Η Γη της Ελιάς (21/11): «Κάνω αίτηση διαζυγίου» - Χωρίζει πολυαγαπημένο ζευγάρι με άσχημο τρόπο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (21/11): «Κάνω αίτηση διαζυγίου» - Χωρίζει πολυαγαπημένο ζευγάρι με άσχημο τρόπο

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα Τρίτη 21/11 η σειρά, Η Γη της Ελιάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Έπειτα από πολύωρες έρευνες, ο Ορέστης εντοπίζει την Αννα και τον Πότη σε δραματική κατάσταση...

Οι σημερινές 21/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 49

...Αμέσως τους παίρνουν από τη βραχονησίδα και τους μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο. Ωστόσο η Αννα παραμένει σκληρή απέναντι στον Πότη και είναι αποφασισμένη: «Μόλις βγούμε από εδώ μέσα, χωρίζουμε. Θα κάνω αίτηση διαζυγίου», του ανακοινώνει. Ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον Στάθη με την Αριάδνη για να τους κάνει το τραπέζι και η Ασπασία αισθάνεται αμηχανία.

Λίγο αργότερα όμως και ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις: «Στάθη, η Αριάδνη είναι μέλος της οικογένειάς μας. Είναι κόρη της αδελφής μου κι εμείς να ξέρεις θα αγκαλιάσουμε το κορίτσι και θα του φερθούμε όπως της αρμόζει», υποστηρίζει. Αργότερα, η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος τής ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει, ενώ πάντα ανάμεσά τους υποβόσκει αμοιβαία έλξη. Ο Γιώργης μπαίνει στο καφενείο και βλέπει τη Δήμητρα με τον Ορέστη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και σκοτεινιάζει, ενώ ο Λυκούργος δέχεται μια κλήση από δικηγόρο που τον ενημερώνει ότι το διαζύγιό του με τη Χάιδω θα έχει βγει σε λίγες μέρες.

Δείτε επίσης: Η κατάρα των χωρισμών συνεχίζεται – Τον παρατάει και φεύγει από το σπίτι

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 50

Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση και αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους. Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, πρόσεξε πολύ. Αυτό που πας να κάνεις δεν είναι σωστό. Μη μεταβιβάσεις την περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκείς», της επισημαίνει. Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης: «Είναι η κόρη μου, θέλω να δει πόσο την αγαπάω και ότι δεν έχω τίποτα άλλο εκτός από αυτή», απαντάει. Η Αννα επιμένει να χωρίσει τον Πότη, ενώ εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει. Παράλληλα ο Χρήστος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη και τον Λυκούργο τον ζώνουν τα φίδια, ενώ η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά: «Κοίτα να διαλέξεις άμεσα με ποια κοπέλα θέλεις να συνεχίσεις να βγαίνεις, διαφορετικά θα μιλήσω και στις δύο».