Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα είναι και κ@λόπαιδο, ξεχάστε τον καλό δάσκαλο από τις Άγριες Μέλισσες» - Πανζουρλισμός για τον Γκοτσόπουλο

Χαμός από σχόλια στο twitter

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα είναι και κ@λόπαιδο, ξεχάστε τον καλό δάσκαλο από τις Άγριες Μέλισσες» - Πανζουρλισμός για τον Γκοτσόπουλο

Ο δεύτερος κύκλος του Παράδεισου των Κυριών έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 25/9 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και οι πιστοί τηλεθεατές παρακολούθησαν κάθε λεπτό με αγωνία. Στο twitter, μάλιστα, ακολούθησε καταιγισμός σχολιών.

Οι περισσότεροι, όμως, μιλούσαν για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στη σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Αν και έχει τον ρόλο του κακού, το κοινό περίμενε με ανυπομονησία να τον δει ξανά στο "γυαλί".

Δείτε επίσης: «Θα παντρευτούμε και θα πάρουμε το παιδί της Γεωργίας» - Χαμός στο σπίτι των Μπουραντάδων

Τα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα του Παράδεισου των Κυριών

Την αφήνει έγκυο στη σειρά και όλοι αρχίζουν να τους συζητάνε

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών. Οι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν να βιώνουν δύσκολες στιγμές μέχρι επιτέλους να βρουν την πραγματική ευτυχία και να μαθευτούν όλα τα μυστικά.

Στα νέα επεισόδια, πρόκειται να δούμε και μια εγκυμοσύνη - σκάνδαλο, αφού μπορεί να το αποκτήσει το ζευγάρι μετά το γάμο τους, όμως όλοι θα τους συζητήσουν, αυτό θα έρθει αμέσως μετά το σάλο με την Γεωργία.

Όπως γράφει το TV24, o Αγης τελικά έχει βρει την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο της Πολυξένης, της κοπέλας που ήταν πάντα δίπλα του χωρίς να περιμένει τίποτα. Κι όμως, η Πολυξένη θα έχει τα πάντα. Ο Αγης ήδη της έχει κάνει πρόταση γάμου και στον β΄ κύκλο θα το πραγματοποιήσει. Ο Αγης θα παντρευτεί την Πολυξένη και θα είναι πολύ ευτυχισμένοι, ενώ θα δούμε ότι σύντομα πρόκειται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, καθώς το πρώτο με την Γεωργία θα το αναγνωρίσει και μάλιστα με την προτροπή της Πολυξένης - δείτε και τις καταλήξεις των υπόλοιπων ζευγαριών.

Μέχρι να το αναγνωρίσει όμως θα δημιουργηθεί μεγάλο σκάνδαλο!