Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (4/11): «Σκέφτομαι να την διεκδικήσω» - Νέος έρωτας για τον Μηνά μετά τον θάνατο της Βουλίτσας;

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (4/11): «Σκέφτομαι να την διεκδικήσω» - Νέος έρωτας για τον Μηνά μετά τον θάνατο της Βουλίτσας;

Ο Φάνης παίρνει ένα μήνυμα από την πρώην του, ο Μπάμπης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί χώρισε η κόρη του και ο Βαγγέλης εκπονεί νέο σχέδιο για να φέρει τον Μηνά κοντά στη Ζουζού. Αυτά θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, ας ξεκινήσουμε, όμως, από όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε.

Τι θα δούμε σήμερα (4/11) στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Η Ζωή έχει αρρωστήσει και ο Φάνης προσπαθεί να την περιποιηθεί. Ο Βαγγέλης πάλι θέλει να βοηθήσει τη Ζουζού να κατακτήσει τον Μηνά, ενώ ο Μπάμπης δεν μπορεί να καταλάβει πώς η Σοφία και ο Χάρης έφτασαν στον χωρισμό. Η Τούλα είναι καλεσμένη σε έναν γάμο, αλλά ο Βασιλάκης που θα τη συνόδευε δεν μπορεί, έτσι ο Ηλίας της προτείνει να τη συνοδεύσει.

Το "αντίο" της Μαρίας Χάνου

Η Μαρία Χάνου πριν από έξι χρόνια εντάχθηκε στην ομάδα της αγαπημένης σειράς του ALPHA, "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα", μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη (δείτε εδώ τα σχόλια για την ερμηνεία του στη νέα σειρά που συμμετέχει), ως ζευγάρι. Οι δυο τους, όμως, δεν βρίσκονται στο νέο κύκλο του σίριαλ και τη Δευτέρα 16/10 έφτασε η στιγμή για την πρώτη να αποχαιρετήσει το κοινό που τη γνώρισε μέσα από αυτό τον ρόλο, αλλά και τον ίδιο της τον χαρακτήρα όπου υποδυόταν για τόσο καιρό.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είπε το συγκινητικό της "αντίο", με πλήθος κόσμου να γεμίζει τα σχόλια αποχαιρετισμού.

«Ήρθε και επίσημα η στιγμή του αποχωρισμού
Νιώθω τυχερή για αυτά τα έξι χρόνια
Γεια σου αγαπημένη μου Βέλη, γεια σου Αγγελούκο μου, γεια σου Λιάκο!
Κάτω η πατριαρχία και όλα τα κοκτέιλ 5 ευρώ !», έγραψε.