Το Ναυάγιο (20/12): Εκεί είναι θαμμένο και τυλιγμένο με μια κουβέρτα το πτώμα της γυναίκας του Ιπποκράτη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (20/12): Εκεί είναι θαμμένο και τυλιγμένο με μια κουβέρτα το πτώμα της γυναίκας του Ιπποκράτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 20/12 επεισόδιο της νέας σειράς Το Ναυάγιο που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Λίγο πριν το τέλος του 2023 θα δούμε πολλές ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών και κυρίως στης Ειρήνης, η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Ιπποκράτη. Ωστόσο, δεν γνωρίζει πως είναι δολοφόνος και συγκεκριμένα δολοφόνος της ίδιας τους της γυναίκας επειδή ήθελε να τον χωρίσει και να ζήσει με τον εραστή της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 42

Ο Αγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη κι έτσι ο νέος του προϊστάμενος μαθαίνει τη διεύθυνσή του, που είναι και η διεύθυνση του μυστηριώδους «Αντώνη». Ο νεαρός άνδρας πάντως θα φανεί ενθουσιασμένος με τα νέα του καθήκοντα και δεν θα αμελήσει να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον Ιπποκράτη που πραγματοποίησε την μετάθεση.

Οι ένοικοι της αυλής δένονται μεταξύ τους και αρχίζουν να κάνουν κολλητή παρέα. Όταν κάποια στιγμή ο Μάκης, πει στην Λίνα να πάει στην αυλή, εκείνη θα τον ρωτήσει αν πειράζει να φέρει μαζί και την αδελφή της, Βάσω. Ο Μάκης, όχι απλά θα δεχτεί αλλά λίγο αργότερα θα πει και στον Αγγελο να μείνει επίσης στην παρέα τους για να γνωρίσει το νέο κορίτσι. Αγγελος και Βάσω, μέσα από τις πρώτες κουβέντες που θα ανταλλάξουν θα καταλάβουν πως έχουν πολλά κοινά και έτσι δεν θα αργήσει να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Ο Ζήσης όμως που θα μάθει αυτή την εξέλιξη στη ζωή της πρώην αγαπημένης του, θα αντιδράσει και σίγουρα θα πάει να την βρει για να της ζητήσει συγνώμη.

Δείτε επίσης: «Νιώθω να ξαναζώ δίπλα σου» - Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη