Γη της Ελιάς: «Όχι Ντάνο μας, σήμερα δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις» - Ανατριχίλα με τη σκηνή που η Ασπασία σκύβει να ακούσει την καρδιά του παιδιού της στο στήθος του Ορέστη

Από τις πιο δυνατές σκηνές!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Όχι Ντάνο μας, σήμερα δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις» - Ανατριχίλα με τη σκηνή που η Ασπασία σκύβει να ακούσει την καρδιά του παιδιού της στο στήθος του Ορέστη

Στο αποψινό (26/9) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, ο Ορέστης αποφάσισε να επισκεφθεί τον Δημοσθένη και την Ασπασία και να τους αποκαλύψει επιτέλους το μυστικό του. Κουβαλάει την καρδιά του Κίμωνα, του γιου του ζευγαριού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον προηγούμενο κύκλο.

Η Ασπασία μόλις άκουσε όσα τους εξομολογήθηκε, ξέσπασε σε κλάματα, όπως και ο Ορέστης, και αμέσως έπεσε στην αγκαλιά του και έσκυψε στο στήθος του να ακούσει την καρδιά του παιδιού της. Η σκηνή αυτή ανατρίχιασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι κατέκλυσαν το twitter με τα σχόλιά τους.

Δείτε εδώ τα επεισόδια που ακολουθούν.

Χαμός στο twitter με την ανατριχιαστική στιγμή του Ορέστη και της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς

Οι έρωτες και οι χωρισμοί "βόμβα" της νέας σεζόν

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Ας ξεκινήσουμε με την Ιουλία και τον Στάθη. Το ζευγάρι μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα που έζησαν και οι δύο από τη δική τους πλευρά όχι μόνο θα είναι ξανά μαζί, αλλά θα παρακολουθήσουμε και μια ωραία και πάρα πολύ συγκινητική ιστορία που θα διαδραματιστεί ανάμεσά τους, καθώς μαζί θα αναζητήσουν και θα βρουν την κόρη τους, Αριάδνη Καρπενάρου.

Επικές στιγμές θα ζήσουμε και με τον Πότη, καθώς θα αφήσει επιτέλους τα μισόλογα και τα υπονοούμενα και θα αποφασίσει να μιλήσει με θάρρος στην Αννα. Και ναι, θα το κάνει. Ο Πότης θα της πει εν ψυχρώ ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι την αγαπάει και ότι θέλει να είναι μαζί. Η Αννα στην αρχή θα το πάρει στην πλάκα, όμως την ίδια στιγμή θα μπει μέσα της «το μικρόβιο» και θ’ αρχίσει κι εκείνη να τον βλέπει με διαφορετικό μάτι. Μάλιστα οι δυο τους θα καταλήξουν και σε γάμο.

Δείτε επίσης στη Γη της Ελιάς: Μαθαίνουν οτι είναι ερωμένη επί πληρωμή - Συνοδός πολυτελείας η...

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και ο Αποστόλης αρχίζει να έχει αισθήματα για την Αναστασία. Κι αυτούς, λίγο πιο αργά μεν, θα τους δούμε να είναι μαζί.

Ο Χρήστος, από την άλλη, θα συνεχίσει να μην είναι σε καλή ψυχολογία λόγω της Εύας, αλλά όπως θα δούμε θα αρχίσει σιγά σιγά να έρχεται κοντά με την Αφροδίτη, που από την αρχή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για εκείνον.
Οσο για τον Ορέστη με τη Δήμητρα, τα πράγματα στην αρχή θα στραβώσουν κι αυτό γιατί η αστυνόμος δεν θα πάρει με καλό μάτι την απόκρυψη της αλήθεια ότι εκείνος έχει την καρδιά του Κίμωνα. Η κοπέλα θα πικραθεί πολύ και θα κρατήσει μια απόσταση από εκείνον (μάλιστα θα τα φτιάξει με τον Κουράκο).

Τέλος, η Αλκμήνη και η Αντωνία δεν θα χαρούν το σύμφωνο συμβίωσης που έκαναν. Ηδη έχουμε δει ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν πάνε καλά. Οι τσακωμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ η Ισμήνη της δηλώνει ότι παράλληλα της αρέσουν και οι άντρες. Ο χωρισμός μεταξύ τους είναι δεδομένος και μάλιστα θα γίνει κακήν κακώς!