Το Ναυάγιο: Μαρτυρικές στιγμές για την Ειρήνη μετά το γάμο της με τον Ιπποκράτη

Αποκλειστικά τα νέα επεισόδια!

Το Ναυάγιο: Μαρτυρικές στιγμές για την Ειρήνη μετά το γάμο της με τον Ιπποκράτη

Τόσο η άτυχη Ειρήνη όσο και ο πατέρας της Τρύφωνας έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τα σκοτάδια που «κρύβει» στην ψυχή του ο Ιπποκράτης. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη θα δεχτεί να τον παντρευτεί, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Το Ναυάγιο.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Οταν της έκανε πρόταση γάμου, με τις ευλογίες φυσικά του γιου του Ορφέα, εκείνη εξεπλάγη, αφού στο παρελθόν ποτέ δεν έτυχε να της δείξει τα συναισθήματά του. Ετσι, για να κερδίσει χρόνο, του ζήτησε λίγο να το σκεφτεί. Ο Ιπποκράτης έχει αρχίσει να ερωτεύεται την Ειρήνη, την κοπέλα που έσωσε από το φονικό «Φοίνιξ» και εκείνη θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα συναισθήματά του, όμως δεν θα ξέρει αν πρέπει να δεχτεί την πρότασή του.

Ωστόσο, η συμβουλή του πατέρα της θα είναι καταλυτική. «Σου αξίζει κάθε ευτυχία, κορίτσι μου, και ίσως ο Ιπποκράτης να είναι ο άντρας που θα σου την προσφέρει. Συχνά σκέφτομαι πως αυτός ο άντρας κάτι κρύβει, όμως δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι που θα σε έβαζε σε κίνδυνο. Αισθάνομαι ασφάλεια όταν βρίσκεσαι μαζί του. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά την πρότασή του», θα της πει και θα καταλάβει πως ο πατέρας της έχει δίκιο. Αλλωστε, μετά τον χαμό του Απόστολου, ξέρει πως δεν θα αφήσει ελεύθερη την καρδιά της να ερωτευτεί ξανά. Μετά από λίγες ημέρες λοιπόν θα απαντήσει θετικά στον Ιπποκράτη, δίνοντάς του τεράστια χαρά. Αγνοεί φυσικά πως από τη στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα ελέγχει απόλυτα κάθε κίνησή της.

Δείτε επίσης το σημερινό 20/12 επεισόδιο της σειράς: Εκεί είναι θαμμένο και τυλιγμένο με μια κουβέρτα το πτώμα της γυναίκας του Ιπποκράτη

Ο λαμπερός γάμος τους στο Ναυάγιο

Το Ναυάγιο Ειρήνη Ιπποκράτης

Το ζευγάρι θα παντρευτεί σε μια μικρή αλλά κομψή τελετή, στην οποία θα παρευρεθούν ελάχιστοι καλεσμένοι, όμως ακόμα και τότε η Ειρήνη δεν θα συνειδητοποιήσει το πόσο κινδυνεύει από τον Ιπποκράτη. Η αγάπη που τρέφει για τον Ορφέα είναι μεγάλη και δεν την αφήνει να δει πίσω από το προσωπείο του αξιωματικού του Λιμενικού. Εκείνος έχει ήδη ξεκινήσει να ελέγχει τις κινήσεις της και με τον τρόπο του να την «καθοδηγεί» σε κάθε απόφασή της και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να σιγουρευτεί ότι τα μυστικά του δεν θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο επιβλητικός άντρας θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κοπέλα, να παίρνει αποφάσεις για εκείνη, να ελέγχει τις κινήσεις, τους ανθρώπους που βλέπει και φυσικά να μην της δίνει το δικαίωμα οποιασδήποτε πρωτοβουλίας. Μοιραία θα αρχίσει να νιώθει εγκλωβισμένη στον γάμο της, ενώ η επαφή της με την Ευγενία θα την κάνει να θέλει να αναζητήσει την αλήθεια πίσω από την πραγματικότητα που της έχει παρουσιάσει ο Ιπποκράτης. «Είμαι σίγουρη πως κάτι κρύβει αυτός ο άνθρωπος. Η Κλαίρη δεν θα άφηνε ποτέ τον Ορφέα. Τον λάτρευε. Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση η πρότασή του, λίγες ημέρες μόνο μετά την αποκάλυψη ότι η αδελφή μου πνίγηκε στο Φοίνιξ;».

Δείτε επίσης: «Νιώθω να ξαναζώ δίπλα σου» - Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη

Ολα αυτά τα στοιχεία, μαζί με την ψυχολογική βία που θα της ασκεί με κάθε ευκαιρία, θα υποψιάσουν την Ειρήνη και θα αρχίσει να ψάχνει για στοιχεία μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Η αλήθεια για τον φόνο που έχει κάνει εκείνος δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή βυθίζοντάς τη σε θλίψη.