Έρωτας Φυγάς (20/11): Σέρνει την Ευγενία από τα μαλλιά και της βάζει μαχαίρι στο λαιμό - Ο Μάρκος "χάνει" το μυαλό του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (20/11): Σέρνει την Ευγενία από τα μαλλιά και της βάζει μαχαίρι στο λαιμό - Ο Μάρκος

Ο Μάρκος έξαλλος με την Ευγενία στο σημερινό 20/11 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, διαδίδει παντού πως η εγκυμοσύνη της ήταν ένα ψέμα. Από την άλλη ωστόσο, η Μαργέτα βρίσκεται σε ταραχή εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του Μάρκου.

Οι σημερινές 20/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 52

Στο Κιάρι, ο Μάρκος αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την εγκυμοσύνη της Ευγενίας. «Ολα ήταν μια απάτη. Ελεγε ψέματα για να με αναγκάσει να μείνω κοντά της. Ποτέ δεν υπήρξε παιδί. Τα έβγαλε όλα από το άρρωστο μυαλό της», τους λέει κάνοντας την Αλεξάνδρα να πιστέψει στην αγάπη τους ξανά.

Στο μεταξύ στην Αθήνα, μια κρίση στην υγεία του Στέφανου οδηγεί τη Μαργέτα στο νοσοκομείο δίπλα του. «Σε παρακαλώ μη μου πάθεις τίποτα. Δεν θα αντέξω χωρίς εσένα», είναι η πρώτη σκέψη της. Παράλληλα η Δήμητρα επιμένει να μάθει πώς κατάφερε να σωθεί και αυτή τη φορά η Μαργέτα δεν έχει το περιθώριο να την αποφύγει. Της αφηγείται τον τρόπο διάσωσής της, ενώ επιστρέφοντας πίσω στην Κηφισιά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε επίσης: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα

Δείτε αύριο στο επεισόδιο 53

Η διαμάχη της Ευγενίας και του Μάρκου εξακολουθεί να μαίνεται ενώ ο γιος τους βρίσκεται στη μέση ως θύμα αυτής της ιστορίας. «Ούτε να σε βλέπω δεν θέλω πια. Σε σιχαίνομαι. Πάρε τα πράγματά σου και εξαφανίσου από εδώ. Μείνε μακριά μας και μακριά από τον γιο μου. Δεν είσαι άξια να λέγεσαι μάνα εσύ. Εξαφανίσου», της λέει. «Πιο παιδί; Σε νοιάζει αν έχεις παιδί; Τρέξε πίσω από την Αλεξάνδρα σου», του απαντάει εκείνη, εκείνος όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Παράλληλα, η Ουρανία έρχεται αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη σχετική με τον θάνατο του αγαπημένου της που θα τη συνταράξει και από ένα σημείο και μετά θα αναθεωρήσει την άποψή της για τον χαρακτήρα του Ιάσονα. «Ισως τα πράγματα τελικά να τα παρουσιάζει τελείως διαφορετικά και να λειτουργεί έτσι όχι από πόνο αλλά επειδή αυτός είναι», συλλογίζεται. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, το σπίτι στην Κηφισιά στην αρχή φαίνεται πως απειλείται, αλλά όταν μπαίνει μέσα ο μυστηριώδης άντρας, όλα αλλάζουν και φανερώνεται το κίνητρό του. Στο μεταξύ ο Μάρκος δίνει ρητές οδηγίες στην Παναγιώτα για τη φύλαξη του μωρού. «Αν εμφανιστεί η Νότα ή η Ευγενία μην τολμήσεις και τους το δώσεις», της τονίζει, όταν όμως εμφανίζεται ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, την ξεγελά και της παίρνει το παιδί.

Δείτε επίσης: Ψυχρό φονικό στον Έρωτα Φυγά - Τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου και τον αφήνει να ξεψυχήσει

Η Ευγενία είναι ένα ψυχολογικό ράκος. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Πάει στο Κιάρι και βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τη ρωτάει εκείνη. «Σε ξορκίζω στην αγάπη που έχεις στα παιδιά σου. Ξέρεις πώς είναι να σου τα παίρνουν και τα έχεις μακριά σου. Πάω να τρελαθώ.

Ξέχνα σε παρακαλώ όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας. Το μόνο που με νοιάζει είναι να δω τον γιο μου έστω και για λίγο. Σε παρακαλώ βοήθησέ με και θα σου το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», την παρακαλάει. Αν υπάρχει κάποια γυναίκα που ξέρει πώς είναι να της χάνει τα παιδιά της, αυτή είναι η Αλεξάνδρα. Ετσι βάζει στην άκρη τους εγωισμούς και υπόσχεται στην Ευγενία να τη βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι της και λέει στην Παναγιώτα πως ο Μάρκος της ζήτησε να του πάει τον Στεφανάκο να τον δει και να της τον δώσει. Εκείνη δεν πονηρεύεται και το κάνει. Υστερα από λίγο η Αλεξάνδρα πάει το παιδί σε μια ερημική τοποθεσία στο Κιάρι, στις όχθες του ποταμιού, όπου την περιμένει η Ευγενία. «Σ’ ευχαριστώ. Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανες», της λέει. Ομως μετά από λίγο η Ευγενία πάει να πάρει τον γιο της και να φύγει. «Τι κάνεις; Εγώ σε βοήθησα κι εσύ πας να το σκάσεις;», της φωνάζει. Στην προσπάθειά της η Ευγενία να απομακρυνθεί γρήγορα, πέφτει στο ποτάμι μαζί με το παιδί. Τότε η Αλεξάνδρα δεν χάνει χρόνο και πέφτει κι εκείνη στο νερό για τους σώσει και τα καταφέρνει.