Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό! «Βρήκαμε την κατάλληλη ηλικία» - Ο ψηλός και γοητευτικός άντρας που γνωρίζει η Αθηνά και κάνουν σχέση

Νέα είσοδος στην σειρά του MEGA

Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό! «Βρήκαμε την κατάλληλη ηλικία» - Ο ψηλός και γοητευτικός άντρας που γνωρίζει η Αθηνά και κάνουν σχέση

Αλλάζει η ζωή της Αθηνάς, όταν μετά από καιρό, εμφανίζεται κάποιος άντρας στην ζωή της, που μπορεί να της αλλάξει τα δεδομένα και να την κάνει να αισθανθεί και πάλι το σκίρτημα του έρωτα. Στο TiVi Σήριαλ σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Οπως βλέπουμε μετά από την άσχημη περιπέτεια που είχε η Αθηνά με τον κατά πολύ μικρότερο της Δημήτρη, που λίγο έλειψε να της στερήσει την ελευθερία της, αλλά και μετά τον θάνατο του Ιάκωβου που την πλήγωσε βαθιά, η Αθηνά δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον για την ερωτική της ζωή. Οσο κι αν την πιέζει ο περίγυρος της με πρώτη και καλύτερη την μητέρα της την Μαρία, η Αθηνά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι έχει κλείσει σαν γυναίκα. Μάλιστα με την υιοθεσία της μικρής Φιλιώς η ίδια πιστεύει ότι έχει ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος. Ολα αυτά όμως πρόκειται πολύ σύντομα να ανατραπούν και η καρδιά της Αθηνάς θα αρχίσει και πάλι να χτυπά για έναν άντρα.

Δείτε επίσης στο σημερινό 22/11 επεισόδιο της σειράς: «Να καταλάβω ότι είμαι παντρεμένος με μια φόνισσα;» - Η σκηνή ανάμεσα σε Χάιδω και Λυκούργο που θα "τσακίσει" τους τηλεθεατές

Η γνωριμία της ζωής της Αθηνά στην Η Γη της Ελιάς

Τα πάντα για την Αθηνά αλλάζουν όταν εμφανίζεται στη Μάνη ο Τζον Μαυρίδης, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο Τζον Μαυρίδης είναι ένας Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα και ζει μόνιμα και εργάζεται στη Βοστόνη. Η οικογένεια των Βρεττάκων συνεργάζεται μαζί του και μάλιστα είναι ένας από τους επιχειρηματίες τους οποίους συνάντησε ο Ισίδωρος στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική.

Ο Ελληνοαμερικανός, λοιπόν, έρχεται για δουλειά στη Μάνη και αρχίζει τις συναντήσεις με την οικογένεια των Βρεττάκων και φυσικά με την ίδια την Αθηνά, με την οποία μένει καταγοητευμένος με την πρώτη ματιά. Οπως θα δούμε όμως και στην Αθηνά δεν μένει αδιάφορος.

Η Γη της Ελιάς Απόστολος Γκλέτσος

Σιγά-σιγά αρχίζουν να έρχονται κοντά και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση που θα εξελιχθεί σε έναν έρωτα με βάθος, αλλά και πάθος. Επιτέλους η Αθηνά θα βρει το άλλο της μισό και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες μας, σύμφωνη μ' αυτή την σχέση θα είναι και η μητέρα της, η οποία λέει: «Χαίρομαι πολύ για την επιλογή που έκανε η κόρη μου. Είχαμε πρώτα έναν πιτσιρικά, μετά πέσαμε σ' έναν σιτεμένο και να ορίστε, τώρα βρήκαμε την κατάλληλη ηλικία». Με την εμφάνιση του Τζον δεν αλλάζει μόνο η ζωή της Αθηνάς, καθώς πολλά πρόκειται να συμβούν και να έρθουν τα πάνω-κάτω στην οικογένεια των Βρεττάκων.

Δείτε επίσης: Η κατάρα των χωρισμών συνεχίζεται – Τον παρατάει και φεύγει από το σπίτι

Νύχτα πάθους για Χρήστο & Αριάδνη

Ο γάμος με την Αφροδίτη, δεν κατάφερε να βάλει φρένο στα αισθήματα του Χρήστου για την Αριάδνη. Το ίδιο όμως συμβαίνει και από την πλευρά της κοπέλας που βλέπει τον Χρήστο και λιώνει. Οι δυο τους βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο και αυτό τους είναι ανυπόφορο, καθώς δεν μπορούν να έχουν ο ένας τον άλλον. Η φλόγα που καίει όχι μόνο δεν σβήνει, αλλά φουντώνει πιο πολύ. Ετσι, ένα βράδυ ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος του για την Αριάδνη και οι δυο τους ζουν τις απόλυτες ερωτικές στιγμές. Την επόμενη μέρα, εκείνος συνειδητοποιεί ότι έχει απιστήσει και οι τύψεις δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα

Ο Κουράκος ζητάει από τη Δήμητρα να αψηφήσουν τους πάντες και να συγκατοικήσουν. Λίγο αργότερα όμως ο Ορέστης αισθάνεται αδιαθεσία και η Δήμητρα τον πηγαίνει αμέσως στο ιατρείο. Οταν τα πράγματα φτάνουν οριακά πια, ο αστυνόμος αναγκάζεται να μιλήσει ανοιχτά στον Ορέστη για τη σχέση του με τη Δήμητρα και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Στιγμές αγωνίας για τη Δήμητρα - Σε κίνδυνο η ζωή της

Ετσι πλέον η σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας σιγά-σιγά αποκαλύπτεται, ενώ η Ασπασία όταν πετυχαίνει την αστυνόμο στον δρόμο, την κάνει να νιώσει πολύ άσχημα που τόσο καιρό κοροϊδεύει τον Ορέστη. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα και περιμένει με αγωνία την απάντησή της.