Ο Παράδεισος των Κυριών: «Δεν μπορούμε να είμαστε έτσι διάλεξε τι θα κάνεις. Ή με μένα ή με την Νικολέτα» - Το τελεσίγραφο του Ντίνου στη Μιράντα

Σημαίνει τέλος για το ζευγάρι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Δεν μπορούμε να είμαστε έτσι διάλεξε τι θα κάνεις. Ή με μένα ή με την Νικολέτα» - Το τελεσίγραφο του Ντίνου στη Μιράντα

Νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια έρχεται για την σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Ο Αποστόλης το σκάει από το νοσοκομείο και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Όλγας και συγκεκριμένα στο δωμάτιο της Δωροθέας. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας δοκιμάζεται εξαιτίας της Νικολέτας, ενώ ο Σίμος μπαίνει στο στόχαστρο τόσο του Πάρη, όσο και του Ντίνου.

Οι εβδομαδιαίες (4-7/12) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 4/12 Επεισόδιο 50

Η εξαφάνιση του Αποστόλη, μέσα από το νοσοκομείο, φέρνει μεγάλη ταραχή, καθώς όλοι αναρωτιούνται που μπορεί να έχει πάει. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος ζητά από την Μιράντα: «Σε παρακαλώ μην δώσεις το νεφρό σου», της λέει, αλλά η Μιράντα είναι αδύνατον να δεχτεί: «Θα κάνω τα πάντα για την κόρη μου», του απαντάει. Στο μεταξύ, ο Στέφανος ετοιμάζει την έκπληξη για την Πιπίτσα. Της ράβει ο ίδιος το φόρεμα για τον γάμο της Γεωργίας. Οταν όμως η Πιπίτσα πηγαίνει ξαφνικά στον «Παράδεισο» για να δει για φόρεμα και βλέπει τον γιο της με τις μεζούρες τα υφάσματα και τις κουβαρίστρες παθαίνει σοκ.

Ο Σίμος πηγαίνει το νοσοκομείο για τον Αποστόλη κι εκεί βλέπει την Ολγα και τον Πάρη. Ετσι αναγκάζεται να πει ψέματα στον Πάρη, όταν αυτός τον ρωτάει: «Πως έμαθες εσύ για τον πατέρα μου; Κανείς δεν ξέρει τίποτα», του λέει κι ο Σίμος χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία την Αμαλία: «Μου το είπε η Αμαλία που το έμαθε από τον πατέρα της», του απαντάει. Ωστόσο λίγο αργότερα το μαθαίνει η Αμαλία και εκνευρισμένη, απομακρύνει τον Σίμο όταν πάει να την φιλήσει: «Γιατί είπες αυτό το ψέμα στον Πάρη. Θέλω να μου πεις την αλήθεια», του λέει κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση μετά από τις επίμονες ερωτήσεις που του κάνει η Αμαλία σε σχέση με την γενικότερη συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης: Νέο φονικό στον Παράδεισο των κυριών - «Τι κάνεις εκεί ρε αλήτη με τη γυναίκα μου»

Τρίτη 5/12 Επεισόδιο 51

Παράλληλα ο Ντίνος υποψιάζεται ότι ο Σίμος συνδέεται με το κάψιμο του «Παράδεισου», ενώ βάζει τη Μιράντα σε ένα μεγάλο δίλημμα: «Δεν μπορούμε να είμαστε έτσι διάλεξε τι θα κάνεις. Ή με μένα ή με την Νικολέτα», της λέει και δημιουργεί μεγάλη ένταση ανάμεσά τους. Φυσικά η Μιράντα, έχει πάρει ήδη την απόφασή της και δεν την αλλάζει. Στο μεταξύ, ο Μεμάς εξομολογείται στον Πάρη τι έχει συμβεί με τη Δάφνη και είναι λίγο ψυχραμένοι και αυτός αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Ο Χριστόφορος με την Ματούλα πηγαίνουν να δουν τη Στέλλα στο ψυχιατρείο κι εκείνη τους κάνει παράπονα: «Δεν μου συμπεριφέρονται καλά εδώ μέσα», τους λέει και ο Χριστόφορος προβληματίζεται ακόμα περισσότερο όταν παρατηρεί στο σώμα της κάποιες μελανιές. «Φοβάμαι ότι αυτή τη φορά, λέει την αλήθεια», λέει στη μητέρα της και σκέφτονται πώς μπορούν να την προστατεύσουν.

Τετάρτη 6/12 Επεισόδιο 52

Ο Αποστόλης τραυματισμένος καταφεύγει στο σπίτι της Μάγιας για να κρυφτεί, αλλά λίγο μετά την πόρτα χτυπά ο Σωτήρης. Το θέατρο, που παίζουν ο Φώτης με τη Μάγια δεν μοιάζει να πείθει τον υπαστυνόμο. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο: «Είδα τη νονά σου την Βικτώρια να συναντάει κρυφά τον Χρήστο», του λέει και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται. Παράλληλα, μεγάλη είναι η αναστάτωση στο σπίτι των Βασιλείου παραμονή του γάμου του Πάρη καθώς τόσο η Ολγα, όσο και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωροθέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους. Ο Πάρης μάλιστα αγανακτισμένος από τα απανωτά ψέματα κατηγορεί ευθέως τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του: «Εσύ πήγες να σκοτώσεις τον πατέρα μου», του λέει. Φυσικά ο Σίμος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και γυρίζει το παιχνίδι: «Θεία, σε παρακαλώ δεν βλέπεις ότι ο Πάρης δεν είναι καλά; Χρειάζεται ιατρική βοήθεια», λέει στην Ολγα.

Ο Χριστόφορος και η Αμαλία προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με τη Στέλλα, ενώ ο Φώτης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Βικτώρια, η οποία του ζητάει να συναντηθούν για να του δώσει χρήματα, ώστε να βρει τον Αποστόλη. Ο Φώτης δέχεται και η Βικτώρια πέρα από τα λεφτά, προσπαθεί να τον σαγηνεύσει, ώστε να κάνει στην συνέχεια ότι πει. Την ίδια στιγμή, κάποιες σκέψεις βασανίζουν τον Ντίνο σχετικά με τον Σίμο, όμως, όταν τις μοιράζεται με τη Μιράντα τη βρίσκει αντίθετη.

Στο μεταξύ, ο Ρένος πιάνεται στα πράσα έξω από το σπίτι του Χρήστου και αυτή τη φορά φαίνεται να μην μπορεί κανένας να τον βοηθήσει. Την ίδια ώρα, η Δωροθέα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Αποστόλης έχει μπει κρυφά στο δωμάτιό της για να κρυφτεί: «Τι κάνεις εδώ; Τρελάθηκες;», του λέει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο γάμος της Γεωργίας με τον Πάρη γίνεται και όλοι μαζί πηγαίνουν στο ζαχαροπλαστείο όπου έχει διαμορφωθεί αναλόγως για να γιορτάσουν.

Πέμπτη 7/12 Επεισόδιο 53

Ο Πάρης βλέπει τον Φώτη στο σπίτι του και του ζητάει εξηγήσεις: «Τι κάνεις εσύ εδώ; Απαιτώ να μου πεις τι θέλεις στο σπίτι μου», του λέει, αλλά οι απαντήσεις που παίρνει δεν τον πείθουν. Ο Αποστόλης βλέποντας ότι κινδυνεύει να τον ανακαλύψουν, περιμένει να βραδιάσει και να φύγει κρυφά από το δωμάτιο της Δωροθεάς. Ομως, ο Πάρης τον βλέπει και ο Αποστόλης αναγκάζεται να εμφανιστεί μπροστά του: «Ελα στο πάρκο να μιλήσουμε. Θα σου τα πω όλα», του λέει. Ο Ντίνος ανακοινώνει στη Μιράντα μια σοβαρή απόφαση που έχει πάρει: «Θα δώσω πίσω τα λεφτά που έχει βάλει ο Σίμος και θα πάρω το μερίδιό του. Θέλω να φύγει από τον 'Παράδεισο'», της λέει και η Μιράντα προσπαθεί μάταια να τον πείσει: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο», του λέει.

Στο μεταξύ, ο Σίμος μαθαίνει για τη σύλληψη του Ρένου, πηγαίνει τον βρίσκει και πιάνεται στα χέρια μαζί του. Ο Ντίνος μιλάει με τον Μάικ στην Αμερική για να μάθει νέα για τη Λιζέτα, αλλά εκείνος του λέει ότι η Λιζέτα δεν έχει εμφανιστεί και ο Ντίνος τρέχει αμέσως στον υπαστυνόμο Γιαμμαλή να τον ενημερώσει. Η Σύρμω βλέπει τη Ζαχαρούλα να μιλάει απόμερα με τον Βύρωνα, ενώ ο Χριστόφορος πηγαίνει στο φρενοκομείο που βρίσκεται η Στέλλα και βλέπει με τα μάτια του κάτι που υποψιαζόταν, αλλά που δεν ήθελε να πιστέψει πως συμβαίνει.