Φόνοι στο Καμπαναριό (16/12): «Έφτασε η ώρα της αλήθειας» - Το παρελθόν της ηγουμένης στη φόρα

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φόνοι στο Καμπαναριό (16/12): «Έφτασε η ώρα της αλήθειας» - Το παρελθόν της ηγουμένης στη φόρα

Το βράδυ του Σαββάτου 16/12 στο κανάλι του ALPHA έχει ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Φόνοι στο Καμπαναριό" και μάλιστα είναι διπλό. Σε αυτό, όσο οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, μια μοναχή είναι έτοιμη να ξεσκεπάσει ηγουμένη και Αρσινόη.

Τι θα δούμε απόψε (16/12) στη σειρά του ALPHA, Φόνοι στο Καμπαναριό

Επεισόδιο 9

Ηγουμένη κι αδελφή Αρσινόη περνούν το βράδυ στη Ροζ Μπανάνα και μπλέκονται σ’ ευτράπελες καταστάσεις. Στην προσπάθειά τους να βρουν πληροφορίες για τον Αγγέλου, έρχονται αντιμέτωπες με την αστυνομία και τον Καραΐσκο, ο οποίος τις πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Μια απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν της ηγουμένης θα τη φέρει σε δύσκολη θέση, ενώ λίγο αργότερα Καραΐσκος και Σταμάτης πλησιάζουν τον οίκο ευγηρίας που φιλοξενούνται οι καλόγριες, έχοντας σκοτεινές προθέσεις.

Επεισόδιο 10

Λίγες ώρες πριν από την απαγωγή, οι έρευνες όλων προχωρούν πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ τον στόχο τους. Η ηγουμένη και η αδελφή Αρσινόη, ξέροντας τα στοιχεία της εταιρείας του Καραΐσκου, κάνουν έφοδο με απρόσμενα αποτελέσματα. Πίσω τους η αδελφή Χρυσοβαλάντω, έτοιμη να ανακαλύψει ότι οι μοναχές ψεύδονται γι’ ακόμα μια φορά. Καταπόδας, Καραΐσκος και Σταμάτης, πάντα με άγριες διαθέσεις. Σοφιανός και Τσακαλάκης παίρνουν, από μια ανέλπιστη πληροφοριοδότη, στοιχεία για την εικόνα της Αγίας Θεοδούλης, ενώ ο πατήρ Φανούριος μαθαίνει ότι ο Πέτρος ήταν ποδοσφαιριστής και βρίσκεται στο γήπεδο. Η μέρα όμως θα κλείσει τελικά αναπάντεχα για όλους…

Δείτε επίσης: «Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές...» - Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στις αντιδράσεις για τη σειρά, Φόνοι στο Καμπαναριό

Οριστική αυλαία για τη σειρά

Η νέα σειρά του Alpha ''Φόνοι στο Καμπαναριό'' φαίνεται, πως θα έχει πολύ πιο σύντομο τέλος σε σχέση με αυτό, που περίμεναν οι τηλεθεατές του σίριαλ, καθώς έγινε γνωστό, πως τα επεισόδια θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από το 2024.

Πιο αναλυτικά, η σειρά θα λάβει τέλος παρά τα πολύ καλά νούμερα, που φαίνεται να σημειώνει ειδικά αν συγκριθεί με τον ανταγωνισμό (δείτε εδώ αναλυτικά). Σε κάθε περίπτωση, το κανάλι από τη μεριά του είχε κάνει λόγο, πως πρόκειται για ένα μίνι σίριαλ.

Για τους τηλεθεατές λοιπόν του ''Φόνοι στο Καμπαναριό'' να τονίσουμε, πως μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, που λέγεται ότι θα προβληθεί στις 23/12 αναμένεται να δουν τι συνέβη με τον περιβόητο φόνο στη Μονή της Αγίας Θεοδούλης, αλλά και ποιο είναι το παρελθόν των μοναχών.