Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σοκ! Πέφτει νεκρός μετά από σφαίρα στην πλάτη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σοκ! Πέφτει νεκρός μετά από σφαίρα στην πλάτη

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι, την ώρα που ο Δημήτρης αποδεικνύει ότι δεν σκότωσε από πρόθεση τον Παναγιώτη, μια νέα δολοφονία έρχεται να ταράξει τα νερά και να επηρεάσει τις σχέσεις του ζευγαριού, αφού εμπλέκονται οι οικογένειές τους.

Τα δυο νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 11/12 Επεισόδιο 20

Ανδρέας, Δημήτρης, Σταύρος και Αννα ψάχνουν για τη σφαίρα έξω από τη βίλα. Η Αννα τελικά τη βρίσκει. Καλεί την Αγγελική, η οποία είναι η μόνη ενεργή εισαγγελέας στην υπόθεση και την παραδίνει. Η ανακάλυψή τους ρίχνει φως στον θάνατο του Παναγιώτη, καταρρίπτοντας κάθε υποψία ότι ο Δημήτρης τον σκότωσε από

πρόθεση. Παράλληλα οι έρευνες της οικογένειας της Αννας και του Δημήτρη είναι κοντά στις αποδείξεις για την ενοχή του δράστη. Η Ειρήνη βρίσκει την πωλήτρια των ρούχων που έβαζε ο Παναγιώτης στα θύματά του και τον αναγνωρίζει, ενώ τα παιδιά ανακαλύπτουν στο ντουλάπι του γυμναστηρίου του δράστη ένα κλειδί, αυτό του σπιτιού που κατέστρωνε τα σχέδιά του. Εκεί βρίσκουν όλα στα στοιχεία της ενοχής του. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος εμφανίζονται την άλλη μέρα ενώπιον του επιθεωρητή.

Τους λέει να περιμένουν και κάνει δηλώσεις στα κανάλια: «Ο Παναγιώτης Βερβερίδης απήγαγε και σκότωσε ανθρώπους συμπεριλαμβανομένης και της Κατερίνας Μαυρίδη που στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Αν ήταν ζωντανός θα λάμβανε την εσχάτη των ποινών. Οταν ήρθα εδώ μου καταγγέλθηκε ότι γίνονταν παρατυπίες στην εισαγγελία. Ηρθα και ερεύνησα και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που πίστευα. Κανείς δεν καταπάτησε τους κανόνες. Οι συνάδελφοί μου ακολούθησαν τη γρήγορη γραμμή για να φτάσουν στο αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς», κατέληξε. Ο Αλέκος ξέρει ότι και αυτή τη φορά ηττήθηκε. Ομως δεν το βάζει κάτω.

Κι ενώ όλοι ασχολούνται με την υπόθεση, ο Θοδωρής θα μάθει ότι ο Ακης πάει να το σκάσει στο εξωτερικό. Η ώρα για την τελική αναμέτρηση μαζί του έφτασε. Μόνο που σε αυτή την αναμέτρηση δεν θα ’ναι μόνο οι δυο τους. Μετά απ’ αυτή τη συνάντηση τίποτα δεν θα ’ναι πια το ίδιο και οι ζωές όλων θα αλλάξουν δραματικά.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από τους Παγιδευμένους και το ανακοίνωσε στο Instagram - Οριστικό τέλος για βασικό πρωταγωνιστή

Τρίτη 12/12 Επεισόδιο 21

Ο Θοδωρής μαζί με τα κορίτσια της παρέας καταφέρνει να εντοπίσει τον Ακη. «Πού πας;», του λέει. Ο Ακης τους απειλεί με όπλο. «Τι θέλετε;». «Σκότωσες τον παππού μου. Είσαι δολοφόνος», του φωνάζει η Λίνα. Εκείνη τη στιγμή βγάζει πιστόλι και ο Θοδωρής. Ο Ακης πυροβολεί, αλλά είναι άδειο (δείτε εδώ ποιος τον σκοτώνει τελικα). Η Δανάη θέλει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της, τον Ανδρέα. «Μην τολμήσεις. Πάρε τη γιαγιά σου», λέει ο Θοδωρής στη Λίνα. Εκείνη την παίρνει κλαίγοντας. Ο Θοδωρής της παίρνει το τηλέφωνο και λέει στην Ειρήνη: «Εχω εδώ τον δολοφόνο του άντρα σας. Ελάτε να αποφασίσετε για την τύχη του» και της δίνει τη διεύθυνση. Στο σημείο φτάνουν τρέχοντας ο Γεράσιμος, η Ειρήνη, η Χρύσα και ο Νίκος. Λίγο αργότερα όλοι τρώνε στο σπίτι της Ειρήνης. Τα παιδιά δεν μιλάνε. Ενα περιπολικό φτάνει σε έναν σκουπιδότοπο. Βρίσκουν, μετά από κλήση, το πτώμα του Ακη. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος επιστρέφει στο σπίτι του με ρούχα που μυρίζουν χωματερή και το χέρι κομμένο. Η Υβόννη τον περιποιείται και της λέει ότι τον απείλησαν για να αφήσει μια υπόθεση.

Η Λίνα δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. «Δεν μπορώ να κάνω ότι δεν έγινε τίποτα», λέει στον Θοδωρή. Τι έχει προηγηθεί; Πάνω σε έναν πανικό, με την Ειρήνη να φωνάζει στον Ακη και τη Λίνα να ορμάει να του πάρει το όπλο, κάποιος χτυπάει τον Ακη από πίσω στο κεφάλι. Οταν εκείνος συνέρχεται, αρπάζει το όπλο του Θοδωρή και πυροβολεί. Η σφαίρα βρίσκει τον Νίκο. Ο Ακης πάει να το σκάει, τον κυνηγούν και ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Ακης είναι πεσμένος στο πάτωμα. Ποιος τον έχει σκοτώσει; Ο Γεράσιμος που φτάνει τελευταίος τους λέει να πάνε όλοι στο σπίτι και να κάνουν πως δεν τρέχει τίποτα και πως εκείνος θα φροντίσει τα πάντα. Οταν επιστρέφει, τους ανακοινώνει ότι ο Ακης ζει για να τους καθησυχάσει, αλλά η αλήθεια δεν αργεί να αποκαλυφθεί.

Το μυστικό

Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης φτάνουν στον τόπο του εγκλήματος. Αναγνωρίζουν τον Ακη. Αργότερα ο Δημήτρης πάει από το σπίτι της Ειρήνης και τους λέει τα νέα. Εκείνοι καταρρέουν. Στο νεκροτομείο εξετάζουν το πτώμα. Εχει μια τρίχα στο χέρι αλλά και μια στο παλτό του, που είναι γυναικείες.

Στο μεταξύ, στο σπίτι της Αννας ένα μυστικό αιωρείται, με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να προσπαθούν να της κρύψουν την αλήθεια. Η Αννα λέει στη Χρύσα: «Πες μου τι μου κρύβεις». Εκείνη δεν της μιλάει. Η Αννα μπαίνει στο δωμάτιο και βλέπει τον Νίκο τραυματισμένο. Βρίσκουν μια δικαιολογία. Ομως λίγο αργότερα της τηλεφωνεί ο Γεράσιμος. «Μην κάνεις τίποτα και θα σου τα πω όλα. Μας αφορά όλους αυτή η υπόθεση», είναι τα λόγια του.