Έρωτας Φυγάς (24/11): «Πες στους δικούς μας να κάνουν αυτοκινητιστικό» - Το σχέδιο δολοφονίας του Στέφανου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (24/11): «Πες στους δικούς μας να κάνουν αυτοκινητιστικό» - Το σχέδιο δολοφονίας του Στέφανου

Στο σημερινό 24/11 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN, ο Μάρκος ενημερώνεται από την Αλεξάνδρα ότι η Ευγενία και ο Στεφανάκος έχουν εξαφανιστεί.

Οι σημερινές 24/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 56

«Δεν είναι πουθενά. Εχω ψάξει παντού. Η Ελπίδα βρέθηκε άσχημα χτυπημένη», του αναφέρει. Οι υποψίες τους πέφτουν πάνω στην Ευγενία. «Αυτή το έκανε σίγουρα», λέει ο Μάρκος. Ξεκινούν να την ψάξουν, εν γνώσει του Ιάσoνα, ο οποίος προσπαθεί να συγκρατήσει τη ζήλια και την οργή του. Το σχέδιό του να φύγει με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους στο εξωτερικό γίνεται ολοένα και πιο έντονο στο κεφάλι του. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα αποτρέπει τη δολοφονία του Στέφανου από ανθρώπους του παρακράτους μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Σύντομα ανακαλύπτει ότι οι εχθροί που τους περιβάλλουν είναι πολύ περισσότεροι.

Ο Στέφανος αρχίζει να συνέρχεται και η Δήμητρα με τη Μαργέτα εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον μεταφέρουν για την ασφάλειά του σε άλλο νοσοκομείο. Τα νέα δεν είναι το ίδιο καλά για την Ελπίδα. Η υγεία της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η Ευγενία καταζητείται από τη χωροφυλακή για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Η Ευγενία βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί προσωρινά με τον γιο της, πριν σβήσει για πάντα τα ίχνη της από τη Μεσσηνία. Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος τη βοηθάει και να πάρει την εκδίκησή του.

Δείτε επίσης: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα

Χάνεται από προσώπου γης η Αλεξάνδρα! Ο Μάρκος συλλαμβάνεται για απαγωγή

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα καταφέρνουν αυτή τη φορά να το σκάσουν. Ομως η φυγή τους με τα παιδιά δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Διάφορες αναποδιές ανακόπτουν την πορεία τους, με τον χρόνο να τρέχει αμείλικτος.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Η Νότα δεν καταφέρνει να σταματήσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να φύγουν και εισβάλλει μαινόμενη στο Κιάρι προκαλώντας αναταράξεις. «Εδώ είσαι και η τύχη σου δουλεύει. Η γυναίκα σου το έσκασε με τον Μάρκο και τα μωρά σας κι εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Τρέχα να τους προλάβεις πριν να είναι αργά», του φωνάζει.

Ο Ιάσονας μένει εμβρόντητος. Ψάχνει όλο το σπίτι και διαπιστώνει με τα μάτια του ότι η γυναίκα του και τα παιδιά του λείπουν. Κάνει σαν τρελός. «Αν τους πιάσω θα σκοτώσω αυτόν τον αλήτη με τα ίδια μου τα χέρια», φωνάζει και είναι αποφασισμένος να τους βρει και να εκδικηθεί μια για πάντα τον αιώνιο αντίπαλό του. Την ίδια στιγμή ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Η Γεωργία νιώθει ενοχές που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να το σκάσει και το σχέδιο της Νότας μπαίνει σιγά-σιγά σε εφαρμογή.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Δείτε επίσης: Ψυχρό φονικό στον Έρωτα Φυγά - Τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου και τον αφήνει να ξεψυχήσει

Η χωροφυλακή «χτενίζει» την περιοχή. Ο Μάρκος μετά την αποτυχημένη τους απόπειρα να το σκάσουν με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους από το Κιάρι, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται. «Πες μας πού είναι η Αλεξάνδρα Δεμερτζή», τον ρωτούν επίμονα. Ομως εκείνος επιμένει ότι δεν ξέρει.

Οι ώρες περνούν και η Αλεξάνδρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αγνοείται κι εκείνος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της και παραμένει στη φυλακή. Στο μεταξύ η Ευγενία και ο Ιάσονας ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους. «Επιτέλους, να και κάτι στο οποίο συμφωνούμε», του λέει η γιατρός, η οποία κι εκείνη είναι έξαλλη με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Τελικά η Αλεξάνδρα επιστρέφει πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας φεύγουν με τον Ιάσονα για Αμερική. Οσο κι αν προσπαθεί να τον μεταπείσει ώστε να μη μετακομίσουν στο εξωτερικό, εκείνος είναι ανένδοτος. «Να μείνουμε γιατί; Για να συνεχίσεις να βλέπεις τον εραστή σου και να το ξανασκάσετε; Θα φύγουμε μαζί με τα παιδιά μας και δεν θα ξαναγυρίσουμε στο Κιάρι. Πάει και τελείωσε», της φωνάζει. Η αδιαλλαξία του δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την Ουρανία που παρατηρεί τη συμπεριφορά του και τον προειδοποιεί πως αν δεν μαλακώσει, θα χάσει και την Αλεξάνδρα αλλά και την ίδια.