Το Ναυάγιο (26/11): «Πριν ήταν όλα άχρωμα, ήρθες εσύ και τους έδωσες χρωμα» - Ιπποκράτης και Ειρήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (26/11): «Πριν ήταν όλα άχρωμα, ήρθες εσύ και τους έδωσες χρωμα» - Ιπποκράτης και Ειρήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά

Ανατρεπτικό αναμένεται το σημερινό 26/11 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, με τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας (δείτε τες εδώ πριν προβληθούν στην tv) να είναι σοκαριστικές για την δικαίωση των θυμάτων της βύθισης του Φοίνιξ.

Οι σημερινές 26/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 29

Ο καιρός περνάει γρήγορα και παρόλο που ορισμένοι δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν τα πραγματικά αίτια του ναυαγίου, κάποιοι άλλοι, οι «ναυαγοί» του «Φοίνιξ», προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή προσπαθώντας να αφήσουν πίσω τους όσα τους πικραίνουν. Σε αυτή την κατηγορία δεν είναι ο Μιλτιάδης Παντελίδης, που πιέζει τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης του αξιωματικού του Λιμενικού. «Είναι τιμή για όλους μας να υπάρχουν άτομα σαν κι εσάς, κύριε Πανόπουλε, που θυσιάζουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για το κοινό καλό. Θα ήταν χαρά μας να έρθετε με την κυρία Κασσιμάτη στη βραδιά της βράβευσής σας. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει καλύτερα τον ήρωα πίσω από το πρόσωπό σας», θα του πει αλλά ο Ιπποκράτης επιμένει να θέλει να πάει μόνο αν τον συνοδεύσει και η γυναίκα που έσωσε.

Δείτε επίσης: «Μαρία και Δημήτρης θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Μαρία Ζορμπά για το Ναυάγιο

Την ίδια στιγμή, ο Διονύσης εμφανίζεται στο σπίτι της Λίνας και της προσφέρει έναν ρόλο σε μια νέα ταινία. «Θα είναι τυχεροί που θα σε έχουν», της λέει και εκείνη δείχνει να το σκέφτεται. «Πες μου το ναι και αύριο κιόλας θα ξεκινήσεις γυρίσματα», της τονίζει και προσπαθεί να της πιάσει το χέρι. Η Λίνα τραβιέται και η σκέψη της ταξιδεύει στην αντίδραση που θα έχει ο Μάκης όταν μάθει. Παρ’ όλα αυτά, η ιδέα του ρόλου τη συγκινεί πολύ.

Ο Γιώργης καλεί τον Βασίλη στο τηλέφωνο, ζητώντας του να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο Βασίλης που τον θεωρεί καρδιακό του φίλο, φυσικά ανταποκρίνεται αμέσως. Παράλληλα, ο Μάκης και ο Πέτρος πιάνουν δουλειά σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων για να τα βγάζουν πέρα οικονομικά και δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις πρώτες ημέρες τους εκεί. Ο Πέτρος πάντως δεν μπορεί να χαρεί τη δουλειά γιατί οι παλιές αμαρτίες του Αντώνη συνεχίζουν να τον παιδεύουν.

Η Λαμπρινή στην Κρήτη δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη της Σοφούλας και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Ο Τρύφωνας βρίσκεται στην Αθήνα αλλά για μια ακόμη φορά αναγκάζεται να αποχαιρετίσει τη μονάκριβη κόρη του Ειρήνη και να επιστρέψει στα Κύθηρα. «Θα ήθελα πολύ να μείνεις παραπάνω. Μου λείπεις, μπαμπά. Κάθε φορά που φεύγεις νιώθω σαν να με εγκαταλείπεις κι εσύ», του παραπονιέται και εκείνος της υπόσχεται πως δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να συναντηθούν ξανά.