Το Ναυάγιο (6/11): «Πήρα μια απόφαση...» - Η Ειρήνη ρίχνει "βόμβα" στον Ιπποκράτη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (6/11): «Πήρα μια απόφαση...» - Η Ειρήνη ρίχνει

Μόνο δάκρυα φέρνουν στα μάτια τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο (δείτε τα πρώτοι εδώ), που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Ειρήνη παίρνει μια σημαντική απόφαση, ο Πέτρος θα περάσει δύσκολα στα χέρια εγκληματιών, ενώ ο Στελής θα έχει μια πολύ συγκινητική συνάντηση...

Οι σημερινές 6/11 εξελίξεις της νέας σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 19

Ο Πέτρος πηγαίνει να πληρώσει το ίδρυμα με τα λεφτά του Αντώνη, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί πως εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη και αυτό είναι η παρουσία των δύο εγκληματιών. Οταν ρωτήσει τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του γιου του, δεν θα είναι σε θέση να του απαντήσει.

Ο Διονύσης φέρνει τη Λίνα για φωτογράφιση στο στούντιο, με πονηρούς σκοπούς, ενώ ο Στελής δέχεται μια απρόσμενη και ταυτόχρονα συγκινητική επίσκεψη από δύο διασωθέντες του ναυαγίου, που σώθηκαν χάρη στη βοήθεια και το πείσμα της Φωτεινής του.

Το σατανικό σχέδιο του Ιπποκράτη να κρύψει το φόνο της γυναίκας του

Ο αξιωματικός του Λιμενικού στο Ναυάγιο, έχει μυστικά που θα αργήσουν να βγουν στην επιφάνεια. Προς το παρόν, αποδεικτικά στοιχεία θα αποκαλύπτουν το γεγονός ότι η γυναίκα του χάθηκε για πάντα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Ο Ιπποκράτης Πανόπουλος ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του έφυγε για να ζήσει με τον εραστή της. Ομως αυτόν κανείς δεν μπορεί να τον εντοπίσει. Ούτε ο δικηγόρος της Κλαίρης, ούτε η Ευγενία που το έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μάθει τι συνέβη στην άτυχη αδελφή της, αφού ξέρει πως εκείνη δεν θα άφηνε για τίποτα στον κόσμο τον γιο της, Ορφέα.

Οι μέρες θα κυλούν βασανιστικά και κανείς δεν θα μπορεί να βρει ένα σημάδι που να αποδεικνύει ότι όντως η Κλαίρη έφυγε με έναν άλλον άντρα, γεγονός που θα κινητοποιήσει ακόμα και τις αρχές. Ο αξιωματικός του Λιμενικού όπως και η Δήμητρα θα δώσουν πολλές καταθέσεις, όμως άκρη δεν θα μπορεί να βρεθεί για την εξαφάνιση της γυναίκας. «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Σας έχω πει ό,τι γνωρίζω. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα», θα τους ρωτήσει ο Ιπποκράτης. Μέχρι που στις αποθήκες του Λιμενικού θα βρεθεί μια βαλίτσα με το όνομα «Κλαίρη Θανοπούλου».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Ειρήνη εξαφανίζεται & βάζει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της σε κίνδυνο!

Το Ναυάγιο Ιπποκράτης

Ο πατέρας του Ορφέα θα δείξει να ταράζεται τη στιγμή που θα βρεθεί απέναντι από τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας του. «Κύριε Πανόπουλε, ανοίξτε τη βαλίτσα για να σιγουρευτούμε ότι έχετε ξαναδεί τα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα»,θα του πουν κι εκείνος με αργές κινήσεις θα επιβεβαιώσει το προφανές. Οτι η γυναίκα του ήταν μέρος του τραγικού ναυαγίου εν αγνοία του.

Η αστυνομία θα ειδοποιηθεί για μια ακόμη φορά και όλοι τελικά θα καταλήξουν και επίσημα στο συμπέρασμα πως η Κλαίρη είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο «Φοίνιξ» με το οποίο και έκανε το τελευταίο ταξίδι της ζωής της. Ομως, ακόμα και τότε, η Ευγενία δεν θα φανεί να πείθεται από τις εξηγήσεις του Λιμενικού και της αστυνομίας. Και αυτό γιατί στο μεταξύ δεν θα έχει βρεθεί το όνομά της ανάμεσα σε εκείνους που ταξίδευαν τη συγκεκριμένη μέρα. Μια σειρά από στοιχεία που μόνη της θα φέρει στην επιφάνεια, θα οδηγήσουν στο γεγονός που θα κόψει την ανάσα σε όλους.

Ο Ιπποκράτης σκότωσε τη γυναίκα του (δείτε το λόγο) και μάλιστα ήταν εκείνος που έβαλε τη βαλίτσα της στην αποθήκη του σώματος που δουλεύει για να παραπλανήσει τις έρευνες. Και όλα τα παραπάνω θα λάβουν χώρα ενώ ο έρωτας εκείνου με την όμορφη Ειρήνη θα είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ακόμα μια τραγική εξέλιξη για τη γυναίκα που είδε τη ζωή της να ανατρέπεται στα βάθη της μαύρης θάλασσας και έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον γοητευτικό Ιπποκράτη.