Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (5/11): Η Τούλα του λέει πως δεν θα πήγαινε μαζί του ποτέ! Έξαλλος ο κυρ Ηλίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (5/11): Η Τούλα του λέει πως δεν θα πήγαινε μαζί του ποτέ! Έξαλλος ο κυρ Ηλίας

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής 5/11 στο κανάλι του ALPHA έχει διπλό επεισόδιο της σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα και οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Νέοι έρωτες και φόβοι για απιστία είναι μόνο κάποια από όσα θα παρακολουθήσουμε...

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Επεισόδια 7 & 8

Ο Ηλίας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη διατροφή του, τώρα που ζει μόνος. Η Τούλα τον παρακινεί να μαγειρέψει. Στην Κρήτη, ο Βαγγέλης δεν αφήνει τη Ζουζού να εμφανιστεί στο σπίτι, αλλά εκείνη τον παρακούει. Στο μεταξύ ένα ζευγάρι γόβες γίνεται αφορμή για μουρμούρα ανάμεσα στον Μπάμπη και την Ξένια, ενώ η Ζωή βρίσκει ένα γυναικείο πορτοφόλι που δεν είναι δικό της και προσπαθεί να μάθει τι κάνει ο Φάνης όταν εκείνη λείπει από το σπίτι.

Ο Ηλίας πέφτει από τα σύννεφα όταν η Τούλα του λέει πως δεν θα πήγαινε μαζί του ποτέ! Ο Φάνης πάλι παίρνει ένα μήνυμα από την πρώην του και πιστεύει ότι μπορεί να τα ξαναβρούν, όμως η Ζωή προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Μηνάς νοσταλγεί πολύ τη Βούλα και ο Βαγγέλης εκπονεί νέο σχέδιο για να τον φέρει κοντά στη Ζουζού. Τέλος, μια βόλτα στο πάρκο με το καρότσι και το μωρό καταλήγει εφιάλτης για τον Μπάμπη.

Δείτε επίσης: Γιατί αποχώρησε η Ελένη Κοκκίδου - Όλη η αλήθεια

Οι αποκαλύψεις του πρωταγωνιστή Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη σειρά

Για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha που κλείνει φέτος 11 χρόνια, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/10, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μπορώ να μην νιώθω υπερήφανος, 11 χρόνια η μακροβιότερη κωμική σειρά και ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15, σας το λέω από τώρα να το ξέρετε. Αν όλα πάνε καλά και όπως έδειξε το πρώτο επεισόδιο από τις μετρήσεις μάλλον θα πάμε για 15 χρόνια, το ελπίζω και το εύχομαι». δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Ηθοποιός από την Μουρμούρα έγινε μανούλα και δεν το κατάλαβε κανείς ένα χρόνο τώρα.