Ο Γιατρός: «Θα τον πλακώσω...» - Το ξέσπασμα του Twitter για τον Μάρκο και την Άννα

Έντονα τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: «Θα τον πλακώσω...» - Το ξέσπασμα του Twitter για τον Μάρκο και την Άννα

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην ζωή των πρωταγωνιστών της σειράς Ο Γιατρός που προβάλλεται στον Alpha, η οποία από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού αλλά και του... Twitter.

Το ξέσπασμα του Twitter για Μάρκο και Άννα

Στο επεισόδιο της Τρίτης 10/10 είδαμε τον Αντρέα αφού έμαθε για τον θάνατο του γιου του να παίρνει την απόφαση να να εγκαταλείψει την ιατρική και κατηγορεί τον εαυτό για τον χαμό του γιου του. Πάνω λοιπόν που παραιτήθηκε από το νοσοκομείο μια παλιά του ασθενής εμφανίστηκε και ζήτησε μόνο εκείνον να την εξετάσει και τον κάνοντάς τον να επιστρέψει πίσω.

Δείτε επίσης: Τι αποκαλύπτει η Βασιλική Τρουφάκου για τον ρόλο στη σειρά του Alpha.

Στη συνέχεια συνάντησε και μία νεαρή κοπέλα με πόνους την οποία προσπάθησε να τη βοηθήσει χορηγώντας της ένα ακατάλληλο φάρμακο με απότέλεσμα ο Μάρκος να τον στήσει στον "τοίχο" και η Άννα να τον σιγοντάρει.

Οι χρήστες σχολίασαν στο επεισόδιο αρκετά εκνευρισμένοι, όπως φάνηκε, με αυτή την εξέλιξη.

]]

Η υπόθεση της σειράς Ο Γιατρός

Η νέα δραματική σειρά «Ο Γιατρός», που είναι εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, έρχεται στον ALPHA με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην πιο συγκινητική ερμηνεία της καριέρας του.

O Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενούς τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων. Οι μνήμες του αφορούν ένα «διαφορετικό» άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπήρχε δώδεκα χρόνια πριν -όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Αννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα) μετά την απώλεια του γιου τους. Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ) και η τέως σύζυγός του συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στη γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια και έχουν διαγραφεί από τη μνήμη του.

Ο Ανδρέας, αφού συνειδητοποιήσει τη νέα του πραγματικότητα, παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει τη ζωή του πάλι από το μηδέν: αρχίζει να εργάζεται ως βοηθός στο νοσοκομείο που κάποτε διηύθυνε και προσπαθεί να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του και την κόρη του (Μαριέλλη Μανουδάκη) με την ελπίδα να ξαναγίνουν κάποια στιγμή οικογένεια.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου δυσκολεύονται να συνηθίσουν τον «νέο» Ανδρέα και περισσότερο απ’ όλους η γιατρός Σοφία Αλεξανδρή (Βασιλική Τρουφάκου), με την οποία τους τελευταίους μήνες, πριν από τον τραγικό πυροβολισμό του Ανδρέα, είχαν κρυφή σχέση. Αντίστοιχα, ο νέος διευθυντής της παθολογικής κλινικής, που κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό του Ανδρέα, Μάρκος Μαλτεζάς (Αντώνης Μυριαγκός), επιχειρεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την ανάκτηση της μνήμης του Ανδρέα, καθώς ο τελευταίος, λίγο πριν δεχτεί τον πυροβολισμό, είχε ανακαλύψει κάτι πολύ σοβαρό που αφορούσε τον Μάρκο.

Σταδιακά, κι ενώ η επιθυμία του Ανδρέα να ξαναφτιάξει τη ζωή του συγκρούεται με την επιτακτική ανάγκη του Μάρκου να τον κρατήσει στο θάμπος της παρούσας του συνθήκης, οι σχέσεις και οι ισορροπίες μεταξύ των γιατρών αλλά και των ειδικευομένων αλλάζουν. Ταυτόχρονα κάθε ασθενής που νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική αποτελεί μια άμεση ή έμμεση αφορμή για να αναδυθούν κομμάτια μνήμης του Ανδρέα αλλά και μυστικά και πληγές όλων των υπόλοιπων μελών της ομάδας για να αποδειχθεί ότι όλοι, τελικά, χρειάζεται να αντιμετωπίσουν και να συμφιλιωθούν με τις δικές τους απώλειες και τραύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το δικαίωμα στον έρωτα των ΑΜΕΑ κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα» - "Λύγισε" το twitter με το χθεσινό 6/11 επεισόδιο της σειράς, Ο Γιατρός

Ο Γιατρός (30/10): «Είναι δική σας επιλογή αν θα του πείτε την αλήθεια» - Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια

«Τσιρίζω...» - Το Twitter "έλιωσε" με την επανένωση του Ανδρέα και της Άννας στη σειρά "Ο Γιατρός"

Ο Γιατρός (24/10): «Ούτε και εμένα μου είναι εύκολο» - Ανδρέας και Άννα κοιμούνται μαζί

Ο Γιατρός (23/10): «Για τον θάνατο του Γιώργου, εγώ έφταιγα» - Ανδρέας & Άννα ανακαλύπτουν το λόγο που πέθανε ο γιος τους

Ο Γιατρός: «Υπονοείτε, ότι η κόρη μας παίρνει ναρκωτικά;» - Ένα αποτέλεσμα εξετάσεων θα κλονίσει τις ζωές όλων

Ο Γιατρός: «Πάλι μας κάνανε την καρδιά περιβόλι...» - Θύελλα αντιδράσεων μετά το χθεσινό επεισόδιο

Τελευταία φορά την είδαμε το 2008 - Επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την σειρά "Ο Γιατρός" μετά από 15 χρόνια