Κάνε Ότι Κοιμάσαι (23/10): Ο Ίσσαρης αρχίζει να ερευνά τις συνθήκες της δολοφονικής επίθεσης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κάνε Ότι Κοιμάσαι (23/10): Ο Ίσσαρης αρχίζει να ερευνά τις συνθήκες της δολοφονικής επίθεσης

Καταιγιστικές αναμένονται οι σημερινές εξελίξεις 23/10, σε ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς Κάνε Ότι Κοιμάσαι που προβάλλεται κάθε Δευτέρα βράδυ στην ΕΡΤ, την οποία έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι σημερινές εξελίξεις, 23/10 της σειράς Κάνε Ότι Κοιμάσαι

Ο Λημνιός γίνεται ήρωας, ενώ η Δάφνη διαμαρτύρεται στις Αρχές για μεροληψία και αδιαφορία της αστυνομίας. Ο συνέταιρος του Ίκαρου προτείνει στον Μάκη να συνεργαστεί μαζί του, όμως τον βάζει σε μια δύσκολη δοκιμασία για να βεβαιωθεί ότι αντέχει την πίεση.

Δείτε επίσης: Κάνε ότι κοιμάσαι: «Έλεος! Άι σιχτίρ» - Σάλος με την gay ερωτική σκηνή στη σειρά της ΕΡΤ

Ο Βασίλης επιχειρεί να επηρεάσει τους μαθητές για να διατηρήσουν τη σιωπή τους, καθώς αντιλαμβάνεται πως ορισμένοι από αυτούς κρύβουν επικίνδυνα μυστικά. Ο Ίσσαρης αρχίζει να ερευνά τις συνθήκες της δολοφονικής επίθεσης, με την πίεση της Χρύσας, και ανακαλύπτει ότι εκείνη ήταν που ζήτησε να τους μεταθέσουν στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών με προαγωγή. Ο Πέτρος προσπαθεί να απομακρύνει τη Νάσια, προκειμένου να μην προκαλέσει τον πατέρα της. Εν τω μεταξύ, η Μπετίνα αντιμετωπίζει αυξημένη ένταση στη σχέση της με τη Ζωή, καθώς αποκαλύπτει την ύπαρξη του άγνωστου γιου της.

Ο Κάσδαγλης εμπλέκεται σε έντονο καυγά με τον Νικόλα, ο οποίος αμφισβητεί τη σχέση του με την Πέρσα και αρχίζει να τον επηρεάζει. Παράλληλα, ο Ίκαρος προσπαθεί να παράσχει ψυχολογική στήριξη στη Δάφνη, η οποία έχει πανικοβληθεί μετά την απόπειρα και φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς της. Στο σχολείο, οι μαθητές διαλέγουν στρατόπεδα, ενώ η Μαργαρίτα να αρνείται στον Πέρη να καταθέσει γεγονότα που γνωρίζει, επειδή φοβάται τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στη ζωή της.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: