Έρωτας Φυγάς (26/10): «Ο Γιωργάκης δεν είναι στο δωμάτιο του» - Η Αλεξάνδρα καταρρέει μετά την εξαφάνιση του παιδιού της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (26/10): «Ο Γιωργάκης δεν είναι στο δωμάτιο του» - Η Αλεξάνδρα καταρρέει μετά την εξαφάνιση του παιδιού της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα Πέμπτη 26/10 στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά του OPEN με τίτλο Έρωτας Φυγάς. Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε τον Ιάσονα να αποκαλύπτει πως ο Μάρκος είναι ο βιολογικός πατέρας του Γιωργάκη, ενώ λίγο αργότερα το παιδί εξαφανίζεται.

Οι σημερινές 26/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 35

Ο Ιάσονας μαζεύει τους εργάτες του γιατί έχει να τους κάνει μια ανακοίνωση: «Θέλω να σας πω κάτι που θα σας ξαφνιάσει αλλά επιθυμώ να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας. Ο Γιωργάκης δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι γιος του Μάρκου. Το γνώριζα αυτό από την αρχή και παντρεύτηκα την Αλεξάνδρα γιατί τη λυπήθηκα. Δεν ήθελα να αφήσω, παρά τα λάθη της, μια γυναίκα μόνη με ένα παιδί στην αγκαλιά στους δρόμους» τους αποκαλύπτει παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών.

Ο Μάρκος το ακούει, κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί. «Σιγά μην αφήσω το γιο μου να μεγαλώσει με ένα κάθαρμα σαν κι εσένα» μονολογεί. Εν τω μεταξύ η Αννα συνέρχεται, αλλά η Ελπίδα της κρύβει πως ο Νικόλας είχε έρθει να τη δει. «Είπαμε αμάν να τον ξεφορτωθούμε. Ωρα είναι τώρα να τους ξαναφουντώσει ο έρωτας» σκέφτεται. Παράλληλα ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού. «Πες μου πού είναι γιατί δεν θα ξαναδείς το φως του ήλιου» την απειλεί όμως εκείνη αρνείται κάθε της ανάμειξη με την αρπαγή του παιδιού. Ολοι αγωνιούν για το Γιωργάκη.

Η Αλεξάνδρα είναι έτοιμη να καταρρεύσει. «Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό ο Μάρκος. Αν τον έχει πάρει εκείνος δεν θα του το συγχωρήσω» είναι τα λόγια της. Ο Μάρκος τελικά εμφανίζεται μπροστά τους και είναι μαζί του και το παιδί. Ταυτόχρονα ο Φάνης είναι εξαφανισμένος και η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό του.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας