Ο παράδεισος των κυριών (24/10): Η Στέλλα την "πέφτει" στον Χριστόφορο - Μπαίνει στο δωμάτιο του και...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (24/10): Η Στέλλα την

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 24/10 επεισόδιο της καθημερινής σειράς Παράδεισος των κυριών που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA - δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 22

Ο Φώτης με τη Μάγια επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα και η κατάθεση της αρκεί ώστε να ενοχοποιήσει το Χρήστο: “Αυτός σκότωσε την Λόλα είμαι σίγουρη. Τον φοβάμαι αυτόν τον άνθρωπο. Σε κάποιες ιδιωτικές μας στιγμές του ζητούσα να βγάλει το πουκάμισό του και δεν ήθελε με τίποτα. Εγώ όμως κατάφερα να του το βγάλω και αυτό που είδα δεν περιγρέφεται. Ηταν γεμάτος σημάδια και καψίματα” καταθέτει η Μάγια και ο Σωτήρης συνδέει τον Σωτήρη με τον εμπρησμό του Παραδείσου.

Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα το νέο του σχέδιο που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην Αμερική. Παρόλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις των περισσότερων ο Πάρης και Γεωργία συναντιόνται ξανά: “Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, σ΄αγαπάω Πάρη, θέλω να είμαστε μαζί” του λέει. Στο μεταξύ ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή βόλτα και το κλίμα ανάμεσά τους είναι πολύ ερωτικό και ρομάντικό. Ετσι δίνουν το πρώτο τους φιλί. Την ίδια στιγμή ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία: “Θέλω να σε δω. Μην πεις σε κανέναν τίποτα και έλα να βρεθούμε, είναι ανάγκη” της λέει.

Η Πολυξένη γίνεται ιερόδουλη μετά την απόφαση του Άγη να μπει στο Μοναστήρι

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Tv24! Ο Άγης έχει φύγει για το Άγιο Όρος και δεν θα γυρίσει πίσω ποτέ. Έτσι η Πολυξένη ξαφνικά από την πιο ευτυχισμένη γυναίκα, μετατρέπεται στην πιο δυστυχισμένη και αλλάζει ζωή...

Μετά τη φυγή του Αγη, η Πολυξένη δεν θέλει να μείνει άλλο στο σπίτι των Μπουραντάδων. Θεωρεί ότι δεν έχει πλέον καμία θέση εκεί. Ετσι, παρά τις διαφωνίες της οικογένειας, η Πολυξένη τους δηλώνει ότι θέλει να φύγει. Η Αμαλία κάνει τα πάντα για να τη σταματήσει, το ίδιο και η Ματούλα, αλλά η Πολυξένη είναι ανένδοτη: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ. Θα προσπαθήσω να φτιάξω τη ζωή μου από την αρχή», λέει και η Αμαλία που τη θεωρεί την καλύτερή της φίλη, της τονίζει: «Για ό,τι χρειαστείς θα είμαι εδώ, μην το ξεχνάς».

Η κοπέλα φεύγει και αρχίζει πάλι από το μηδέν. Προσπαθεί να βρει ένα σπίτι να νοικιάσει και παράλληλα ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά. Ετσι ο δρόμος της αναζήτησης τη βγάζει στον «Παράδεισο» για να ζητήσει να δουλέψει εκεί. Την ίδια στιγμή όμως ο Φώτης έχει στείλει στον «Παράδεισο» τη Μάγια για να επιστρέψει το βραχιόλι στη Μιράντα. Εκεί η Μάγια βλέπει την Πολυξένη, την οποία αναγνωρίζει καθώς είναι από το ίδιο χωριό: «Πολυξένη, δεν με θυμάσαι; Τι κάνεις εσύ εδώ;», τη ρωτάει και η Πολυξένη της εξηγεί: «Ηρθα για να ζητήσω δουλειά, ψάχνω τον τελευταίο καιρό και δεν βρίσκω κάτι», της λέει. Η Μάγια αμέσως της προτείνει να πάει μαζί της:

«Μη σκας, σου έχω εγώ μια χαρά δουλειά και με πολλά λεφτά. Θα δουλέψεις μαζί μου στο μαγαζί που δουλεύω κι εγώ», της υπόσχεται. Οπως λοιπόν θα δούμε, η Πολυξένη θα πιάσει δουλειά στο «Μπραζίλ» και μεταλλάσσεται σε μια άλλη Πολυξένη ή Πόλυ, όπως θα αλλάξει το όνομά της, κάνοντας πλέον τη δουλειά της ιερόδουλης. Για πόσο όμως; Ποιος θα τη δει και πώς θα ξεφύγει από εκεί;