Ο Παράδεισος των κυριών (11/12): «Δυστυχώς...» - Βαρύς θρήνος για την Μιράντα και τον Ντίνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (11/12): «Δυστυχώς...» - Βαρύς θρήνος για την Μιράντα και τον Ντίνο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Παράδεισος των κυριών (δείτε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν). Σήμερα Δευτέρα 11/12 θα ανακοινωθεί στον Ντίνο και την Μιράντα πως δυστυχώς η Λιζέτα είναι νεκρή. Όπως είδαμε στα προηγούμενη επεισόδια την σκότωσε η Βικτώρια για να μην μιλήσει για τις παράνομες υοιοθεσίες.

Οι σημερινές 11/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Eπεισόδιο 55

Η Στέλλα έχει επιστρέψει από την κλινική και ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο σπίτι των Μπουραντάδων. Ολοι ανοίγουν την αγκαλιά τους να την υποδεχτούν εκτός από τη Βικτώρια, που αρχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τη συμπάθεια που της δείχνει πια ο Χριστόφορος και να ζηλεύει.

Ο Ντίνος, παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας, προτείνει τελικά στον Σίμο να εξαγοράσει το μερίδιό του στον «Παράδεισο». Φυσικά, η απάντηση του Σίμου είναι αρνητική και δεν αργούν να τσακωθούν άσχημα μεταξύ τους. Ο Αποστόλης, μετά την ενέδρα της αστυνομίας και απογοητευμένος από την προδοσία του γιου του, επιστέφει στη Μάγια: «Σε παρακαλώ, άσε με να μείνω εδώ. Τελικά είσαι το μόνο άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ», της ομολογεί και την αγκαλιάζει. Την ίδια στιγμή μπαίνει ο Φώτης, τους βλέπει και γίνεται έξαλλος: «Τι κάνεις εκεί, ρε αλήτη; Τη γυναίκα μου ρε, θα σε σκοτώσω», του λέει και βγάζει μαχαίρι - δείτε εδώ πρώτοι από όλους την σκηνή.

Η σκηνή με την Αμαλία να λέει στην Μιράντα πως είναι κόρη της - Καταρρέει και εξαφανίζεται

Στα επόμενα επεισόδια η Αμαλία, προκειμένου να σώσει τη Μιράντα και να τη σταματήσει από το να δώσει το νεφρό της στη Νικολέτα (δείτε εδώ τι εννοούμε), της λέει την αλήθεια, ότι αυτή είναι η πραγματική της κόρη, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή όλων!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Η Αμαλία, μετά από μεγάλο προβληματισμό και μετά την προτροπή του Σίμου, αποφασίζει να πει την αλήθεια στη Μιράντα. Ετσι, κάποια στιγμή την πλησιάζει στον «Παράδεισο» και της λέει: «Μιράντα, εγώ είμαι η κόρη σου. Το ήξερα καιρό, αλλά δεν ήθελα να σε αναστατώσω. Τώρα όμως δεν μπορώ να σε αφήσω να θυσιαστείς για μια ξένη», της αποκαλύπτει. Η Μιράντα την κοιτάζει σαστισμένη, τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα και πέφτει αναίσθητη από το σοκ. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ενώ ο Ντίνος που δεν έχει ιδέα τι έχει συμβεί, την ψάχνει παντού.

Στο μεταξύ η Μιράντα αμέσως μόλις συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, λέει στην Αμαλία: «Δεν μπορώ να είμαι παντρεμένη με έναν άντρα που ήταν ο πρώτος σου έρωτας. Θα φύγω, θα εξαφανιστώ», της λέει και η Αμαλία την παρακαλεί: «Μην το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ. Πλέον δεν έχει κανένα νόημα».

Ο Παράδεισος των κυριών Μιράντα Αμαλία

Η Μιράντα, αποφασισμένη όμως, πηγαίνει και βρίσκει τον Φώτη: «Σε παρακαλώ, μπορώ να μείνω εδώ; Θέλω να με κρύψεις για λίγο καιρό, μέχρι να φύγω στην Πάτρα», του ζητάει και ο Φώτης την πηγαίνει στο σπίτι της Μάγιας. Εκεί της συμπαραστέκεται και της λέει ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Στο μεταξύ, ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μην προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης, ενώ βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση καθώς δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με τη Μιράντα.

Λίγο αργότερα η Μιράντα συναντάει τον Σίμο και του λέει ότι θέλει να δώσει το μερίδιό της στον «Παράδεισο» στην Αμαλία και του ζητάει να το τακτοποιήσει χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Αμέσως μετά περνάει από το σπίτι για να πάρει κάποια πράγματά της κι εκεί συναντάει τον Ντίνο, ο οποίος δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί: «Αγάπη μου, πες τι έχει γίνει. Γιατί μ’ αφήνεις;», τη ρωτάει, όμως εκείνη δεν του δίνει καμία απάντηση και φεύγει.