O Παράδεισος των κυριών (6/12): «Εσύ πήγες να τον σκοτώσεις» - Δυσάρεστες εξελίξεις ανήμερα του γάμου του Πάρη και της Γεωργίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O Παράδεισος των κυριών (6/12): «Εσύ πήγες να τον σκοτώσεις» - Δυσάρεστες εξελίξεις ανήμερα του γάμου του Πάρη και της Γεωργίας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, θα παρακολουθήσουμε πως ο Αποστόλης τραυματισμένος καταφεύγει στο σπίτι της Μάγιας για να κρυφτεί, αλλά λίγο μετά την πόρτα χτυπά ο Σωτήρης. Οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHA είναι ραγδαίες... (δείτε επίσης πρώτοι από όλους το επεισόδιο 53 και 54).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 52

Το θέατρο, που παίζουν ο Φώτης με τη Μάγια δεν μοιάζει να πείθει τον υπαστυνόμο. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο: «Είδα τη νονά σου την Βικτώρια να συναντάει κρυφά τον Χρήστο», του λέει και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται. Παράλληλα, μεγάλη είναι η αναστάτωση στο σπίτι των Βασιλείου παραμονή του γάμου του Πάρη καθώς τόσο η Ολγα, όσο και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωροθέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους.

Ο Πάρης μάλιστα αγανακτισμένος από τα απανωτά ψέματα κατηγορεί ευθέως τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του: «Εσύ πήγες να σκοτώσεις τον πατέρα μου», του λέει. Φυσικά ο Σίμος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και γυρίζει το παιχνίδι: «Θεία, σε παρακαλώ δεν βλέπεις ότι ο Πάρης δεν είναι καλά; Χρειάζεται ιατρική βοήθεια», λέει στην Ολγα.

Ο Χριστόφορος και η Αμαλία προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με τη Στέλλα, ενώ ο Φώτης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Βικτώρια, η οποία του ζητάει να συναντηθούν για να του δώσει χρήματα, ώστε να βρει τον Αποστόλη. Ο Φώτης δέχεται και η Βικτώρια πέρα από τα λεφτά, προσπαθεί να τον σαγηνεύσει, ώστε να κάνει στην συνέχεια ότι πει. Την ίδια στιγμή, κάποιες σκέψεις βασανίζουν τον Ντίνο σχετικά με τον Σίμο, όμως, όταν τις μοιράζεται με τη Μιράντα τη βρίσκει αντίθετη.

Στο μεταξύ, ο Ρένος πιάνεται στα πράσα έξω από το σπίτι του Χρήστου και αυτή τη φορά φαίνεται να μην μπορεί κανένας να τον βοηθήσει. Την ίδια ώρα, η Δωροθέα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Αποστόλης έχει μπει κρυφά στο δωμάτιό της για να κρυφτεί: «Τι κάνεις εδώ; Τρελάθηκες;», του λέει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο γάμος της Γεωργίας με τον Πάρη γίνεται και όλοι μαζί πηγαίνουν στο ζαχαροπλαστείο όπου έχει διαμορφωθεί αναλόγως για να γιορτάσουν.