Έρωτας Φυγάς (17/11): «Μου το παίζεις και φίλος! Πλάγιασες μαζί της;» - Υπό την απειλή όπλου μαθαίνει την πλεκτάνη που του έστησε

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (17/11): «Μου το παίζεις και φίλος! Πλάγιασες μαζί της;» - Υπό την απειλή όπλου μαθαίνει την πλεκτάνη που του έστησε

Η Ευγενία ανακοινώνει και επίσημα στον Μάρκο, ωστόσο έχοντας βρεθεί μπροστά σε ένα άσχημο σκηνικό, αποκαλύπτει την πλεκτάνη που έστησε για να τον απομακρύνει από την Αλεξάνδρα. Απόψε 17/11 στον Έρωτα Φυγά, θα έχουμε πολλές ανατροπές.

Από την άλλη, ο Ιάσονας προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξάνδρα και της δηλώσεις πως δεν θα την περιμένει για πολύ ακόμη... Και αυτό είναι σίγουρο καθώς θα μπει μια νέα γυναίκα στη ζωή του την ώρα που εκείνη θα αρχίζει να τον ερωτεύεται - δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Οι σημερινές 17/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 51

Την ώρα που η Αλεξάνδρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο Κιάρι, εκείνη αγωνιά να ακούσει ένα καλό νέο για την κατάσταση της υγείας του Στέφανου. Δυστυχώς, τα καλά μαντάτα δεν έρχονται. «Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει», της λέει ο Μιχάλης. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νότα, μετά την επίθεση εναντίον της Αλεξάνδρας, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο, ενώπιον δημοσιογράφων. Η συμφωνία που έκανε όμως, την αναγκάζει να ανακαλέσει τις αρχικές της δηλώσεις για την ένοχο. Η Γεωργία με τη σειρά της καταφέρνει και κρατά την εγκυμοσύνη ακόμα κρυφή, ενώ η Αννα ζει τον τρόμο, καθώς ο τύπος που έχει γίνει σκιά της, δεν λέει να την αφήσει. Δεν πέρασε και λίγα μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε!

Η Αλεξάνδρα βρίσκει τον Μάρκο και του αποκαλύπτει γιατί είναι απόμακρη εδώ και τόσο καιρό. «Μου ζητάς να φύγουμε μαζί και μου λες ότι είμαι η γυναίκα της ζωής σου ενώ η Ευγενία είναι έγκυος;». Εκείνος μένει στήλη άλατος. «Τι; Σου ορκίζομαι δεν την έχω αγγίζει», τη διαβεβαιώνει, αλλά δεν τον πιστεύει. Ο Μάρκος μαινόμενος πηγαίνει στο σπίτι. Εκεί είναι η Νότα, ο Φάνης και φυσικά η Ευγενία. Ο νεαρός άντρας χωρίς να υπολογίσει κανέναν της φωνάζει: «Πώς τόλμησες να πεις τέτοιο ψέμα; Οτι είσαι έγκυος; Τι παιχνίδι παίζεις πάλι; Αφού ξέρουμε καλά και οι δύο ότι δεν σε έχω αγγίξει από τότε που γεννήθηκε ο γιος μας». Εκείνη αιφνιδιάζεται γιατί δεν περιμένει αυτή την αντίδραση μπροστά σε όλους, αλλά βρίσκει την αυτοκυριαρχία της και του απαντάει ότι δεν θυμάται γιατί ήταν μεθυσμένος. Αφού υποκρίνεται την θιγμένη με όσα εκτυλίσσονται, φεύγει με τη θεία της.
Μάρκος και Φάνης πιάνονται στα χέρια

Ο Φάνης και η Ευγενία το τελευταίο διάστημα κάνουν πολλή παρέα σε βαθμό παρεξηγήσεως από τους κατοίκους της περιοχής που τους κουτσομπολεύουν, αν και δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους. Ενας ντόπιος όμως που εμπλέκεται σε έναν καβγά με τον Μάρκο, του φωνάζει: «Αντε να μαζέψεις τα ρεζιλίκια σου πρώτα. Ολη η Μεσσήνη ξέρει ότι η γυναίκα σου τραβιέται με τον Φάνη, τον ανιψιό του Παράσχου».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με!» - Η σπαρακτική σκηνή που Ευγενία και παιδί κινδυνεύουν να πνιγούν στο ποτάμι

Ο Μάρκος τότε αρχίζει να κάνει διάφορα σενάρια και βγάζει το συμπέρασμα ότι το παιδί που κυοφορεί η Ευγενία δεν είναι δικό του αλλά του Φάνη. Τον βρίσκει και έξαλλος τον απειλεί με όπλο: «Πες μου, που μου το παίζεις και φίλος. Πλάγιασες με την Ευγενία και πάτε να μου φορτώσετε το μπάσταρδό σας; Ολη η περιοχή σάς κουβεντιάζει. Με έχετε ξεφτιλίσει». Εκείνος αρνείται τα πάντα. «Τι είναι αυτά που λες; Σου ορκίζομαι δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας», του λέει τρέμοντας. Εκείνη την ώρα μπαίνει η Ευγενία και βλέποντας τη σκηνή φωνάζει: «Μην του κάνεις κακό. Αλήθεια σου λέει. Σου είπα ψέματα. Δεν είμαι έγκυος».