Το Ναυάγιο: «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους...» - Πλάνταξε το twitter με τα κλάματα του Κακούρη πάνω από το άψυχο σώμα της κόρης του

«Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο το Όσκαρ χθες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους...» - Πλάνταξε το twitter με τα κλάματα του Κακούρη πάνω από το άψυχο σώμα της κόρης του

Άλλο ένα σπαρακτικό επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, Το ναυάγιο, προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/10. Κάποιοι από τα πρόσωπα που επιβίωσαν από την τραγωδία επέστρεψαν στο πλευρό των οικογενειών τους, όμως, η τηλεοπτική κόρη του Λεωνίδα Κακούρη δεν γύρισε ποτέ (δείτε εδώ την εξομολόγηση του ηθοποιού για τον θάνατο του πατέρα του).

Ο πρωταγωνιστής σπάραξε στο κλάμα πάνω από το άψυχο σώμα της και το twitter πλάνταξε μαζί του, με τα σχόλια στην πλατφόρμα να έχουν πάρει φωτιά! Ο ίδιος αποθεώθηκε για την ερμηνεία και το ταλέντο του για άλλη μία φορά.

Αποθέωση ξανά στο twitter για την ερμηνεία του Κακούρη στο Ναυάγιο

Η τραγωδία φέρνει κοντά Ειρήνη και Ιπποκράτη!

Η Ειρήνη δεν θα αργήσει να συνειδητοποιήσει πως έχασε για πάντα στο ναυάγιο ό,τι πιο σημαντικό είχε. Τον άντρα της Απόστολο. Η μοίρα όμως της επιφυλάσσει ένα νέο ταξίδι στο πλευρό ενός άλλου άντρα.

Ειρήνη και Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα για να σώσουν τις ζωές τους, όμως τα κύματα τους χτυπάνε ανελέητα και ο ένας χάνει τον άλλον. Την Ειρήνη θα βρει λίγη ώρα αργότερα ο Ιπποκράτης που έχει φτάσει στο σημείο του ναυαγίου. Για την ακρίβεια, τη βλέπει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο νερό και βουτάει για να τη σώσει. Η κοπέλα που σχεδόν δεν έχει τις αισθήσεις της, αφήνεται στην αγκαλιά του άντρα και σιγά-σιγά συνέρχεται.

«Πού είναι ο Απόστολος; Είναι ο άντρας μου. Ήμασταν μαζί στο “Φοίνιξ”, μαζί πέσαμε στη θάλασσα», θα του πει όταν ανοίξει τα μάτια της και εκείνος θα της υποσχεθεί πως θα ψάξει να τον βρει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της, ενώ την ίδια ώρα θέλει να ενημερώσει τον πατέρα της στα Κύθηρα πως είναι καλά. Ο Ιπποκράτης δίνει εντολή να την πάνε στο νοσοκομείο, εκεί όπου ελάχιστοι επιζώντες ψάχνουν τους δικούς τους ανθρώπους. Η Ειρήνη δεν μπορεί να ησυχάσει. Τουλάχιστον όχι πριν μάθει πως ο Απόστολος είναι καλά.

Νέος έρωτας στο Ναυάγιο: Η τραγωδία φέρνει κοντά Ειρήνη και Ιπποκράτη!

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Αποκλειστικό - Αυτοί είναι οι 6 νεκροί του μοιραίου ναυαγίου του «Φοίνιξ»

Δεν θα περάσουν πολλές ώρες από τη στιγμή που η Ειρήνη θα βρεθεί στην ψυχρή αίθουσα του νοσοκομείου. Ενώ λοιπόν θα ψάχνει τον άντρα της, με τον οποίο μόνο λίγες ώρες νωρίτερα κάνανε σχέδια για το άρωμα που δημιούργησαν, θα δεχτεί την επίσκεψη του Αγγελου. Ο αστυνομικός έχοντας στα χέρια τη λίστα με τους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν στη δίνη των κυμάτων, θα της πει: «Λυπάμαι πολύ που σας μεταφέρω εγώ τα άσχημα νέα. Ο Απόστολος Κασσιμάτης δεν τα κατάφερε. Πνίγηκε...».

Η Ειρήνη θα θολώσει και θα αρχίσει να κλαίει. Τις φωνές της θα ακούσει ο Ιπποκράτης που επίσης θα βρίσκεται εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο και θα την πάρει αγκαλιά για να την ηρεμήσει. Ο κόπος του μάταιος, αφού εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Θα πέσει σε λήθαργο και εκείνος δεν θα φύγει από το πλευρό της. Θα τη φροντίσει σαν να είναι δικός άνθρωπος και όταν ξυπνήσει θα είναι και πάλι εκεί για να τη βοηθήσει σε ό,τι μπορεί. Μάλιστα ο Ιπποκράτης θα είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της, Παντελή, για να τον ενημερώσει. Η κοπέλα θα αισθάνεται αιώνια ευγνωμοσύνη στον άντρα που τη βοήθησε και θα τον χαιρετίσει εγκάρδια όταν φύγει από το νοσοκομείο. Ομως τελικά όταν βρεθεί στον Πειραιά για να πάρουν με τον πατέρα της το καράβι της επιστροφής, δεν θα καταφέρει να ανέβει αφού οι μνήμες που έζησε μεσοπέλαγα θα την κατακλύζουν. Η παραμονή της στην Αθήνα μόνο καλό θα της κάνει αφού θα έρθει ξανά σε επαφή με τον Ιπποκράτη Πανόπουλο. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν κοντά...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24