έξω στον κήπο», του λέει. Εκείνος πάει στον κήπο για να ξεθάψει το σημείο και τον σοκάρει αυτό που βλέπει.

Δείτε επίσης: Σφύριζαν και τον χειροκροτούσαν κάτω από τη σκηνή - Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη συναυλία Αυτή η νύχτα μένει

Σε πρωτόγνωρη αγωνία η Νίτσα μετά την ένταση που έζησε με τη Ζέτα, πέφτει σε απόγνωση και είναι επιτέλους έτοιμη να βγάλει στο φως ένα συγκλονιστικό μυστικό από το παρελθόν της. Επιστρέφει σπίτι και αρχίζει να πίνει. Ο Τάσος τη βλέπει: «Τι έγινε και πίνεις; Ντέρτια έχεις;», τη ρωτάει και εκείνη αρχίζει να φέρεται αλλόκοτα: «Κουμάντο θα μου κάνεις αν θα πιω και πόσο θα πιω; Θα κάνω ό,τι γουστάρω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν, το κατάλαβες;», του λέει.

Εκείνος παραξενεύεται: «Εντάξει, Νίτσα, όπως θέλεις! Σίγουρα όμως είσαι καλά;», τη ρωτάει και εκείνη τότε αποφασίζει να ανοίξει το στόμα της: «Οχι δεν είμαι! Ολα λάθος τα κάνω στη ζωή μου! Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα», φωνάζει. Και συνεχίζει: «Πρώτα ο πατριός μου που με βίαζε και του έβαλα φωτιά και τον έκαψα, μετά η κόρη μου! Ναι, η κόρη μου, έχω ένα παιδί που δεν ξέρω πού βρίσκεται! Το γέννησα και τέλος! Και μετά η Ζέτα; Η φίλη μου, η αδελφή μου! Την κατηγόρησαν για τον φόνο του Νώντα Παραδείση, αλλά εγώ ήμουν εκείνη που του έδωσα τη χαριστική βολή και πέθανε», λέει και η σκηνή κάνει flashback στη μέρα του φόνου.

Η Νίτσα πάει να βρει τον Νώντα προκειμένου να του μιλήσει για να καταθέσει την αλήθεια για τη Ζέτα, αλλά τον βρίσκει στο έδαφος αιμόφυρτο -τον είχε ήδη πυροβολήσει η Μαρίνα- αλλά ζωντανό. Εκείνος καλεί σε βοήθεια και τότε η Νίτσα του δίνει τη χαριστική βολή για να πεθάνει: «Να σαπίσεις στην κόλαση, κάθαρμα», μονολογεί και τον πυροβολεί. Πίσω στο σήμερα, ο Γιώργης κρυφακούει όλη τη συζήτηση και έχει σοκαριστεί. Μπαίνει μέσα στο σαλόνι με το στόμα ανοιχτό.

Ο κόσμος του καταρρέει καθώς ξαφνικά βγαίνουν αλήθειες στο φως προς πάσα κατεύθυνση και δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Από τη μια στην οικογένειά του και από την άλλη η Νίτσα. Τότε εκείνη αποφασίζει να του αποκαλύψει και την αλήθεια για το βράδυ που πέρασε με τον Τάσο, χωρίς φυσικά να ξέρει ο ένας ποιος είναι ο άλλος. «Τώρα τα έμαθες όλα για εμένα! Δεν περιμένω ούτε να με καταλάβεις ούτε να με συγχωρέσεις! Αν θέλεις μπορούμε και να χωρίσουμε, δεν σου αξίζει να έχεις μια γυναίκα σαν εμένα δίπλα σου», του λέει. Ο Γιώργης ζει έναν πραγματικό εφιάλτη που τον προσγειώνει στη γη με οδυνηρό τρόπο. Η Νίτσα καταλαβαίνει ότι μπήκε σε μια διαδρομή που δεν έχει επιστροφή.