Πεθαίνει η Βασιλική και επιστρέφει ως φάντασμα; Spoiler μεγατόνων από την Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό

Τι θα δούμε στα επεισόδια του τρίτου κύκλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πεθαίνει η Βασιλική και επιστρέφει ως φάντασμα; Spoiler μεγατόνων από την Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, το πρωί της Δευτέρας 31/7, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Alpha Τώρα, μιλώντας για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον Σασμό και την εξέλιξη αυτού στον τρίτο κύκλο της σειράς που θα προβληθεί από Σεπτέμβρη.

Η ηθοποιός, λοιπόν, δημιούργησε ερωτηματικά με τις αποκαλύψεις της, καθώς δεν είναι γνωστό εάν η Βασιλική θα παραμείνει ζωντανή και θα προσπαθήσει να σώσει τον γάμο της με τον Μαθιό ή εάν θα επιστρέψει ως φάντασμα ή μέσα από αναμνήσεις. Όλα τείνουν στο πρώτο σενάριο, βέβαια.

Δείτε επίσης: Σασμός Γ' κύκλος: Ο εφιάλτης της Καλλιόπης ζωντανεύει - Ο μικρός Πετρής σε κίνδυνο

Το spoiler μεγατόνων της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για τον Σασμό

«Όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που θα παίξω στην τρίτη σεζόν, σίγουρα επιβιώνω -εκτός αν παίξω ως φάντασμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ενημέρωση για τα σενάρια ακόμα, μόνο μια πάρα πολύ γενική ιδέα της σκαλέτας έχουμε οι ηθοποιοί. Ξέρω ότι έχει γίνει μια πολύ δυνατή δουλειά στη σεναριακή ομάδα, έχουν γίνει συναντήσεις επί συναντήσεων, έχει φτιαχτεί μια δυνατή ιστορία, αλλά σε εμάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Θα ήθελα μία εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα. Θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα για να βγουν και οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις πιο πολύ στην επιφάνεια, ώστε να έχει ένα νόημα το να έρθει κάποια στιγμή μια λύση. Θα ήθελα να τελειώσει με μια λύση των πραγμάτων ώστε να ανακουφιστούν όλοι, μην ξεχνάμε ότι είναι μυθοπλασία».

Δείτε επίσης: Σασμός Γ' κύκλος: «Το αίμα του αδερφού μου ζητάει εκδίκηση» - Ο αδερφός του Στεφανή βγαίνει από την φυλακή και φέρνει τα πάνω κάτω!