Η γη της ελιάς (10/12): «Όταν ήταν 14 ετών έπεσε θύμα τροχαίου! Ο οδηγός ήταν ο...» - Νέο σκάνδαλο θα "ταρακουνήσει" την Μάνη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (10/12): «Όταν ήταν 14 ετών έπεσε θύμα τροχαίου! Ο οδηγός ήταν ο...» - Νέο σκάνδαλο θα

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα Κυριακή 10/12 η Γη της ελιάς μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Οι εξελίξεις γενικά όλη την εβδομάδα (δείτε τα επεισόδια πρώτοι) είναι ένα προς ένα καταιγιστικές και όλα ξεκινούν από απόψε το βράδυ...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 65

Ο Κουράκος τελικά πείθει τη Δήμητρα να φέρει μερικά ρούχα της στο σπίτι του προκειμένου να κοιμάται εκεί κάποια βράδια και αισθάνεται ότι με αυτό τον τρόπο έρχεται ακόμα πιο κοντά του. Την ίδια στιγμή ο Πότης προσπαθεί να αποτρέψει την Αννα από το να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο: «Τι είναι τούτο πάλι; Θα με τρελάνεις κορωνίστα μου, που θα σε έχω να σε κοιτάνε όλοι οι λιγούρηδες της Μάνης», της λέει, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη: «Μάλλον ζηλεύεις γι’ αυτό. Θα πάω», του ξεκαθαρίζει.

Η Αμαλία βλέποντας ότι δεν την παίρνει και πολύ, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με την Αθηνά. Πηγαίνει και εμμέσως πλην σαφώς της ζητάει συγγνώμη, αλλά εκείνη παραμένει συγκρατημένη. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του και τρίβει τα χέρια του, γιατί θέλει να βγάλει πολλά λεφτά από αυτή την ιστορία.

Στο μεταξύ η Ιουλία διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Στάθη: «Στάθη, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πλέον μαζί κανονικά, γιατί δεν θέλεις;», τον ρωτάει αλλά εκείνος δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της: «Θα δούμε, Ιουλία. Ασ’ το καλύτερα ακόμα», της λέει. Παράλληλα η Θοδώρα βιώνει την ερωτική απογοήτευση της ζωής της. Η κοπέλα είναι πολύ χάλια και η Μαργαρίτα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την παρηγορήσει: «Κορίτσι μου, είναι η πρώτη σου φορά, γι’ αυτό. Είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι στον πρώτο σου χωρισμό, αλλά πίστεψέ με θα ξαναερωτευτείς πολλές φορές στη ζωή σου», την ενθαρρύνει.

Δείτε επίσης: 2 χωρισμοί, μια αρρώστια & ένας νέος έρωτας - Αποκλειστικά το φινάλε στις 21/12