Η Γη της Ελιάς (11/10): «Πρέπει να προσφέρεις ένα παιδί» - Ο Δημοσθένης θέλει να ισοπεδώσει την Ασπασία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (11/10): «Πρέπει να προσφέρεις ένα παιδί» - Ο Δημοσθένης θέλει να ισοπεδώσει την Ασπασία

Προβλήματα θα δούμε να δημιουργούνται στο σημερινό 11/10 επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Οι σημερινές 11/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 15

Η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει άλλο τον Ορέστη και πηγαίνει στο σπίτι του με σκοπό να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του, ενώ η Αρετή ψάχνει να βρει από ποια διέρρευσε η συνταγή της πίτας και ο φούρναρης της αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς ξαναβγαίνουν με άδεια από τον στρατό και ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να βάλει ξανά τον Φίλιππο στο στόχαστρο.

Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε εκείνον και τον Στάθη για κουμπάρους: «Ε, βέβαια, εμείς σε ξεστραβώσαμε. Εμείς σου λέγαμε τι να κάνεις για να καταφέρεις την Αννούλα και τώρα μας τη φέρνεις και βάζεις κουμπάρες τη Μαργαρίτα με την Αθηνά. Βέβαια θα μου πεις εκεί είναι τα μεγαλεία», του λένε φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μάνο (που θα την απατήσει) και τον Ισίδωρο, ενώ ο παράξενος λοχίας από τον στρατό εμφανίζεται στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές και ο Φίλιππος με τον Παρασκευά, τώρα που έχουν πάρει μετάθεση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Τι θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο 16, αύριο 12/10

Ο Δημοσθένης κάνει στην Ξένια μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ ο Πότης ζητά από τον Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του κι εκείνοι δέχονται με χαρά. Παράλληλα, ο Αποστόλης ανακοινώνει στην Αννα: «Εγώ θα καλύψω όλα τα έξοδα του γάμου. Μια αδελφή σε έχω», της λέει και τη συγκινεί.

Στο μεταξύ η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, την προτρέπει να επιμείνει. Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα με σκοπό να συνεφέρει τη Μαρίνα και απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Αυτή του η κίνηση όμως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη: «Γιατί το έκανες αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλω να ξεχάσω;», του φωνάζει και φεύγει από το σπίτι.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Γη της Ελιάς - Βασιλική και Χάιδω θρηνούν τον Φίλιππο;

Ο Λυκούργος ενημερώνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φίλιππου και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τον «αόρατο» εχθρό που τους κυκλώνει, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται μήπως έχει μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν. Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί τού Δημοσθένη, με το αζημίωτο και με συμβολαιογραφική πράξη να του το δώσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του.