Γη της Ελιάς: «Λυκούργε ντροπή ρε», «Χάιδω ξεμάλλιασέ την» - "Κλάμα" στο twitter με τις ζήλιες για τη νέα συνοδό του Παρτσαλάκη

Τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων πήραν φωτιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Λυκούργε ντροπή ρε», «Χάιδω ξεμάλλιασέ την» -

Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων το βράδυ της Τρίτης 28/11 κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, κι αυτό γιατί πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης. Αντί να κλέψει την παράσταση, όμως το ζευγάρι, την έκλεψε ο Λυκούργος, ο οποίος έφτασε συνοδευόμενος, κατά κάποιο τρόπο, από τη Λουκία, λίγο μετά τον χωρισμό του με την Χάιδω.

Εκείνη μόλις τους είδε μαζί έγινε έξαλλη και χάρισε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές, οι οποίοι φοβήθηκαν πως θα έβλεπαν κανονικό μαλλιοτράβηγμα στις οθόνες τους.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! «Βρήκαμε την κατάλληλη ηλικία» - Ο ψηλός και γοητευτικός άντρας που γνωρίζει η Αθηνά και κάνουν σχέση

Κλάμα στο twitter με τη ζήλια της Χάιδως για τον Λυκούργο στη Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε στα δύο επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 56

Λίγο αργότερα η Αννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της: «Να σας πω. Μπορεί και να είμαι έγκυος, δεν ξέρω ακόμα, αλλά και να το μάθω δεν πρόκειται να το κρατήσω» κι εκείνοι βέβαια τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Τι ήθελα και σας το έλεγα. Εγώ φταίω, τώρα θα μου φάτε όλοι τα συκώτια. Αντε παρατήστε με, ό,τι θέλω θα κάνω», τους τονίζει. Στο μεταξύ ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη: «Ακου, παιδί μου. Βγήκε το αποτέλεσμα από τον γραφολόγο.

Η υπογραφή για την υιοθεσία είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία», της λέει και η κοπέλα... σκοτεινιάζει.
Μετά τον γάμο, όλοι μαζεύονται στο μαγαζί του Χρήστου και το γλέντι του γάμου ξεκινά.

Επεισόδιο 57

Ο Πότης με την Αννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, όλοι διασκεδάζουν και χορεύουν και μόνο η Αριάδνη φαίνεται να βασανίζεται. Ολη τη νύχτα η κοπέλα ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο, οποίος δεν μένει ασυγκίνητος. Η μόνη που δεν έχει πάρει είδηση τίποτα και είναι στον κόσμο της είναι η Αφροδίτη.

Η απουσία του Δημοσθένη απ’ όλα αυτά, βάζει την Ασπασία σε σκέψεις ότι μπορεί να την απατάει. Στο μεταξύ ο Κουράκος επισκέπτεται τον Ορέστη με σκοπό να του μιλήσει για τη Δήμητρα, αλλά κάτι που ακούει τον κάνει να νιώσει υπερβολικά άσχημα. Την ίδια στιγμή και έπειτα από προτροπή της Αρετής, η Αντωνία πηγαίνει στο καφενείο και αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη: «Δεν ξέρω αν σου τα έχει πει όλα η καλή σου, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι όχι μόνο ήμασταν ζευγάρι, αλλά είχαμε κάνει και σύμφωνο συμβίωσης». Παράλληλα, ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα μια χάρη: «Αγάπη μου, θέλω να προσπαθήσουμε πάλι για να κάνουμε παιδί», της λέει.

Δείτε επίσης: Η κατάρα των χωρισμών συνεχίζεται – Τον παρατάει και φεύγει από το σπίτι

Τα γλέντια και οι χαρές τελειώνουν και την επομένη έρχεται μια δυσάρεστη είδηση, καθώς βγαίνει το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως και ο χωρισμός τους είναι πλέον επίσημος. Κανείς όμως από τους δύο δεν φαίνεται να το παίρνει ψύχραιμα, καθώς το «πρέπει» κατάφερε να στραγγαλίσει την αγάπη τους, που ακόμα είναι ζωντανή και δυνατή.